Kozmetikust váltanék olyan kellene, aki szép szexi plázacicás külsejű ismertek ilyet? Nő vagyok, érintésfóbiás de, ha a tökéletesek hozzám érnek az nem zavar.
Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 12:04
51/73 anonim válasza:
Amúgy meg nem tudom mi olyan nagy dolog ezen, nem direkt találtam ki hogy irtózom a fogyatékosoktól. Ez van és kész.
52/73 anonim válasza:
En csak is a fogyatekus agyuaktol, mint Te vagy, irtozom. Ez van, es kesz.
54/73 anonim válasza:
55/73 anonim válasza:
Ez mitől családi kapcsolatok?
Jaj, most jön az "itt több választ kapok" című duma. Ostoba is vagy, meg nyafogógép is.
56/73 anonim válasza:
De akkor tenyleg igaza lesz. Tobb mint 50 valasznal tartunk.
57/73 anonim válasza:
Amúgy meg nem tudom mi olyan nagy dolog ezen, nem direkt találtam ki hogy irtózom a fogyatékosoktól. Ez van és kész.
Nem érted a lényeget! Az a te bajod, hogy viszolyogsz tőlük, de nem igaz, hogy nem tudtad volna magadban tartani ezt a megjegyzést, mikor van itt valaki, akinek ilyen a (minden bizonnyal) saját gyereke!!! Azért vagy érzelmileg nulla, nem mert viszolyogsz tőlük. Sikerült felfogni?
58/73 anonim válasza:
Azért én adatlapikat nem szúrogatnék be ide.Amúgy el sem hiszem h vannak ilyen emberek akik ezzel büszkélkednek...tökéletes ember nem létezik.Ami a fogyatékoságot illeti bárki születhetett volna annak a 69%ékos emberke is és az h igy nyilvánul meg csak azt mutatja h semmi emberség nincs benne.De ez a kérdés és válaszsorozat is teljességel abnormális...
59/73 anonim válasza:
Na igen, nagyon remelem, hogy minnel hamarabb megtalalja kerdezo a szexi, plazap.csas kozmetikusnojet, mert igy is tul hosszu lett ez a topik.
60/73 anonim válasza:
Azért az életkorára kíváncsi lennék.A kérdezőnek is meg ennek az abnormális lelkivilágú 69%ékosnak is.lehet nincs más bajuk szegényeknek h elkényeztetett 12,13 évesek akiknek más programjuk nincs is a facebookon meg a plázákon és kozmetikuokon,fodrászokon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!