Megcsaltam a párom, van egy kisfiunk, hogyan tovább?
3 éve vagyunk együtt a párommal,van egy kisfiunk akit imádunk!szeretjük egymást miis nagyon,de az ulolso 1 évünk arrol szolt hogy elhidegültünk egymástol.külföldön lakom vele meg a picivel,és most pesten vagyok 1 honapot.
azelött 2 évet fözéssel,mosással,takaritással és a kicsivel töltöttem.közös programot sosem csináltunk,ponotsabban 9 honap alatt egyet sem.ha felhoztam neki,hogy jo lenne kettesben is lenni egy kicsit morgott,hogy sokat dolgozik,nincs erre ideje stb.a munkáját elötérbe veszi,és elfelejti sajnos azt teljes mértékben hogy van családja.borzalmasan egyedül érzem igy magam külföldön a picivel,ismerös is csak pár van..akikkel ritkán találkozunk.eltávolodtunk egymástol,pedig 1 évig azon voltam hogy javuljon valami,de sajnos eredménytelenül.szükségem van gyengeségre,ölelésre,szép szavakra,illetve arra hogy érezzem hogy fontos vagyok a páromnak,és hogy szeret,nem pedig csak egy robot vagyok a lakásban.most pesten vagyok,és megcsaltam egy férfival.nem vagyok iylen tipus,nem is értem magamat,pedig szeretem a páromat.érzelmi gyengeség lenne?vagy az hogy a férfinél keresem amit ö nem ad meg nekem?kérlek irjatok tanácsokat mert nem értem magamat!és furcsa,és gonosz dolog ilyet mondani,de jol esik,alig várom mindig hogy ujra találkozzam a "szeretövel".sosem csaltam öt meg,és mást sem még azelött.most azonban annyi minden hiányzott a kapcsolatunkbol,és a béka feneke alatt volt minden,hogy jol esik érezni hogy érdeklem valakit..:(.összevagyok zavarodva,kérlek irjatok bármit.köszönöm!
kisi OFF(bocsi):Azért durva amit az előttem levő ír, szerintem...pedig nem tartom magam konzervativ embernek...na de 21. század:D már a megcsalás is mgengedhető ezentúl....
Mondjuk a héázasság igen nekem azt jelenti, hogy nem kell számomra senki más, csak a férjem. Testileg lelkileg mindenhogy...az milyen amikor egy házasságban mindenki félrekefél? És miaz, hogy véletlenül? véletlenül kitöröm a bokámat, leejtem a pénztárcámat, de véletlenül nem lépek félre:D :P
A KÉRDEZŐNEK: Talán megcsalás előtt kellett volna megbeszélni dolgokat a férjeddel...talán, ha beszélgetnétek a régi időkről, a múltról a szép dolgokról...
Amúgy a lelkiismereted megengedi ezt neked? Nem félsz, hogy kiderül? tudod, a hazug embert...
Meg tudsz a férjed szemébe nézni?
Szerintem megbocsájthatatlan a megcsalás...mondjuk, lehet azért mondom mert elég fiatal vagyok, viszont ha megbocsájtanék, akkor csak egyszer és utoljára, ha nagyon szeretem az illetőt, és látom rajta a megbánást...rajtad mondjuk nem látom...(nem bántásból)
"de jol esik,alig várom mindig hogy ujra találkozzam a "szeretövel"."-és ezekután azt mondod a férjed csúszott el? lehet Ő is hibázott, de lehet, hogy csak értetek dolgozott, értetek tett mindent... TE meg...
Én annyit mondok beszéljetek, én biztosan elmondanám, ekkora titokkal én nem tudnék élni...sőt a szemébe nézni sem. Egy csók után sem, nem hogy ezek után...
:))
Elég érdekes, hogy ezt pont nekem mondod...
Hidd el, lelkiekben nagyon közel állok a páromhoz, szerintem elég kevesen vannak még ennyire közel egymáshoz, mint mi...
