Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kozmetikust váltanék olyan...

Kozmetikust váltanék olyan kellene, aki szép szexi plázacicás külsejű ismertek ilyet? Nő vagyok, érintésfóbiás de, ha a tökéletesek hozzám érnek az nem zavar.

Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 12:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
0%
19.. Ja, amúgy tudom hogy érzelmileg nulla vagyok. Nem ez az első eset hogy utalnak rá. Engem nem zavar.
2011. febr. 16. 13:48
 62/73 anonim ***** válasza:
83%
19 evesen meg mindig ilyen hulye vagy? Fogd mar be!
2011. febr. 16. 14:07
 63/73 anonim ***** válasza:
94%
Mondtam én.Éjjel nappal a gép előtt ül.Én a helyedben változtatnék a hozzáállásodon.Nem pedig büszkélkednék vele.Nincs több kommentárt vitatkozz más oldalakon meg a magas röptű hozzászólásaiddal..Azt viszont azért még elárulom neked h a sors sokszor visszavág...és nincs az h velem iksz dolog nem történhet meg.És akkor jmajd azt kapod vissza amit te adtál másoknak...
2011. febr. 16. 14:17
 64/73 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vitatkozom egyáltalán. :) Amúgy meg gondolj amit akarsz, nem az én dolgom.
2011. febr. 16. 14:23
 65/73 anonim ***** válasza:
96%

A félkarú kislánnyal nincs rokoni kapcsolatom. Az osztálytársam húga. És szoktam hozzájuk járni. Folyton a nővérén lóg és így mindig együtt vagyok vele.

Mikor először találkoztam vele, bennem is meg volt ez a viszolygás, pláne mert a barátnőm nem is szólt róla. Egyből a nyakamba ugrott... :) Nem tudtam, hogy reagáljam le a dolgot, de végül is rájöttem, hogy ebből senki nem csinál gondot ,akkor miért én problémázzak? :)

Nagyon eleven lány tele vidámsággal hiperaktivitással. Folyton beleüti az orrát mindenben. Őt nem lehet nem szeretni és főleg nem lehet "bénának" kezelni. Nagyon hamar elfogadtam őt így, és most is egyenrangú ember a szememben.

21/L

2011. febr. 16. 15:52
 66/73 A kérdező kommentje:
timi nem jött be elcseszte a szemöldököm hiába sexy, esetleg valaki pesten valakit tudna még ajánlani?
2011. febr. 22. 13:17
 67/73 anonim ***** válasza:
93%
Na most akkor probalj meg egy nem plazap.csat. Hatha jobban tud szemoldokot formalni. Jaj, mar azt hittem megtalaltad a szexy kozmetikust!
2011. febr. 22. 14:24
 68/73 anonim ***** válasza:
96%
Erről beszéltem, Kényes Kisasszony. Hiába a plázapics@ kinézet, ha dekorativ feje kong az ürességtől.
2011. febr. 22. 14:55
 69/73 anonim ***** válasza:
100%
Nagy az isten állatkertje és kicsi a kerítés...nem attól lesz ápolt vki hogy olyan mint egy plázapcicc.
2011. febr. 25. 17:37
 70/73 anonim ***** válasza:
92%

Annyit azért elárulok, hogy a tipikus plázacica típusú, vihorászós, csak divatról beszélgetni tudó kozmetikusok a legrosszabbak. Kozmetikusnál inkább keress vki olyat, akiről biztosan tudod, hogy jó, még ha nem is olyan tökéletes a külseje. Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy az a kozmetikus, aki úgy néz ki, mintha divatlapból került volna ki, jobb, is, de nem... nekem egy ilyen csaj tette tönkre a szemöldökömet egyszer.

Ha tényleg nem kamu, amit írsz, mert ez már elég beteges, akkor először inkább pszichológushoz menj, mint kozmetikushoz, az többet tud segíteni...

2011. febr. 25. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!