Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbántam a házasságom. A...

Megbántam a házasságom. A férjem sehova nem akar menni. Elegem van belöle összeomoltom most hogy mehettem hozzá? Semmi perspektiva benne lassan nyudíjas. Cukorbeteg, az a programja mikor nem dolgozik hogy fekszik. Tőlem is ezt várja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 10:30
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Ha unatkozik csináljon csajos programokat,járjon el külön szinházba sttb,ha nem engedi a férj az meg megint más téma,hogy feléség- e valaki vagy csak szobadísz...
2011. febr. 11. 12:25
 22/39 A kérdező kommentje:
a közös pénzünkböl ad másnak ugyanis közös a számlánk. jobbanmondva a sajátját oddadja az enyémből meg a számlákat fizetjük. nem tudom miért kell rosszindulatuskodni. és engem nem engedne el másokkal nyaralni és én se szeretnék mással menni. de ha ő a pénzt elszórja nem is tunék.
2011. febr. 11. 12:27
 23/39 anonim ***** válasza:

akkor beszélj vele. amúgy én 33 éves vagyok, az én szüleim annyi idősek, mint a te férjed. és érdekes, bár rajonganak értem, ők sem akarnak sehova velem jönni és inkább otthon tesznek-vesznek és alszanak.

pedig mindig felajánlok mozit, kirándulást, kávézást, stb. másra van igényük. ennyi idős embernek mások az igényei, mint egy 28 évesnek. ez igy normális. előbb kellett volna gondolkozni.

2011. febr. 11. 12:33
 24/39 anonim ***** válasza:

válj el a saját érdekedben, mit akarsz egy majdnem nyugdijastol, elment az eszed?

27L

2011. febr. 11. 13:04
 25/39 A kérdező kommentje:
csak nehéz a szerelem miatt
2011. febr. 11. 13:15
 26/39 anonim ***** válasza:
72%

bocsi, de akkor már végképp nem értelek. ha szerelmes vagy, akkor mi a gond? még szerelem mellett sem tudod ezt neki megbocsájtani? nem kéne összetéveszteni a válási szándékot a szimpla alkalmi csalódottsággal! a kettő nem szabad ugyanaz legyen!

mi lesz, ha már nem leszel belé szerelmes??? ha már most nem tudod ezt neki megbocsájtani!

2011. febr. 11. 13:43
 27/39 anonim ***** válasza:
50%

Jézusom mit akarsz ettől a lusta tatától? Válj el tőle, ne csináltass a sátántól gyereket, mert akkor véged!

Amúgy lehetséges hogy pont a lelki sebezhetőségedet megismerve csábított el téged, és ezt a saját kényelmére!

2011. febr. 11. 13:45
 28/39 A kérdező kommentje:
Csak annyira csúnya dolog az hogy örök hűséget esküdni és mégis válás.nem tudom lelkileg megtenni úgy érzem de így se jó. Egyre jobban úgy érzem csak kihasznál.
2011. febr. 11. 14:19
 29/39 anonim ***** válasza:
41%

Jesszus, ennyit nyafogni.

Ha nem jó így a pasi a hogy van, akkor hagyd ott.

Ha meg szerelmes vagy, akkor maradj vele és fogadd el hogy más az életfelfogásotok.

Megszoksz vagy megszöksz. erre szokták mondani. Ő nem fog megváltozni, hiszen már öreg! Kialakult egy életstílusa. Egyáltalán azon csodálkozom, hogy gyereket akar még. ez is nagy szó tőle.

2011. febr. 11. 14:25
 30/39 anonim ***** válasza:
Mit gondolkodsz? LAPàT!!!!! A szerelem elmùlik minden kapcsolatbòl, ebbôl is elfog, a lényeg agy jò hàzassàghoz az, akivel a szerelem elmùlta utàn is tisztességben, megbeszûlésben, nyugodtan, boldogan le tudod élni az életed... Minden kapcsolatban kell kompromisszumot kôtni, de ennyire vak nem lehetsz angyalom! Nyilvànvalò, hogy bàcsika ôreg volt, lelki tanàcsadòja egy bajbajutott lànynak, aki igencsak sebezhetô, kihasznàlhatò àllapotban volt, persze, hogy ôreg ròkaként tudta mivel csavarja el a fejedet... Nem szégyen a vàlàs, ilyen helyzetben, nem kell tôle félni... Attòl kéne félned, hogy felcsinàl... Okos legyél most, ne szerelmes!
2011. febr. 11. 14:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!