Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a párom, van egy...

Megcsaltam a párom, van egy kisfiunk, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a párommal,van egy kisfiunk akit imádunk!szeretjük egymást miis nagyon,de az ulolso 1 évünk arrol szolt hogy elhidegültünk egymástol.külföldön lakom vele meg a picivel,és most pesten vagyok 1 honapot.

azelött 2 évet fözéssel,mosással,takaritással és a kicsivel töltöttem.közös programot sosem csináltunk,ponotsabban 9 honap alatt egyet sem.ha felhoztam neki,hogy jo lenne kettesben is lenni egy kicsit morgott,hogy sokat dolgozik,nincs erre ideje stb.a munkáját elötérbe veszi,és elfelejti sajnos azt teljes mértékben hogy van családja.borzalmasan egyedül érzem igy magam külföldön a picivel,ismerös is csak pár van..akikkel ritkán találkozunk.eltávolodtunk egymástol,pedig 1 évig azon voltam hogy javuljon valami,de sajnos eredménytelenül.szükségem van gyengeségre,ölelésre,szép szavakra,illetve arra hogy érezzem hogy fontos vagyok a páromnak,és hogy szeret,nem pedig csak egy robot vagyok a lakásban.most pesten vagyok,és megcsaltam egy férfival.nem vagyok iylen tipus,nem is értem magamat,pedig szeretem a páromat.érzelmi gyengeség lenne?vagy az hogy a férfinél keresem amit ö nem ad meg nekem?kérlek irjatok tanácsokat mert nem értem magamat!és furcsa,és gonosz dolog ilyet mondani,de jol esik,alig várom mindig hogy ujra találkozzam a "szeretövel".sosem csaltam öt meg,és mást sem még azelött.most azonban annyi minden hiányzott a kapcsolatunkbol,és a béka feneke alatt volt minden,hogy jol esik érezni hogy érdeklem valakit..:(.összevagyok zavarodva,kérlek irjatok bármit.köszönöm!

2009. febr. 12. 11:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%

Mindent helyre lehet hozni! Kérlek, ne add fel!

A fontos kérdés az: hogy helyre akarod-e hozni? Ha igen, akkor sikerülni fog! De azért gondolj bele abba, hogy neked hogyan esne, ha a gyermeked édesapja lenne hasonló helyzetben veled kapcsolatban.

Keresd meg azt a pontot, ahol valami elromolhatott, beszélj erről a pároddal, és keressetek valakit közösen, aki segít nektek abban, hogy minden helyre kerüljön, mert lehetséges! Ha kell hozzá nektek cím, akkor csak írj, és küldök.

Én amellett vagyok, hogy küzdj! Ő a kisfiatok édesapja! Valamikor valamiért mellette döntöttél!

Rajtad is múlik!

Küzdj!

Szorítok!

2009. febr. 12. 12:07
 2/19 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van,komolyan!de annyiszor leültem vele beszélni,és semmi változás:(,nem vicc,semmi:(.és olyan nehéz igy .szeretem tényleg,és beleis gondoltam hogy ha ö csalna meg,és megtudnám hogy érezném magam...hát igen:(.igazad van,de tényleg jol eisk hogy törödnek velem egy kicsit(nem csak szexuálisan).köszönöm hogy irtál!!
2009. febr. 12. 12:10
 3/19 anonim ***** válasza:
87%

Én is azt mondom,ha szeretitek egymást,és rendbe lehet hozni,akkor próbáljátok meg.De ezt neki is akarnia kell.

Ültesd le beszélgetni ha hazamész.És ne hagyd,hogy mellébeszéljen.Én a helyedbe ha rendbe tudjátok hozni,nem mondanám el a megcsalást.Meg lehet téged érteni az alapján amit leírtál.Érthető,hogy hiányzik a gyengédség az odafigyelés az,hogy érezd fontos vagy és szeretnek,ez minden ember normális vágya.Tudom mi az úgy érezni,mintha háztartási robot lennél.Derítsd ki,hogy végleg eltávolodtatok egymástól,vagy csak válságban van a kapcsolatotok.Ha nem hat rá semmi,mond el neki a megcsalást,hogy ide jutottál és ez az Ő nem odafigyelése elhanyagolása következménye.Sok férfi azt hiszi azzal,hogy elvett egy nőt,és az megszülte a gyerekeiket már semmi kötelezettsége nincs feléje.Már nem kell kedvesnek lenni,udvarolni,szeretgetni...stb.Úgy gondolják Ők mindent megtettek már.Pedig egy kapcsolatot életben kell tartani,és ez nem csak a nő dolga.

