Kozmetikust váltanék olyan kellene, aki szép szexi plázacicás külsejű ismertek ilyet? Nő vagyok, érintésfóbiás de, ha a tökéletesek hozzám érnek az nem zavar.
Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 12:04
31/73 anonim válasza:
Szerintem neked inkább az a problémád, kedves Kérdező, hogy annyira el vagy szállva magadtól (gondolom úgy véled te vagy a legszebb, legtutibb, legcsinibb nő a világon), hogy minden "átlagos" ember érintésétől undorodsz.
Nem kozmetikus kell neked, hanem egy jó pszichológus. Vagy lehet, hogy inkább egy pszichiáter...
32/73 anonim válasza:
Teljes nevét nem tudom, csak annyit hogy Timi. Hát, figyelj, nem tudom neked mi a mérce, de szerintem elég plázacicás külseje van, kicsit alacsony, de jó alak, szép arc sok sminkkel, és barna egyenes a haja.
Szerintem menj el személyesen időpontot kérni, nézd meg, és ha nem jön be, később mondd le. :D
33/73 anonim válasza:
Jajj, alacsony, az már hibás termék, nem lesz neki jó........
34/73 anonim válasza:
és ha amúgy egy büdöslábú parasztliba volt előtte csak kipucókodott??? az is tökéletes?
35/73 A kérdező kommentje:
alacsonyság nem akadály azt hiszem az lesz a legjobb ha elmegyek megnézem köszi még 1x
2011. febr. 15. 14:06
36/73 anonim válasza:
Pedig szép.. Meg úgy is beszél mint egy plázacica, kicsit affektál. :D
37/73 anonim válasza:
Hatha kepes vagy elmenni ehhez a "glamour".hu-hoz akkor valami bajod van. Egyaltalan nem hivo hely, klinika inkabb mint egy piheno/kenyezteto hely.
38/73 anonim válasza:
Miért, mi a baj a glamourral?
39/73 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, csak ennyi.
40/73 anonim válasza:
Hát nem tudom nálad milyen egy jó szépségszalon.. :D Pedig ez szép hely, nem túl nagy, de minimalista és elegáns. Persze, ízlések és pofonok. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!