Vendégségben be kell szállni a költségekbe?
Nahát mik vannak. Nekem múlthónapban volt a szülinapom, 3 napon keresztül ünnepeltük 11-en, ebből 7 volt a vendég, tehát aki nem itt lakik. Gyakorlatilag csak a tortámat fizette anyu, a többi cuccot nekem kellett megvennem. Nem kevés pénzem ráment, de megérte... Mindenki hozott egy kis pluszt, de eszem ágában sem lett volna senkivel se kifizettetni a pizzát, amit megevett, vagy a piát, amit megivott...Ez nekem abszurd, örülök, hogy itt voltak, és ők is, mert folyton azt a hétvégét emlegetik :)
Én biztos nem fizetnék bele a tortájába, vagy ha igen, nem vinnék ajándékot, hanem a torta ára lenne az ajándék...
én ilyet még nem hallottam! nyilván illik vinni ezt-azt, de hogy "beugró" legyen...
ha nem telik ilyen drága tortára akkor nem kell a torta, ha meg telik rá, minek elkérni az árát? ebben semmi logika nincs. biztos nő az illető :D
ez nagyon vicces. :D Legalább mondta volna h a terembérlet vagy a DJ. az i szánalmas, de nem ENNYIRE :D
kérdezd meg h ajándékot milyen értékben KELL vinni, biztos az is meg van szabva, ha ennyire smucig
Hát még én sem hallottam ilyet!!
Tartottam már bulit a szülinapomon, tortával, piával mindennel együtt, de mindent én álltam.
Ha valaki kérdezte hogy mit hozzon, akkor azt mondtam mindig, hogy amit akarsz, de ha nem hozol semmit azt se bánom, az a fő hogy te itt legyél.
Soha még csak gondolatban sem vettem zokon azt sem ha valaki ajándék nélkül jött.
Én legalábbis nem azért tarok szülinapot, hogy legyen ajándékom, meg mások állják a tortámat, piámat hanem hogy jól érezzük magunkat.
Ha engem valaki ilyen szöveggel hívna, el sem mennék.Közölném vele hogy abból a pénzből inkább beülök egy cukiba és eszek egy sütit meg megiszok egy italt a tiszteletére, a távolból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!