Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másokkal is minden nap üvölten...

Másokkal is minden nap üvöltenek a szülei? Meg megy a veszekedés?

Figyelt kérdés

H nem segitek soha semmit h nem takaritom ki a szobám h szemtelen vok h visszabeszélek h lesz.rok mindent magam körül h nem tanulok h nem lesz belőlem semmi...

Ez másoknál is mindennapos progi? És akinél nem az mit csinál h ne orditcsanak?

16/F

2011. febr. 23. 17:39
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
51%

Igen, ez egy gyakori hiba hogy "mintababát" szeretnének maguknak, és igen ilyen baromság miatt is le van üvöltve a gyerek

namost ezzel vagy megtanulnak a gyerekek együtt élni v. nem

ha nem akkor viszont átváltoznak a gyerekek mégrisezabbá ( iszik, drogozik, ... nem kell sorolnom)

és ekkor jön rá a szülő, h hoppácska elb@sztam

2011. febr. 23. 18:31
 32/62 anonim ***** válasza:
78%
annak örülj édes bogaram, h nem az én gyerekem vagy... akkor megtanulnád merre lakik a magyarok istene... úgy mosogatnál, mint a kisangyal. szánalmas a hozzáállásod, és anyukádéknak szurkolok. 2 nagy pofon kell neked, nem jó tanács. tanuld meg egy életre, h a nők nem cselédek, a szüleid meg nem azért vannak, h kiszolgáljanak. ha egyedül élsz majd egy napon, képtelen pénzeket fogsz dobozok kajára és papírtányérra költeni. gratulálok.
2011. febr. 23. 18:38
 33/62 A kérdező kommentje:

jó bakker most lehet engem itt fikázni meg jól megmondani de figy ieneket csinál: tegnap elkezdett vérezni az orrom ültem az ágyamon tömtem bele a papírzsepit erre jön anyám és elkezd orditani h szanaszét hagytam a lakásban a véres galacsinjaimat! miközben még vérzik az orrom!

????????

ez normális dolog???

és akk az ienek után segitcsek neki?!

2011. febr. 23. 18:38
 34/62 A kérdező kommentje:
87% nyugodj már le a saját fiadból nevelj csajt ne belőlem kthxbai!
2011. febr. 23. 18:40
 35/62 A kérdező kommentje:
nem mondtam egy szóval se h a nő házirabszolga de a férfi se mosogatógép!!! a nő se az de a mosogatás a nők feladata! ettől még nem lesz rabszolga o.O
2011. febr. 23. 18:41
 36/62 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez megy takarítás terén,de attól még hogy ő dolgozik,én is járok suliba és még délután tanuljak is meg mosogassak pakoljak a kettő együtt sose megy,vagy az egyik vagy a másik...hétvégén szoktam segíteni,de mint már valaki írta,nekem is mindig találnak valami kivetnivalót (amikor nincs is semmi hiba csak már nem tud mit kritizálni)így persze hogy elmegy az ember kedve az egésztől...megértem én őt is,de ez visszafele is meglehetne...akinél meg nem ordítanak annak vagy olyan tipusúak a szülei,vagy tényleg mindent megcsinál amit kérnek vagy/és tanul is... nekem az lehetetlen,úgytűnik neked is :D
2011. febr. 23. 18:45
 37/62 anonim ***** válasza:
48%
Ezeket a hozzaszolasokat nem lehet reakcio nelkul hagyni. En 18 eves vagyok raadasul no, de egyszeruen nem ertem, hogy lehet igy gondolkozni. 16 eves vagy, mar nem csecsemo, ha zabalsz (feltetelezem anyukad fozte es a szuleid kerestek meg a ravalot) akkor az a minimum, hogy egy hang nelkul elmosod. Ez a NORMALIS!!! Ami mar tul megy egy hataron, szinte felve irom, megkerdezed, hogy esetleg elmoshatod-e az oveket, nyilvan munka utan faradtak. Ez neked gondolom mar az abszurd temakor. Erdekes es 14 evesen no letemre mar dolgoztam, iskolaba jartam es mellette meg segitettem is. Fantasztikus kepessegek vannak a tulajdonomban. ;)
2011. febr. 23. 18:49
 38/62 poiu ***** válasza:
Az egész rossz, úgy ahogy van. Te sem tudod, a szüleid sem tudják, hogy pontosan mi legyen (haggyá má békén, csinájj má rendet) kevés, nincs alku, nincs miben megegyezni. Úgy tűnik, eleged van a függőségből csak tartsanak el, értem, de nem jogos. Az ő "amedig az én kenyeremet eszed" nótájuk jogos, de nem értem, mit akarnak. Mi lenne, ha normális hangon megkérdeznéd: drága kettedlen szüleim, mit vártok tőlem? Tisztelem, hogy miattam nem nyaraltatok 10 ? éve, köszönöm. Konkrétan, mit vártok ezért?
2011. febr. 23. 18:50
 39/62 anonim ***** válasza:
48%

18:38

Kedves kerdezo! Te nem segitesz ott, hiszen Te is ott elsz, tehat reszt kell venned a hazimunkabol, mivel az az otthonod, es ezt felkell fognod!

Elmult mar az az ido, amikor az Edesanya htb-i volt es nem volt m.helye, tehat igy termeszetes volt, hogy O vegezz el mindent, de ez mar a multte.

Gondolom, hogy az Edesanyadnak van egy m.helye, aztan a bevasarlas, a mosas, a takaritas is az O reszortja, mivel ez "Neked" vagy a Papadnak igy termeszetes.

A Mamad az megfozz, s gondolom, hogy Te nem fogod elokesziteni a kellekeket, s amikor kimossa a szennyest, akkor szinten nem fogsz odaallni a vasalo deszka melle, de miert?

Szeresd a Mamadat es tiszteld, de nem mondani kell ezt, hanem bekell bizonyitani, s ezt ugy tudod megtenni, hogy ott segitesz es ugy, ahogyan tudsz.

Nekem is van Fiam, es Neki is volt ilyen idoszaka, s igy teritettem eszhez, s igy felfogta, hogy a foldon eljen, s ne a holdon.

Te amikor elmesz szorakozni, akkor mibol mesz el, Ki add Neked penzt, s Ki az Aki megteremti Neked az otthont, es azt, hogy elni tudj? A Szuleid!

Te mit adsz ezert cserebe? Probald meg szeretni a Szuleidet, az elet nem kivansagmusor!

2011. febr. 23. 18:52
 40/62 anonim ***** válasza:
51%

A szülők ilyenek, mindig találnak valami kivetni valót, ha vmi probléma van rajtad vezetik le.Én lány vagyok, jól tanulok, szoktam segíteni és mégis előfordul nálunk is az ilyen.Anyum amúgy is oylan természetű h sokat ordítozik, szóval ettől még normális szűlő, nem mintagyereket akar nevelni belőlem, sokszor szerintem ő is észreveszi h túlzás amit csinál, de senki sem különb.

És ez a mosogatásos dolog...miért lenne csakis kizárólag a nők feladata a mosogatás?Olyan nagy ügy naponta 1x elmosogatni, csakmert te fiúvagy?

Én nem ellened vagyok, van igazság abban, amit mondasz, de a szüleidet is megértem.

16L

2011. febr. 23. 18:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!