Állandóan hallom mostanában, ahogy anyámék szexelnek. Borzalmasan kész vagyok. Mit tegyek?
egyre többször hallom, h anyám a nevelőapámmal..mert most elhatározták, hogy közös gyerekük lesz. ezt onnan tudom, hogy megkérdezték, mit szólnék egy tesóhoz. annyira nem bírom..minden este anyám szinte sikítozik. a nevelőapám meg hörög. tudom, h nem az én dolgom, de mégis rohadtul zavar és hányingerem van. nem akarom hallani, ahogy izélnak! ti mit tennétek? a szobám mellettük van.
l/16
Én senkitől nem kívánnám, hogy miattam csökkentse az orgazmusa mélységét, csak mert nem akarja a fülét bedugni. Azt hiszem,bedugni a fület kisebb "áldozat", mint lemondani a FESZTELEN,örömteli szexuális életről.
óóó igen, igazad van, nem számít, hogy a gyerekem hallja, ahogyan dugok, kit érdekel, hiszen orgazmusom van, nehogy már nem legyen eget rengető, nehogy már ne zengjen a ház attól, hogy nekem milyen rohadt jó szex, nehogy már az a hülye kölök odát a szomszédban akadályozza az "orgazmusom mélységét", hiszen természetes a szex, dugja be a a fülét, mert én akkor is visítozni fogok!!!! Hát nem! Ebben különbözünk mi emberek az állatoktól, hogy nem úgy dugunk, mint az állatok, hogy tudunk disztingválni, és nem terrorizálják a nemi életünkkel a saját gyerekünket... mert igen, természetes a szex, igenis kell a házasságban, ezt én is így gondolom! De az ilyennek, mint te,soha ne legyen gyereke, mert téged aztán semmi nem érdekel.... Hiszen te kefélni akarsz egy hatalmasat, és alkalmazkodjon minden irigy lakója a háznak, mert te aztán tuti nem fogod visszafogni magad....
Sajnálom, de én a hozzáállásodból ilyennek látlak. Lehet lepontozni.
Nincs gyerekem. Nyilván ha lesz, keresünk valami megoldást. Nyilván, ha más is van a lakásban, én is visszafogom magam, de tény (és ezzel nem tudok mit csinálni), hogy akkor nekem nem olyan jó, fele olyan jó sincs. Mert nincs meg az orgazmushoz szükséges "tudatvesztés",mert arra kell gondolni, hogy "jaj csöndben kell lenni, csöndben kell lenni"
De a gyerek "fesztelen, nyugodt alvása" füldugóval simán megoldható. (Ő már nem kicsi, felfogja.)
Meg sokszor az ilyen kérdésekben azt látom, hogy a gyerekek fel vannak háborodva,amiért a 40-50 éves szüleik szexelni mernek. Ez lehet, a szülők hibája is, hogy ha a prüdéria mintaképeinek tüntették el magukat a gyerek előtt, és aztán a gyerek lesokkolódik. 8Ne értem, a Kérdező miért nem akar most emiatt 5 évig szexelni, ne szúrj már ki magaddal!!!)
Egy panel lakásban, ahol az is áthallatszik, ha egy papírzsebkendőt leejtesz,még nehezebb a csöndet megoldani, még ha igyekeznek is a szülők.
"Nincs gyerekem. Nyilván ha lesz, keresünk valami megoldást. Nyilván, ha más is van a lakásban, én is visszafogom magam, de tény (és ezzel nem tudok mit csinálni), hogy akkor nekem nem olyan jó, fele olyan jó sincs."
Komolyan már azt gondolom, hogy ez a válaszadó csak kamuzik. Istenem..dugasd meg magad mindenkivel, ha lesz gyereked (ami ne így legyen), hívd be, nyugodtan nézze, amit csinálsz. Áriázz is, meg csapkodj, üvöltözz, vagdald magad, mikor éppen orgazmusod van. Nagy az Isten állatkertje.
Szánalmasak egyesek.
Jelent valamit számotokra a szemérem?
Komolyan ha itt egyeseknek épp szexre van szükségük és az orgazmust csak úgy érik el, ha a csupasz seggüket csapkodják a földhöz,akkor ezt utcán is eljátszák?? Mert ugye szükséged van rá és mit képzel az utcán sétáló nép, hogy nem csukja be a szemét és fogja be a fülét? Elvégre az orgazmusod a legfontosabb.
Épp ilyen tiszteletlenség ez a saját gyerekkel szemben.
Miért ne fordulnál hozzá bizalommal? Nem bátor voltál, szóltál, értette a szavad és szegyelli is ? Mit akarsz még ? Ja hogy ne csinálják hangosan, de azt nem írtad, hogy oké szégyelli, de ugyanúgy csinálják. Akkor már jogos volna, de így ?
Várd meg, hogy lesz e változás, utána dönts főleg ha hülyeséget. Épp ez a bizalom, hogy megbeszéljük, és úgy csináluk, várd meg mi fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!