Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kozmetikust váltanék olyan...

Kozmetikust váltanék olyan kellene, aki szép szexi plázacicás külsejű ismertek ilyet? Nő vagyok, érintésfóbiás de, ha a tökéletesek hozzám érnek az nem zavar.

Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 12:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
100%
Rég röhögtem ennyit egy kérdésen. Köszi! :D:D:D
2011. febr. 15. 13:36
 22/73 A kérdező kommentje:
jó lenne ha valaki tényleg ajánlana ilyen kozmetikust bp.
2011. febr. 15. 13:40
 23/73 anonim ***** válasza:
93%
Nincs ilyen,márpedig azért,mert nincs tökéletes ember.
2011. febr. 15. 13:41
 24/73 anonim ***** válasza:
80%
Na jó, nekem mindegy, ha komoly akkor tessék: [link] Régebben ide jártam.
2011. febr. 15. 13:41
 25/73 anonim ***** válasza:
100%
Gondoltál már arra, hogy nem kéne kozmetikushoz járnod? Tulajdonképpen tök felesleges. Kencéket tudsz venni, a szemöldöködet ki tudod szedni, így csak a te tökéletes kezed taperolná a tökéletes fejedet.
2011. febr. 15. 13:43
 26/73 anonim ***** válasza:
89%

És a kérdésedet miért a Családi kapcsolatok rovatba írtad? Van egy olyan kategória, hogy Szépség és divat, na azt pont az ilyen plázacicás miss p.csák olvassák, mint akiket te keresel.

Amúgy én Dunakeszire járok egy lányhoz, aki nem plázacica, de nagyon szép és olyan alakja van, hogy hetero nő létemre alig bírom levenni róla a szemem :)

És nem mellesleg kedves, türelmes és nem drága, na meg nincs műkörme sem!

2011. febr. 15. 13:46
 27/73 anonim ***** válasza:
15%
A kencék tökre nem érnek semmit, a szemöldököt meg a kozmetikus sokkal jobban ki tudja szedni, de mindegy. Havi 1x azért nem árt elmenni szerintem.
2011. febr. 15. 13:46
 28/73 anonim ***** válasza:
95%

Van férjed? Gondolom o pedig Mr Perfect Man, hisz valoszinuleg hozzàdér.. Jo nektek, igy Ti lehettek a Perfect Family, tokéletes feleség, tokéletes férj, tokéletes gyerekekkel egy tokéletes vilàgban :D

Miota van meg ez a fobiàd? Miben nyilvanul meg, ha radtor egy egy " roham"?

2011. febr. 15. 13:48
 29/73 A kérdező kommentje:
köszi ez még közel is van hozzám.itt olyan a kozmetikus ? vagy melyikhezmenjek hogy hivjak?gondolom több is van.mert kép nincs fenn róla
2011. febr. 15. 13:48
 30/73 anonim ***** válasza:
86%

A legegyszerűbb ha elvégzel egy kozmetikus tanfolyamot és akkor mindent csinálhatsz magadnak.Nem ér hozzád senki.

Miben nyilvánul meg ez a betegség?Mert ilyenről még nem hallottam o.O

2011. febr. 15. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!