Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másokkal is minden nap üvölten...

Másokkal is minden nap üvöltenek a szülei? Meg megy a veszekedés?

Figyelt kérdés

H nem segitek soha semmit h nem takaritom ki a szobám h szemtelen vok h visszabeszélek h lesz.rok mindent magam körül h nem tanulok h nem lesz belőlem semmi...

Ez másoknál is mindennapos progi? És akinél nem az mit csinál h ne orditcsanak?

16/F

2011. febr. 23. 17:39
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne haragudj de én nem ismerek olyan szabályt hogy fiúk nem mosogathatnak.. nekem majdnem mindegyik fiúismerősöm mosogat otthon. Az ablakpucolást mondjuk megértem, azt nálunk a takarítónő csinálja. :D
2011. febr. 23. 18:17
 22/62 anonim ***** válasza:
75%
Az lemaradt hogy 16/L
2011. febr. 23. 18:18
 23/62 anonim ***** válasza:
100%
akk ne mosogass, helyette teregess, vagy pakold el a tiszta edényeket. porszívózd fel a lakást, amíg anyukád lemossa az ablakot. megértem, h vmit nem akarsz elvégezni, de egyszer megpróbálhatnád, mert a takarítás kemény munka. nem véletlenül adják ki sokan másnak, nem elhanyagolható pénzért...
2011. febr. 23. 18:19
 24/62 anonim ***** válasza:
65%

"a mosogatásra írtam h fiú vok azért mosogatni nem fogok :D"

Na ez után már bánom, hogy próbáltam neked segíteni.... A barátom is fiú, és mosogat, képzeld el.

2011. febr. 23. 18:22
 25/62 anonim ***** válasza:
48%
belegondoltál már hogy tenned is kéne az ellen hogy ne üvöltsék le a fejed?az is lehet hogy felidegesíti őket valami és akkor belépnek a szobádba és akkor elvesztik a fejüket!
2011. febr. 23. 18:24
 26/62 anonim ***** válasza:

17:54 vagyok,én is mondtam neki h eszek,de csak üvöltözött h nekem mindig zabálnom kell :S Pedig nem rég értem haza(suli+edzés),és épph csak leültem kajálni amikor belém veszett. persze apám a pártjára állt,ugyh kénytelen voltam abba hagyni az evést,és elmosni a tányért.

Most hallom h azért üvöltözik nekem ide a csukott ajtón keresztül a konyhából,mert a maradékomat otthagytam. Utánna h így levísítottak már nem volt kedvem megenni

2011. febr. 23. 18:24
 27/62 A kérdező kommentje:

"akk ne mosogass, helyette teregess, vagy pakold el a tiszta edényeket."

még 1x leírom:

16/FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

2011. febr. 23. 18:27
 28/62 A kérdező kommentje:
ja meg vki írta h próbáljam meg mien ha megcsinálok nekik mindent... háta ha azt csinálnám amit mondanak másból se állna a napom csak h hazajövök suliból segitek nekik és tanulok ennyi! úgyh ezt inkább nem :D
2011. febr. 23. 18:29
 29/62 anonim ***** válasza:
74%
Nos, innentől kezdve azt hiszem felesleges neked magyarázni bármit is, kérdező. Hallgassad csak anyád üvöltözését, ha ennyi eszed van.
2011. febr. 23. 18:29
 30/62 poiu ***** válasza:
65%
Szerintem ez GÁZ! Te pont azt a szarságot tanultad el (egy fiú nem mosogat), amit visszautasítasz (a szülőnek joga van üvöltöznie). Ez ugyanaz a működésképtelen, kiélem, amit szar nekem, de valójában nem akarom, hogy jobb legyen családmodell. Ha a szüleidnek valami fontos lenne, megmondták volna, ha neked valami fontos lenne, megmondanád. Túléled, mindenki túléli, a szar az, hogy továb fogod adni a gyerekeidnek, akik éppúgy nem érdemlik, ahogy te sem érdemelted. Mi lenne, ha leállnál és végiggondolnád, hogy mit miért?
2011. febr. 23. 18:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!