Megbántam a házasságom. A férjem sehova nem akar menni. Elegem van belöle összeomoltom most hogy mehettem hozzá? Semmi perspektiva benne lassan nyudíjas. Cukorbeteg, az a programja mikor nem dolgozik hogy fekszik. Tőlem is ezt várja. Mit tegyek?
akkor beszélj vele. amúgy én 33 éves vagyok, az én szüleim annyi idősek, mint a te férjed. és érdekes, bár rajonganak értem, ők sem akarnak sehova velem jönni és inkább otthon tesznek-vesznek és alszanak.
pedig mindig felajánlok mozit, kirándulást, kávézást, stb. másra van igényük. ennyi idős embernek mások az igényei, mint egy 28 évesnek. ez igy normális. előbb kellett volna gondolkozni.
válj el a saját érdekedben, mit akarsz egy majdnem nyugdijastol, elment az eszed?
27L
bocsi, de akkor már végképp nem értelek. ha szerelmes vagy, akkor mi a gond? még szerelem mellett sem tudod ezt neki megbocsájtani? nem kéne összetéveszteni a válási szándékot a szimpla alkalmi csalódottsággal! a kettő nem szabad ugyanaz legyen!
mi lesz, ha már nem leszel belé szerelmes??? ha már most nem tudod ezt neki megbocsájtani!
Jézusom mit akarsz ettől a lusta tatától? Válj el tőle, ne csináltass a sátántól gyereket, mert akkor véged!
Amúgy lehetséges hogy pont a lelki sebezhetőségedet megismerve csábított el téged, és ezt a saját kényelmére!
Jesszus, ennyit nyafogni.
Ha nem jó így a pasi a hogy van, akkor hagyd ott.
Ha meg szerelmes vagy, akkor maradj vele és fogadd el hogy más az életfelfogásotok.
Megszoksz vagy megszöksz. erre szokták mondani. Ő nem fog megváltozni, hiszen már öreg! Kialakult egy életstílusa. Egyáltalán azon csodálkozom, hogy gyereket akar még. ez is nagy szó tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!