Megkérte a kezem, de exe nevén szólított. Mit tegyek?
"NEm kell ekkora ügyet csinálni belőle" Mekkorát?
Az exel 8 évig volt velem 2 éve van..de ettől függetlenül ez nem magyarázat..csak részben. Tényleg nagyon-nagyon rosszul esett...
Az egy dolog, hogy én is kiakadnék
DE
azért nagyon nem mindegy, hogy ti mióta vagytok együtt, ők meddig voltak együtt, stb.
Ha valaki 10 éven keresztül úgy kér sört, hogy "Mari, add ide a sört!", akkor rááll a szájja, ez teljesen természetes. :)
Testvérem felesége rendszeresen hívja a bátyámat a nővérének a nevén... anyukám meg engem apukám nevén, holott a lánya vagyok és lassan 10 éve elváltak, kétlem hogy azért tenné, mert napmintnap rá gondol. :)
Én egy fiú ismerősömet rendszeresen leakartam bátyusozni, mert akkoriban a tesómmal éltünk egy albiban.
És végül: a macskámat, akit ezerszer jobban imádok bármilyen más cicánál, folyamatosan a régi macskám nevén hívom... mert 10 évig ezt a nevet mondogattam, ha dorombolást akartam hallani... van ilyen :D:D
Én írtam,hogy nem kell belőle ekkora ügyet csinálni. Na az én férjem az exével 7 évig volt. Tudom miről beszélek!:)
Persze rosszul esik, de ezért dobni! Max. ha valami más sem stimmel a kapcsolatban. Látod, engem is elvett feleségül! Talán pont azért, mert a helyén tudom kezelni a dolgokat, és nem fújok fel dolgokat nagyobbra, mint amik! Szóval megértelek, bánt, de ez nem a világvége!
Abban a pillanatban szólított az ex nevén,mikor megkérte a kezed???Szóval így?:Drága exnév:pl.Éva.Feleségül jössz hozzám?
Mert ez a szitu állati kemény!Illetve elgondolkodtató.Ha nem ez,akkor semmi para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!