Másokkal is minden nap üvöltenek a szülei? Meg megy a veszekedés?
H nem segitek soha semmit h nem takaritom ki a szobám h szemtelen vok h visszabeszélek h lesz.rok mindent magam körül h nem tanulok h nem lesz belőlem semmi...
Ez másoknál is mindennapos progi? És akinél nem az mit csinál h ne orditcsanak?
16/F
Igen, ez egy gyakori hiba hogy "mintababát" szeretnének maguknak, és igen ilyen baromság miatt is le van üvöltve a gyerek
namost ezzel vagy megtanulnak a gyerekek együtt élni v. nem
ha nem akkor viszont átváltoznak a gyerekek mégrisezabbá ( iszik, drogozik, ... nem kell sorolnom)
és ekkor jön rá a szülő, h hoppácska elb@sztam
jó bakker most lehet engem itt fikázni meg jól megmondani de figy ieneket csinál: tegnap elkezdett vérezni az orrom ültem az ágyamon tömtem bele a papírzsepit erre jön anyám és elkezd orditani h szanaszét hagytam a lakásban a véres galacsinjaimat! miközben még vérzik az orrom!
????????
ez normális dolog???
és akk az ienek után segitcsek neki?!
18:38
Kedves kerdezo! Te nem segitesz ott, hiszen Te is ott elsz, tehat reszt kell venned a hazimunkabol, mivel az az otthonod, es ezt felkell fognod!
Elmult mar az az ido, amikor az Edesanya htb-i volt es nem volt m.helye, tehat igy termeszetes volt, hogy O vegezz el mindent, de ez mar a multte.
Gondolom, hogy az Edesanyadnak van egy m.helye, aztan a bevasarlas, a mosas, a takaritas is az O reszortja, mivel ez "Neked" vagy a Papadnak igy termeszetes.
A Mamad az megfozz, s gondolom, hogy Te nem fogod elokesziteni a kellekeket, s amikor kimossa a szennyest, akkor szinten nem fogsz odaallni a vasalo deszka melle, de miert?
Szeresd a Mamadat es tiszteld, de nem mondani kell ezt, hanem bekell bizonyitani, s ezt ugy tudod megtenni, hogy ott segitesz es ugy, ahogyan tudsz.
Nekem is van Fiam, es Neki is volt ilyen idoszaka, s igy teritettem eszhez, s igy felfogta, hogy a foldon eljen, s ne a holdon.
Te amikor elmesz szorakozni, akkor mibol mesz el, Ki add Neked penzt, s Ki az Aki megteremti Neked az otthont, es azt, hogy elni tudj? A Szuleid!
Te mit adsz ezert cserebe? Probald meg szeretni a Szuleidet, az elet nem kivansagmusor!
A szülők ilyenek, mindig találnak valami kivetni valót, ha vmi probléma van rajtad vezetik le.Én lány vagyok, jól tanulok, szoktam segíteni és mégis előfordul nálunk is az ilyen.Anyum amúgy is oylan természetű h sokat ordítozik, szóval ettől még normális szűlő, nem mintagyereket akar nevelni belőlem, sokszor szerintem ő is észreveszi h túlzás amit csinál, de senki sem különb.
És ez a mosogatásos dolog...miért lenne csakis kizárólag a nők feladata a mosogatás?Olyan nagy ügy naponta 1x elmosogatni, csakmert te fiúvagy?
Én nem ellened vagyok, van igazság abban, amit mondasz, de a szüleidet is megértem.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!