Másokkal is minden nap üvöltenek a szülei? Meg megy a veszekedés?
H nem segitek soha semmit h nem takaritom ki a szobám h szemtelen vok h visszabeszélek h lesz.rok mindent magam körül h nem tanulok h nem lesz belőlem semmi...
Ez másoknál is mindennapos progi? És akinél nem az mit csinál h ne orditcsanak?
16/F
"De - lásd be, ha birod -
az sem működhet, hogy én rád költök évente x százezer Ft-ot, ahelyett, hogy Líbiában (na jó, ez egyszer nem jött be ?.) lazítanák"
Nem látom be mert ha nekem gyerekem lesz ő lesz az első és nem a saját nyaralásom lesz fontosabb nálla sztem ez nem így műxik...
nem kell elhinnem, milyen ha valakivel ordítanak mert tudom jól!
az meg mind1 hogy rám mi vár itthon,mert az nagyon hosszú a lényeg,hogy nálam nem állnak meg a kiabálásnál és leszarják hogy lány vagyok tűrnöm kell a fájdalmat!
legyen annyi elég,hogy nagyon durva dolgok várnak itthon engem olyan szinten hogy 13éves korom óta pszihiáter fogad minden egyes nap,de ahhoz hogy megszabaduljak a gondoktól jelentkeznem kellene a gyámügyiseknél de ahhoz meg nincs szívem hogy feljeletsem a saját .........
szóval szar az élet!
és ismétlen örülj,hogy csak üvöltenek!
Azt mondjuk elhiszem, hogy amikor vérzett az orrod, rosszul esett, hogy anyukád nem aggódott, hanem a zsebkendők miatt kezdett ordítani. Ez tényleg nem volt szép tőle.
Ugyanakkor engem is érdekelne, mit tartanál elfogadhatónak.
Szerintem ajánlj fel egy olyan kompromisszumot, hogy a saját szobádat saját igényszinted szerint tartod vagy nem tartod rendben, viszont a mások által is használt helyiségekben, konyhában stb. nem hagysz magad után kupit meg koszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!