Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkérte a kezem, de exe...

Megkérte a kezem, de exe nevén szólított. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 16:04
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

"NEm kell ekkora ügyet csinálni belőle" Mekkorát?

Az exel 8 évig volt velem 2 éve van..de ettől függetlenül ez nem magyarázat..csak részben. Tényleg nagyon-nagyon rosszul esett...

2011. febr. 24. 16:20
 12/30 anonim ***** válasza:
75%
Jogosan..de ezért még nem kell dobni.
2011. febr. 24. 16:23
 13/30 anonim ***** válasza:
76%
8 év sok idő. Szerintem elnézheted neki. Persze, biztos, hogy nem esett jól...De te kell érezzed, hogy szeret vagy sem..Esetleg ha szabad megkérdezni, akkor ki szakitott a párod vagy a hölgyike? Ha a hölgyike akkor esetleg lehet, hogy még nem heverte ki.De ha megkérte a kezed, akkor biztos nem viccből, hanem azért mert veled szeretné leélni az életét.
2011. febr. 24. 16:24
 14/30 anonim ***** válasza:
70%

Az egy dolog, hogy én is kiakadnék

DE

azért nagyon nem mindegy, hogy ti mióta vagytok együtt, ők meddig voltak együtt, stb.

Ha valaki 10 éven keresztül úgy kér sört, hogy "Mari, add ide a sört!", akkor rááll a szájja, ez teljesen természetes. :)

Testvérem felesége rendszeresen hívja a bátyámat a nővérének a nevén... anyukám meg engem apukám nevén, holott a lánya vagyok és lassan 10 éve elváltak, kétlem hogy azért tenné, mert napmintnap rá gondol. :)

Én egy fiú ismerősömet rendszeresen leakartam bátyusozni, mert akkoriban a tesómmal éltünk egy albiban.

És végül: a macskámat, akit ezerszer jobban imádok bármilyen más cicánál, folyamatosan a régi macskám nevén hívom... mert 10 évig ezt a nevet mondogattam, ha dorombolást akartam hallani... van ilyen :D:D

2011. febr. 24. 16:26
 15/30 anonim ***** válasza:
72%
... előző vagyok, látom közben írtad mióta vagytok együtt... szóval a lényeg: hogy én is tényleg nagyon-nagyon kiakadnék... de ezt akkor is neked kell tudnod, hogy miért lehetett... nyelvbotlás tényleg nagyon-nagyon gyakran előfordul!
2011. febr. 24. 16:28
 16/30 anonim ***** válasza:
89%

Én írtam,hogy nem kell belőle ekkora ügyet csinálni. Na az én férjem az exével 7 évig volt. Tudom miről beszélek!:)

Persze rosszul esik, de ezért dobni! Max. ha valami más sem stimmel a kapcsolatban. Látod, engem is elvett feleségül! Talán pont azért, mert a helyén tudom kezelni a dolgokat, és nem fújok fel dolgokat nagyobbra, mint amik! Szóval megértelek, bánt, de ez nem a világvége!

2011. febr. 24. 16:31
 17/30 anonim ***** válasza:
82%
Az én férjem,akivel 5 éve vagyunk együtt,az előző feleséggel 10 évig volt,sokszor mondja a nevét.De én nem haragszom,mert ismerem,hogy valóban nyelvbotlás,persze szitutól függ.Mivel ők sokat veszekedtek,kiabáltak,a párom,mindig úgy kezdte hogy,nézd Juli/feleség neve mondjuk../.És ezt olyan sokat mondta,hogy mikor kicsit rám haragszik,oda mondja a "Juli"t.De sajnos,én is sokszor mondom a volt pasiaim nevét.Kicsit hosszúra nyúlt a mondókám,Szóval,ha spontán ilyesmi szitukban mondja,és nem az ágyban,vagy romantikus pillanatokban,akkor ne is törődj vele.Viccesen te is szólitsd az ex pasid nevén.Ha esküvő a tervetek,nem hiszem,hogy ezért össze kéne vesznetek.:)Csak lazán..nyugi..
2011. febr. 24. 16:34
 18/30 anonim ***** válasza:
58%
Át kell siklani felette, elfelejteni, de azért megmondhatod neki finoman, hogy ez rosszul esett. Kész. Többet nem kell róla beszélni.Velem is előfordult már. Ezt tettem.
2011. febr. 24. 16:36
 19/30 anonim ***** válasza:
85%
En is mindenkeppen megmondanam, hogy rosszul esett, de mindenki hibazik. Ilyenert ne dobd azert akkor is, ha gaz. Ettol meg szerethet.
2011. febr. 24. 16:37
 20/30 anonim ***** válasza:
51%

Abban a pillanatban szólított az ex nevén,mikor megkérte a kezed???Szóval így?:Drága exnév:pl.Éva.Feleségül jössz hozzám?

Mert ez a szitu állati kemény!Illetve elgondolkodtató.Ha nem ez,akkor semmi para.

2011. febr. 24. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!