Sok sikert,minden jót.

Ha sikerül rendbe hozni akkor a továbbiakhoz,ha nem akkor az újrakezdéshez.

2009. febr. 12. 12:20
 4/19 anonim ***** válasza:
54%
Gyönyörű! Mivel nem írtál arról, hogy dolgozol/dolgoztál-e, hát gondolom nem. Egy kisgyerek nem egy pihentető dolog sőt az sem, hogy 3 ember után kell mindent vagy majdnem mindent megcsinálnod, de ugyanannyira nehéz 3 embert el is tartani. Ez pedig az ő dolga. Nem vagyok benne biztos, hogy a munkáját helyezi előtérbe hanem inkább mindhármotok egzisztenciáját. Valamint gondolom ő kereste azt a pénzt is amiből Pestre utaztál, hogy ott nyugodtan megcsalhasd. Hidd el senki sem olyan típus A LEGELSŐ ALKALOMIG. A kérdésedben pedig azt írod alig várod, hogy ismét találkozz a szeretőddel. Gondolom nem az állatkertben fogtok sétálni a találka alkalmával. Ha voltál elég bátor, hogy megcsald akkor legyen benned annyi gerinc is, hogy elé állsz és el is mondod neki. Vagy esetleg attól félsz, hogy gyerekestől már nem is kellenél a szeretődnek? Gondold végig mi lenne, ha a férjed esetleg elolvasva ezeket magatokra ismer? Lenne bátorságod a szemébe nézni?
2009. febr. 12. 12:47
 5/19 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem meg ne mondd el neki. Gyűjts össze annyi erőt, amennyivel fel tudod számolni a szeretős kapcsolatod, tedd meg, és felejtsd el, mintha soha meg nem történt volna!

aztan keress egy klassz kis helyet hétvégére, mondd meg a férjeddel, hogy neked kell egy kis kikapcsolódás, te meg a baba elmentek, ha nincs programja, akkor jojjon o is (azert par nappal elotte szolj neki, hogy szabadda tudja tenni magat), és ha elmentek, tegyel meg mindent, hogy jól erezzetek magatokat. aztan megismetelni.

vagy csak a babasetaltatas alkalmaval kerdezd meg, hogy lejon e veled, vagy ilyesmi.. szoval szervezz programokat. ne sokat, eloszor kethetente egyet, aztan hetente egyet, arra szepen be lehet "állni", és akkor jó lesz.

2009. febr. 12. 13:16
 6/19 anonim ***** válasza:
79%

Nem értem min van úgy felháborodva a 3-ik hozzászóló.

Ha egy nő írja azt,hogy megcsalta a férje,adjátok a jobbnál jobb tanácsokat,hogy hogyan nem kell foglalkozni vele,mert a férfiak ilyenek,nem jelent nekik semmit,változatosság,azért még szeret,és hasonló ócska dumák.....bla bla bla....Akkor most ez esetben min kell felháborodni????

