Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másokkal is minden nap üvölten...

Másokkal is minden nap üvöltenek a szülei? Meg megy a veszekedés?

Figyelt kérdés

H nem segitek soha semmit h nem takaritom ki a szobám h szemtelen vok h visszabeszélek h lesz.rok mindent magam körül h nem tanulok h nem lesz belőlem semmi...

Ez másoknál is mindennapos progi? És akinél nem az mit csinál h ne orditcsanak?

16/F

2011. febr. 23. 17:39
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
Ja és ha nem jó az, ahogy Te megcsináltad (persze nem direkt hanyagul!) az már az ő baja, Te megtetted amit tudtál, hogy megkönnyítsd az életét.
2011. febr. 23. 18:06
 12/62 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egyáltalán nem. Anyám max. akkor üvöltözik velünk ilyesmik miatt, ha amúgy is fáradt, vagy ideges az ügyfelei miatt, szóval ha már eleve felidegelték egész nap.. de csak úgy nem szokott, meg én már el is magyaráztam neki nem egyszer, hogy velem hiába üvöltözik, mert nem figyelek rá mikor ezt csinálja. Egyszerűen az ilyen agresszív viselkedést nem fogom fel, szóval tök fölösleges velem üvöltözni, én sem szoktam senkivel soha. 20N
2011. febr. 23. 18:06
 13/62 A kérdező kommentje:

hát én próbálok nem visszaszólni de 2 dolog szokott történni

1. h felhúznak a hülyeséggel és nemtom visszafogni magam

2. h megunom és ott hagyom őket akk meg ők lesznek még idegesebbek és csak jobban picsognak :S

2011. febr. 23. 18:08
 14/62 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat kedves kérdező, de azért, mert te fiú vagy, miért nem kellene segítened a háztartásban, végezni a dolgod és tanulni valamint kedvesnek lenni? elhiszem, h találnak benne kivetni valót, de valószínű, okkal. a helyesírásodból feltételezem, h nem vagy éltanuló, de mindenki tud a saját szintjének megfelelően teljesíteni. ezen felül a szüleid nem a háztartás vezetésére alkalmazott csicskások. valamint azt is szeretném hozzáfűzni, h legyél velük kedvesebb, akkor talán ők is azok lesznek...
2011. febr. 23. 18:08
 15/62 A kérdező kommentje:
takaritani ki szoktam a saját szobám csak sztük nem oan gyakran mint ahogy kéne és sztük mocsokban élek... persze ez nem igaz
2011. febr. 23. 18:09
 16/62 anonim ***** válasza:
75%

"jó de te lány vagy"

Van arra valami szabály, hogy egy fiúnak nem kel maga körül rendet tartania? Ha a kérdésedben leírtak mind igazak, én is helyretennélek, ne aggódj.

2011. febr. 23. 18:10
 17/62 A kérdező kommentje:
a mosogatásra írtam h fiú vok azért mosogatni nem fogok :D
2011. febr. 23. 18:10
 18/62 A kérdező kommentje:
porszivózni is kiporszivózok a saját szobámban de azért azt ne várja el tőlem h abalakot pucoljak meg ienek
2011. febr. 23. 18:13
 19/62 anonim ***** válasza:

SZerintem próbáld meg (már ha érdekel tanács szitu javításra) , hogy csináld meg amit elvárnak tőled egy darabig. Egy rájössz, hgoy nem is oly nagy dolog, másik, ha még ekkor is bajuk van, akkor már megmondhatod nekik,l hogy a saját stresszüket amit melóhelyen, vagy akárhol összeszednek, azt ne rajtad vezessék le. Mert sajnos ez sok helyen így van, ha nem is direkt.

Nem könnyű szülőnek lenni ám, némi otthoni segítség igazán elkel nekik, ha már képes megcsinálni a gyerek. Próbáld ki veszítenivalód nincs.

2011. febr. 23. 18:13
 20/62 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk is ez van. Mindenért ordít velem anyám aztán csodálkozik hogy Én is ordítok vele. Naponta max. 1-másfél órát kel vele egy légtérben lennem. Akkor is összekapunk valamin.Meg mindig azzal hogy takarítsam ki a szobámat.(miközben én élek benne nem Ő) És még folytathatnám éjfélig...
2011. febr. 23. 18:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!