Kozmetikust váltanék olyan kellene, aki szép szexi plázacicás külsejű ismertek ilyet? Nő vagyok, érintésfóbiás de, ha a tökéletesek hozzám érnek az nem zavar.
És a kérdésedet miért a Családi kapcsolatok rovatba írtad? Van egy olyan kategória, hogy Szépség és divat, na azt pont az ilyen plázacicás miss p.csák olvassák, mint akiket te keresel.
Amúgy én Dunakeszire járok egy lányhoz, aki nem plázacica, de nagyon szép és olyan alakja van, hogy hetero nő létemre alig bírom levenni róla a szemem :)
És nem mellesleg kedves, türelmes és nem drága, na meg nincs műkörme sem!
Van férjed? Gondolom o pedig Mr Perfect Man, hisz valoszinuleg hozzàdér.. Jo nektek, igy Ti lehettek a Perfect Family, tokéletes feleség, tokéletes férj, tokéletes gyerekekkel egy tokéletes vilàgban :D
Miota van meg ez a fobiàd? Miben nyilvanul meg, ha radtor egy egy " roham"?
A legegyszerűbb ha elvégzel egy kozmetikus tanfolyamot és akkor mindent csinálhatsz magadnak.Nem ér hozzád senki.
Miben nyilvánul meg ez a betegség?Mert ilyenről még nem hallottam o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!