Írta a kérdező,hogy próbált vele sokszor beszélni,próbálta kimozdítani a kapcsolatukat a gödörből,de a férje erre nem volt hajlandó.Ő szereti a férjét állítása szerint,de a férje részéről ez megkérdőjelezhető,ha nem hajlandó semmit tenni a kapcsolatukért.Talán ez nem volt éppen elegáns megoldás,hogy megcsalta,de meg lehet érteni,hogy szeretetre figyelemre vágyik,és ezt otthon már régóta nélkülöznie kell,most pedig olyan alkalom adódott,hogy nem állt ellen.És mi az,hogy a férje pénzéből utazik???Ilyen egy normális házasságban családban nincs.Ő sem a gyerekével,hanem a gyerekükkel van gyesen.És nem a férje pénze,hanem a család pénze.És nem szívesség,hogy dolgozik,hanem ez a kötelessége,hogy eltartsa a családját.Ahogy a feleségnek a háztartás,a gyerek,és az otthoni teendők.Neki ezekért ki fizet?És azért,hogy kiesik a munkából,nem tud előrelépni karriert építeni...stb.Nagy tévedésbe vagytok ti,akik azt hiszitek,hogy csak a nőknek vannak kötelességeik,és nekik kell lemondani a családért mindenről.Ebbe nem is érdemes belemenni.Ahol házasság és gyerekek vannak,ott egyértelműen közös asztal ágy kassza minden.

Nem vedd magadra kedves kérdező,nem lehet egyértelműen téged okolni a történtekért.

Beszéljétek meg a férjeddel,és azt is,hogy hogyan tovább.

Sok sikert.

2009. febr. 12. 14:09
 7/19 anonim válasza:
70%

Az alapján, amit leírtál, a megcsalásban a párod ugyanannyira ludas! Nem az ókorban élünk, igenis van választásod, na persze nem biztos, hogy ez volt a legjobb döntés, de a szívednek nem tudsz parancsolni. Végig kell gondolnod a régi és az új kapcsolatot, mert igenis van, hogy jobb külön, mint együtt, de ezelőtt fel kell mérnetek, hogy valóban nincs megoldás. Azt te döntsd el elmondod-e, de ebben a megcsalásban benne van ő is rendesen, ezért ez az ő felelőssége is. És ugye ott van a pici is...

De tartsd szem előtt, hogy igenis megérdemled, hogy szeressenek és hogy törődjenek veled, nem csak anyagilag, az édes kevés.

Én azt javaslom olvasd el Csernus Imre: Ki nevel a végén című könyvét, azzal most két legyet ütsz egy csapásra, mert a fenti problémával is foglalkozik és a gyerekneveléssel is. Én most fejeztem be és szuper volt!

2009. febr. 12. 14:18
 8/19 anonim ***** válasza:
24%
Én azt gondolom, hogy egy házasság nem arról szól, hogy soha nem szexelünk senki mással. Ezt elvárni kegyetlenség, szadizmus. Mi megbeszéltük a férjemmel, hogy nincs gond abból, ha véletlenül megtörténik a dolog. Ennek ellenére, vagy éppen ezért hatalmas barátok vagyunk, mindent meg tudunk beszélni. Lehet, hogy nálatok is ez hiányzik? A szabadság?
2009. febr. 12. 14:32
 9/19 anonim ***** válasza:
71%

Az 5-ik hosszászólónál közös ágy egy harmadikkal? Mert kb erről van szó... Ez aztán a családmodell!

Csak az ilyen tanácsokat fogadd meg, aztán meg kérdezgesd az oldalon vajon miért maradtál egyedül...

2009. febr. 12. 14:43
 10/19 anonim ***** válasza:
93%
Én is megcsaltam a feleségem ami ki is derült. Telyesen elhidegült töllem. Én mint férfi sokkal nagyobb bünt követtem el a hölgyek szemébe mert az én hasonló kérdésemre nem válaszoltak ilyen megértően. Úgy gondolom a te esetedben,hogy semmi képpen ne árúld el a párodnak. Maradjon meg a te kis titkod és a szeretőt meg felejtd el. Gondold azt hogy volt egy szép álmod amitől igazán jól érezted magad. Három év még ne olyan hosszú idő, nagyon sok boldog percet tudtok még a férjeddel eltölteni és sok meglepetés vár még rátok az életbe. Azért jelezheted számára hogy neked ez kevés amit ő ad és változtatni akarsz ezen. Ha elárulod neki nagyon megbánod mert azt az embert verted át akit a szíved mélyén igazán szeretsz és ő nagyon meg fog gyűlőlni téged. Két szék közé fogsz esni.
2009. febr. 12. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!