Másokkal is minden nap üvöltenek a szülei? Meg megy a veszekedés?
H nem segitek soha semmit h nem takaritom ki a szobám h szemtelen vok h visszabeszélek h lesz.rok mindent magam körül h nem tanulok h nem lesz belőlem semmi...
Ez másoknál is mindennapos progi? És akinél nem az mit csinál h ne orditcsanak?
16/F
"Te amikor elmesz szorakozni, akkor mibol mesz el, Ki add Neked penzt, s Ki az Aki megteremti Neked az otthont, es azt, hogy elni tudj?"
Ők csináltak meg engem ők akartak engem ki más adja a pénzt???? Most ez hülyén fog hangozni de amikor megszültek ezt naon jól tudták h kell majd pénz! Tom h hülyén hangzik de ígyvan!
piou!!! (külön kösz az értelmes választ :D) én már kérdeztem tőllük h mit akarnak tőllem azt mondták h ők azt szeretnék h legyek másokra is tekintettel magamon kívül... na ez alapból hülyeség mert nem lássák pl. a suliban milyen vok, vannak haverjaim én tekintettel vok másokra...
Úristen... "lássák"...
Attól, hogy vannak haverjaid, még nem biztos, hogy tekintettel vagy másokra! És a haverokkal mit kezdesz? Ha bajban vagy, egy haver nem fog neked ugrani akár az éjszaka közepén.
Na de a kérdéshez.
Ha tiszteled a szüleidet, és megteszed, amit kérnek, nem lesz semmi baj. Én is voltam makacs, pedig lány vagyok, és magamtól kialakult bennem, hogy tisztelnem kell a szüleimet, mert megérdemlik?
Téged sem csak úgy a világra sz.artak, hanem egész eddig fel is neveltek, baba korodban nem dobtak ki az utcára pl! Szóval légy szíves, és tedd oda magad kicsit.
21/N
19:01
Igazad van, hogy Ok csinaltak meg es ezzel vallalva azt, hogy felneveljenek Teged, ezzel Ok is tisztaban vannak.
Tehat eddig is megtanitottak arra, amire kellett, s most is ezt teszik!
előző vagyok... tudod mit ? elolvastam a válaszaid
te a tipikus "gazdag köcsög" rétegbe tartozol -.-
akinek ilyenekért sír a szája,hogy neki össze kell pakolnia másnak meg el nem tudod képzelni milyen érzés az,hogy nem akar hazamenni, mert tudja mi vár rá otthon...
tedd össze a két kezed,hogy ilyen szülőket kaptál !
A "legyél tekintettel másokra" csapda, mert nem azt jelenti, amit jelent. Nem másokra, hanem rám. Ha én mondom neked, azt jelenti, hogy csináld, ami nekem jó. Nyilván nem csinálod. De - lásd be, ha birod -
az sem működhet, hogy én rád költök évente x százezer Ft-ot, ahelyett, hogy Líbiában (na jó, ez egyszer nem jött be ?.) lazítanák. A szüleid anyagilag nem jártak jól veled -ez nyilván nem is volt szempont, te lökött tini, viszont Te jól akarsz járni. Mindent nem lehet a semmiért.
19:20
Osztom a véleményed teljesen.
Hát, az én gyerekemnek tuti, hogy nem kell majd takarítani. Nekem sem kellett soha,anyu az anyu,nem én vállaltam gyereket, hanem ő , mégis normális ember lett belőlem és tuti, hogy a gyerekem gyerekkora tényleg gyerekkor lesz,nem segítség. Én úgy gondolom a házimunka az én dolgom lesz, amikor a gyereket vállalom, azt is vállalom, hogy takarítok rá.
Ha lány lesz akkor sem kell csinálnia semmit.
A tanulással kapcsolatban pedig tudom, hogy kamasz vagy, de arra tényleg oda kellene figyelned, legalább egy 4-est hozz össze mindenből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!