Kozmetikust váltanék olyan kellene, aki szép szexi plázacicás külsejű ismertek ilyet? Nő vagyok, érintésfóbiás de, ha a tökéletesek hozzám érnek az nem zavar.
Valóban létezik ilyen fóbia: "Haptefóbia - megérintéstől való félelem"
Én megértem a kérdezőt, ugyanis utálom, ha ismeretlenek érnek hozzám. Barátok, családtagok nem zavarnak, de gyűlölöm, amikor idegenek a metrón megérintenek, vagy szórakozóhelyen odajön valaki, és hozzám ér. Egyszerűen nem szeretem.
Most miért kell leszólni a kérdezőt? Ő ilyen, én se vagyok túlzottan oda azért ha egy csúnya ember érint meg... és nem, ettől függetlenül nem lesz valaki nagyképű és önző, csak egyszerűen ez zavarja, nem hiszem el, hogy másoknak nincsenek olyan dolgaik, amik meg esetleg másnak tűnhetnek furcsának. Az meg röhej, hogy egyesek pszihológussal jöttek, mikor egyáltalán nem durva dolog ez, ami zavarja.
Kérdező sajnálom de nem tudok segíteni, nekem olyan a kozmetikusom amilyenre te gondolsz (legalábbis szerintem:)), de nem Pesten van.
akkor azt meg sem merem kérdezni, hogy mit szólnának az érintésfóbiásak egy félkarú kislányra (mert nekem van ilyen ismerősöm is). Engem nap mint megölel és viszont.
Hát ti tudjátok. :S
Hát nem azért de én pl. a félkarú kislánytól, meg az egyén nyomorékoktól viszolygok. Rájuk nézni se szeretek, nemhogy megölelni???!? :S
Te meg egy szociális intelligencia dolgában egy galandféreg szintén mozogsz. Aki azt írta, hogy nap mint nap egy félkarú kislányt érint, nyilván közeli hozzátartozója, jó eséllyel az édes gyermeke. Nem lehetett volna magadban tartani ezt a megjegyzést, te vadbarom?
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:51
Hanyni valo vagy!
Tiszta szivbol remelem, hogy nem lesz fogyatekos gyereked, vagy csaladbelid. Mit tennel veluk? Belefojtanad oket a Dunaba?
Akaszd fel magad, az emberiseg jobban jarna nelkuled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!