Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkérte a kezem, de exe...

Megkérte a kezem, de exe nevén szólított. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 16:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
64%

Jajj ha megkérés közben mondta akkor se para..Szerintem, mi köze..egy névről van szó. Előtte meg te álltál, és nem Juliska, se Mari, se Éva :))))

Olvasd át inkább a felnőtt nől válaszát, és példáját és rájössz, hogy kinek van igaza. De persze mindemellett te is irhatnál, hogy hogyan is érzel és ő érez irántad..

2011. febr. 24. 16:40
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Na ezért hívtam én a páromat Szívemnek...

:-))

2011. febr. 24. 17:21
 23/30 anonim ***** válasza:
88%
tévedni emberi dolog, de pont rosz pillantban tévedett. Azért 8év alatt legalább 4x többet mondogatta az exe nevét, min 2év alatt a tiedet. Azért túl sem kell reagálni. Az előéletetek ha 2 év alatt makulátlan volt, akkor sztem nincs mitől félned.
2011. febr. 24. 17:31
 24/30 anonim ***** válasza:
30%
pótlék szitu...
2011. febr. 24. 20:31
 25/30 anonim ***** válasza:
még jó hogy nem a keresztnevén szólitom páromat:D
2011. febr. 25. 08:03
 26/30 anonim ***** válasza:
Szerintem, pusztán csak izgult de nagyon. Beszéld meg vele. Ennyi.
2011. márc. 3. 15:47
 27/30 anonim ***** válasza:
Rosszul esne, de nem dobnám :)
2011. jún. 16. 19:18
 28/30 anonim válasza:

második hozzászólónak üzenném, hogy az más ha apám szólít más néven meg más ha a kedvesem, és más ha engem szólít más néven a párom, meg más ha az anyját, vagy apját, meg más ha a tesója nevén szólít a párom, vagy az anyja nevén, meg más ha az exe vagy más lány nevén sztem, szal ezek nem ugyanazok azért, szal tök más a jelentősége, az ilyeneket ne keverjük ide

meg az is más ha a főnöködet haverodat szólítod a csajod vagy exed nevén, meg az is más ha a kedvesedet egy akárki más ugyanolyan nemű nevén, aki nem családtag

ha nem rég jöttünk össze, vagy nem réág szakítottak akkor érthető, lehet csak nyelvbotlás, de ha eddig nem volt ilyen, és rég szakítottak, nem is beszéltek, meg már több év járás után fordul elő az már gáz, fura nyelvbotlásnak betudni

hacsak nincs ugyanolyan nevü ismerőse, akiről szó volt nem rég, aki téma volt valami miatt, de nem azért mert hű de rajongana az illető miatt

2012. ápr. 8. 15:16
 29/30 anonim válasza:
54%
nem a szivem a lényeg hanem ha mondjuk a kinga nevü párodat viviennek vagy katának szólítod, poénból nem szokás ilyesmi, max a gizit vagy a bözskét, ludmillát, meg ilyen egyéb tehén neveket szokták poénból
2012. ápr. 8. 15:17
 30/30 anonim ***** válasza:
Nos, mi történt?
2012. ápr. 23. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!