Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbántam a házasságom. A...

Megbántam a házasságom. A férjem sehova nem akar menni. Elegem van belöle összeomoltom most hogy mehettem hozzá? Semmi perspektiva benne lassan nyudíjas. Cukorbeteg, az a programja mikor nem dolgozik hogy fekszik. Tőlem is ezt várja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 10:30
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
55%

Miért lett mindenki lepontozva, aki leoltott téged? :@

Tudod mit, ne vállj el ha bűntudatod van miatta...cseszd el nyugodtan az életed :(

2011. febr. 11. 15:01
 32/39 anonim ***** válasza:
27%

Hogy ki használ kit ki, az nézőpont kérdése. Pl. adottak a magukat ronda gazdag, dagadt üzletemberekkel eltartató playmatep*csák (Debreczeni Csita meg társai...) Ők adnak valamit, cserébe anyagi jólétet, biztonságot kapnak. Cserébe el kell viselni, hogy párjuk öregecske, stb.

Talán kicsit te is így voltál ezzel. Oké, vén f*sz, de majd eltart, és milyen jó lesz, hisz lehet majd utazgatni, stb... Kétlem, hogy olyan rossz anyagi helyzetben lenne. Az egy dolog, hogy van adóssága, a képviselőknek is van, mellette meg több milliós ingatlanok, külön számlák, amiről nem beszélnek.

2011. febr. 11. 15:36
 33/39 anonim ***** válasza:

Még egy érv amellett, hogy mielőtt ilyen fontos döntést hozunk, mint a házasság, alaposan meg kell ismernünk egymást.

Ha nem akarsz elválni, és minden más működőképes köztetek, akkor bele kell nyugodnotok, hogy nem vagytok egyformák és teret kell hagynotok a másiknak. Például te eljárhatnál néha szórakozni a barátokkal, viszont néha maradhatnál otthon is vele, mondjuk egy-egy esős délutánon csak úgy összebújni, tévézni, zenét hallgatni.

Néha-néha meg ő is elvihetne szórakozni.

Eljárhatnátok együtt valamit sportolni is, ha jól olvastam, azt írtad, hogy a párod cukorbeteg, nekik különösen jót tesz a mozgás.

2011. febr. 11. 15:38
 34/39 A kérdező kommentje:

nincs kedve menni sehova ezt már ezerszer átbeszéltük vele.

utolsoelötti lehet hogyí neked hihetetlen de tényleg nincs semmilye az egy jelzáloggal terhelt 30nmes lakásán kivül nem gazdag a lelkem ápolgatta ezért szerettem belé mint írtam. Szóval nem állja meg a helyét amit írtál.

2011. febr. 11. 15:55
 35/39 anonim ***** válasza:
A lelkem ápolgatta...Valószinű a nagy szerelem nem más mint hála,csak a hála kevés a jó házassághoz...
2011. febr. 11. 16:16
 36/39 anonim ***** válasza:
Hát Te nem vagy normális,ha a pasit szinte eltartod mert Ő a testvérét istápolja.Rég elhagytam volna.És a gyereket ha esetleg mégis belemész a nagy szerelem miatt ki fogja eltartani?
2011. febr. 11. 19:46
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Most idézd vissza magadban azoknak a szavait, akik le akartak beszélni erről a házasságról. gondolom, nem sokan támogattak.
2011. febr. 11. 20:11
 38/39 anonim ***** válasza:
Ha megbántad a házasságod, akkor miért kérdés, hogy mit tegyél? Válj el, és kész. Amúgy nem értem, ha a fizetését elajándékozza, akkor eddig miből fizette a rezsit, a hitelt, és egyáltalán miből élt. Ha tényleg igaz, hogy ilyen könnyen lemond minden jövedelméről,és te mégis vele akarsz maradni, akkor te meg ne adj neki a saját pénzedből és kész. Majd ha nem lesz pénze feladni a rezsit, kiváltani a gyógyszereit, meg enni, akkor rájön, hogy mégis csak jó lenne a fizetése. Bocs, de te vagy a hülye, hogy ezt eddig is eltűrted. Csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát.
2011. febr. 12. 10:12
 39/39 Fejvad válasza:
Nah ha jól számolom idén 2020-ban vagy 37 éves. Mi lett veled? Sikerült elválni? :)
2020. ápr. 5. 00:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!