Megbántam a házasságom. A férjem sehova nem akar menni. Elegem van belöle összeomoltom most hogy mehettem hozzá? Semmi perspektiva benne lassan nyudíjas. Cukorbeteg, az a programja mikor nem dolgozik hogy fekszik. Tőlem is ezt várja. Mit tegyek?
Válj el, ennél jobb már úgysem lesz.
De minek mentél hozzá egy vén papához? Te hány éves vagy?
28N
maradjunk annyiban, hogy én komolyabban veszem ezekszerint az adott szavamat. az én férjem is pihenni szeret, ha munkából hazajön, és nem rajong, ha ilyenkor ház körüli teendőkre kérem. de eszembe sincs azért válni, mert nem veri be azonnal a szöget, csavarja be a villanykörtét, vágja le a füvet abbana pillanatban. és azért sem, ha nem akar nyaralni menni. Akkor elmegyek én a bnőimmel. utána meg megmutizom a fotókat, ő meg megbánhatja. legközelebb majd jön.
örülök, ha neked bevállt a váltás. nekem ennél fontosabb a férjem, nem azért szerettem bele, mert ezermester, vagy állandóan mentünk valahova. 1x voltunk idáig nyaralni, nem is engedhetjük meg magunknak.
Mindketten azért gürizünk, hogy hitelt visszafizessük, megéljünk, egészségesek legyünk.
a családjaink,b arátaink pont elég gondot, programot szerveznek nekünk. egyáltalán nem unatkozunk. kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy nem tudunk nyaralni menni, vagy hogy mikor csavarjuk be a villanykörtét.
Most erre mit lehet mondani...
Hülye voltál, hogy egy 30 évvel idősebb férfihez gondolkodás nélkül hozzámentél.
Te még fiatal vagy, a legjobb, ha elválsz és keresel valakit, aki korban hozzád illik.
Maradjunk annyiban, hogy én komolyabban veszem ezekszerint az adott szavamat.Az én férjem is pihenni szeret, ha munkából hazajön...
Nem érted a lényeget,nem volt munkája,semmije...Én tartottam el,én csináltam mindent,ő meg közbe nézte a tévét folyamatosan,nem munka után pihzett hanem folyton pihizett a napirendje alvás evés alvás szex,hol velem,hol más nőkkel, nem vot neki munkája mert könnyebb volt rajtam élősködni,közbe csalt állandóan,lealázott folyton...A szülei is kitteték,mert elegük lett a fiúk hozzáállásából...Én hülye meg benegedtem az életembe,otthonomba...De biztos én vagyok a rossz aki az adott szó miatt nem akartam élő roncsá válni tönkre tenni magam...És azóta boldog vagyok a férfivel aki FÉRFI nem élősködő...Ő azóta is nőkkel tartatja el magát,mert kényelmes egy hülyét találni aki főz mos,és még nem is kell fizetni s szexért neki...De te biztos olyan szent vagy hogy élete vgig eltartottál volna egy ilyen férfit?...De én nem fogom magam ezért ostorozni,meg szarnak érezni bárhogy is akarja sok ember azt bebmesélni,hogy az adott szó...A férfira nem vonatkozik az adott szó hogy hűséges lezs stb,nem bántalmaz ha épp olyanra van?Csak a nőre vonatkozik az adott szó?Az a baj, hogy nagyon sok nőbe már otthon beleverik,hogy csak tulajdon,cseléd,háztartásigép,szexuálissegédeszköz a férfiak számára...Ezért van ennyi nő aki tűri,hogy verjék felmosorongyként kezejék stb,sajnos munkám során látom,hogy egyes kapcsolatokban mik vannak...Én nemvártam meg,hogy családsegítőnél kössek ki...10 éve szerető tárasam van akit semmi pénzért nem cserélnék vissza arra az emberre...
28N
28N
Azért igy már más kicsit :) az nyilván nem várható el, hogy a házastárs huzamos ideig (évekig) eltartsa a másikat, ha az el tudna menni dolgozni, csak nem akar. És közben még az otthoni meló is a munkából hazaértet várja, és még meg is csalja.
Ha igy volt, nem hibáztatlak.
De a kérdezőnél nem ez a helyzet. Ő egyszerűen csak unatkozik a férje mellett. A pénz ajándékozása is csak azért zavarja (válaszaiból itélve), mert igy ő nem tud nyaralni menni. Hát miért nem kéri el ő a pénzt és megy el nyaralni barátokkal, családdal? vagy miért nem tesz ő is félre erre pénzt, és akkor a saját pénzéből elmehet másokkal?
kettőtök esete nagyon nem ugyanaz. téged most mrá igy megértelek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!