Ja és félre sem lépnék semmi pénzért.
Nemtudom mire véljem ezt, hogy felhányod nekem, hogy a lelki kötődésről kell, hogy szóljon. Nem hogy kell, arról is szól. Nekem is az a legfontosabb. De amiért lelkiekben nem kapok meg valamit a páromtól nem fogok félrekufircolni, sem egyből sem kettőből. Előszőr beszélek vele, aztán másodszor harmadszor is. És mikor már minden menthetetlen szakitanék vele, és utána próbálnék keresni valaki mást.
Érdekes, hogy a nők hogy mennyire kitudják magyarázni, hogy mennyire nem hibásak, mert igy úgy... ugyanúgy ahogy a férfiak...a férfiból vagyok c. bekezdésben.:D
Semmire nem a megcsalás a válasz, és a megfelelő megoldás. még akkor sem ha lelkiekben nincsen meg minden.
Én nem itélkeztem, nem is teszem, mindenki úgy b....a el az életét (szó szerint) ahogy el akarja, nekem 8.
na üdv
Azert gondolom, hogy a szeretoddel folyamatosan tartod a kapcsolatot neten keresztul, esetleg telefonon beszeltek, hiszen csak 1 honapig vagy Magyarorszagon, es mar talaltal is valakit. Talan miatta (is)utaztatok haza? Most, hogy visszamesz a ferjedhez, valoszinu feldobodott leszel, es szerintem eszreveszi majd rajtad, hogy nincs valami rendben. Legalabbis egy normalis kapcsolatban megerzi a masik, ha valami nem tiszta!
Vigyazz, es el ne mondd a ferjednek, gondolom nem is gondoltal ra, hogy elmondod neki, mire lenne az jo.
Donts! Vagy valjal el, es kezdj uj eletet, ezt te tudod, mennyir kivitelezheto egyedul egy kisgyerekkel, kulfoldon, vagy Magyarorszagon, lenne e munkad, lenne e eleg penzed, lenne e segitseged, szoval gondolkodj!!!!!
Ha pedig nem valsz el, hiszen felsz, es probalod megbecsulni amitek van, akkor pedig beszelj a ferjeddel, nyuzd ot, es kerd, hogy legyen olyan, mint regen.
Alapjaraton amugy babusgatos a ferjed, vagy inkabb karrierista, a penz, a munka az elete?
Nem tudom mit csinalsz amugy, tanulsz e, fogsz e a kozeljovoben dolgozni, milyen lehetoseged van kulfoldon...stb. Szoval ezeket a dolgokat nagyon gondold at, ne legyel felelotlen! Nehogy kesobb banjal meg mindent.
De, persze megertelek, megertem, hogy nobol vagy, es kell a figyelmesseg a ferjed reszerol.
Irjal valamit legyszivel, mar nagyon sok valaszt kaptal!!!
Szerintem most totál össze vagy zavarodva. Főleg így, hogy olyan sokféle választ kaptál.
Nem tudod, hogy megmondd-e vagy sem a férjednek a dolgot.
Nem tudod, hogy végezz ezzel a második kapcsolattal vagy sem. Szeretnél szép családot a férjeddel és a kisfiatokkal, de olyan vonzó számodra a tiltott gyümölcs.
Szerintem igazából te magad is tudod, mi a helyes válasz, hogy mit kell tenned.
De félsz. Félsz a következményektől. Minden téren. Attól is, hogy nem bocsát meg a férjed. Attól is, ha igen. Hisz' akkor vajon minden ugyanígy megy majd tovább, vagy változik, gyógyul, épül a közöttetek lévő viszony?
Úgy érzem, tudod, mi lenne a helyes lépés. És talán tudod azt is, hogy a helyes döntés elszalasztásának akár egy egész életre szóló következményei is lehetnek.
Szerintem a férjed nagyon szerethet téged. Pontosabban titeket. A kisfiatokat és téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!