Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kozmetikust váltanék olyan...

Kozmetikust váltanék olyan kellene, aki szép szexi plázacicás külsejű ismertek ilyet? Nő vagyok, érintésfóbiás de, ha a tökéletesek hozzám érnek az nem zavar.

Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 12:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
1%
Amúgy meg nem tudom mi olyan nagy dolog ezen, nem direkt találtam ki hogy irtózom a fogyatékosoktól. Ez van és kész.
2011. febr. 15. 16:06
 52/73 anonim ***** válasza:
86%
En csak is a fogyatekus agyuaktol, mint Te vagy, irtozom. Ez van, es kesz.
2011. febr. 15. 16:08
 53/73 anonim ***** válasza:
9%
Hát nagyon sajnálom. :')
2011. febr. 15. 16:09
 54/73 anonim ***** válasza:
74%

[link]

[link]

Bár nem "plázacicás", de nagyon ápolt, kedves értelmes nő.

Profi a szakmájában is, ha elmondod neki a problémád biztos vagyok benne, hogy találtok megoldást.

2011. febr. 15. 16:13
 55/73 anonim ***** válasza:
76%

Ez mitől családi kapcsolatok?

Jaj, most jön az "itt több választ kapok" című duma. Ostoba is vagy, meg nyafogógép is.

2011. febr. 15. 16:38
 56/73 anonim ***** válasza:
74%
De akkor tenyleg igaza lesz. Tobb mint 50 valasznal tartunk.
2011. febr. 15. 16:41
 57/73 anonim ***** válasza:
96%

Amúgy meg nem tudom mi olyan nagy dolog ezen, nem direkt találtam ki hogy irtózom a fogyatékosoktól. Ez van és kész.

Nem érted a lényeget! Az a te bajod, hogy viszolyogsz tőlük, de nem igaz, hogy nem tudtad volna magadban tartani ezt a megjegyzést, mikor van itt valaki, akinek ilyen a (minden bizonnyal) saját gyereke!!! Azért vagy érzelmileg nulla, nem mert viszolyogsz tőlük. Sikerült felfogni?

2011. febr. 15. 19:54
 58/73 anonim ***** válasza:
95%
Azért én adatlapikat nem szúrogatnék be ide.Amúgy el sem hiszem h vannak ilyen emberek akik ezzel büszkélkednek...tökéletes ember nem létezik.Ami a fogyatékoságot illeti bárki születhetett volna annak a 69%ékos emberke is és az h igy nyilvánul meg csak azt mutatja h semmi emberség nincs benne.De ez a kérdés és válaszsorozat is teljességel abnormális...
2011. febr. 16. 13:38
 59/73 anonim ***** válasza:
93%
Na igen, nagyon remelem, hogy minnel hamarabb megtalalja kerdezo a szexi, plazap.csas kozmetikusnojet, mert igy is tul hosszu lett ez a topik.
2011. febr. 16. 13:44
 60/73 anonim ***** válasza:
77%
Azért az életkorára kíváncsi lennék.A kérdezőnek is meg ennek az abnormális lelkivilágú 69%ékosnak is.lehet nincs más bajuk szegényeknek h elkényeztetett 12,13 évesek akiknek más programjuk nincs is a facebookon meg a plázákon és kozmetikuokon,fodrászokon kívül.
2011. febr. 16. 13:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!