Kozmetikust váltanék olyan kellene, aki szép szexi plázacicás külsejű ismertek ilyet? Nő vagyok, érintésfóbiás de, ha a tökéletesek hozzám érnek az nem zavar.
A félkarú kislánnyal nincs rokoni kapcsolatom. Az osztálytársam húga. És szoktam hozzájuk járni. Folyton a nővérén lóg és így mindig együtt vagyok vele.
Mikor először találkoztam vele, bennem is meg volt ez a viszolygás, pláne mert a barátnőm nem is szólt róla. Egyből a nyakamba ugrott... :) Nem tudtam, hogy reagáljam le a dolgot, de végül is rájöttem, hogy ebből senki nem csinál gondot ,akkor miért én problémázzak? :)
Nagyon eleven lány tele vidámsággal hiperaktivitással. Folyton beleüti az orrát mindenben. Őt nem lehet nem szeretni és főleg nem lehet "bénának" kezelni. Nagyon hamar elfogadtam őt így, és most is egyenrangú ember a szememben.
21/L
Annyit azért elárulok, hogy a tipikus plázacica típusú, vihorászós, csak divatról beszélgetni tudó kozmetikusok a legrosszabbak. Kozmetikusnál inkább keress vki olyat, akiről biztosan tudod, hogy jó, még ha nem is olyan tökéletes a külseje. Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy az a kozmetikus, aki úgy néz ki, mintha divatlapból került volna ki, jobb, is, de nem... nekem egy ilyen csaj tette tönkre a szemöldökömet egyszer.
Ha tényleg nem kamu, amit írsz, mert ez már elég beteges, akkor először inkább pszichológushoz menj, mint kozmetikushoz, az többet tud segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!