Megkérte a kezem, de exe nevén szólított. Mit tegyek?
Jajj ha megkérés közben mondta akkor se para..Szerintem, mi köze..egy névről van szó. Előtte meg te álltál, és nem Juliska, se Mari, se Éva :))))
Olvasd át inkább a felnőtt nől válaszát, és példáját és rájössz, hogy kinek van igaza. De persze mindemellett te is irhatnál, hogy hogyan is érzel és ő érez irántad..
Na ezért hívtam én a páromat Szívemnek...
:-))
második hozzászólónak üzenném, hogy az más ha apám szólít más néven meg más ha a kedvesem, és más ha engem szólít más néven a párom, meg más ha az anyját, vagy apját, meg más ha a tesója nevén szólít a párom, vagy az anyja nevén, meg más ha az exe vagy más lány nevén sztem, szal ezek nem ugyanazok azért, szal tök más a jelentősége, az ilyeneket ne keverjük ide
meg az is más ha a főnöködet haverodat szólítod a csajod vagy exed nevén, meg az is más ha a kedvesedet egy akárki más ugyanolyan nemű nevén, aki nem családtag
ha nem rég jöttünk össze, vagy nem réág szakítottak akkor érthető, lehet csak nyelvbotlás, de ha eddig nem volt ilyen, és rég szakítottak, nem is beszéltek, meg már több év járás után fordul elő az már gáz, fura nyelvbotlásnak betudni
hacsak nincs ugyanolyan nevü ismerőse, akiről szó volt nem rég, aki téma volt valami miatt, de nem azért mert hű de rajongana az illető miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!