Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Állandóan hallom mostanában,...

Állandóan hallom mostanában, ahogy anyámék szexelnek. Borzalmasan kész vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

egyre többször hallom, h anyám a nevelőapámmal..mert most elhatározták, hogy közös gyerekük lesz. ezt onnan tudom, hogy megkérdezték, mit szólnék egy tesóhoz. annyira nem bírom..minden este anyám szinte sikítozik. a nevelőapám meg hörög. tudom, h nem az én dolgom, de mégis rohadtul zavar és hányingerem van. nem akarom hallani, ahogy izélnak! ti mit tennétek? a szobám mellettük van.

l/16

2011. febr. 10. 19:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
42%
ja , ... és az sem megoldás teljesen hogy csak akkor játszanak papás - mamást , ha pl nem vagy otthon. mert ha rájön az emberre , akkor jobb , mintha csak alkalmas lenne rá az idő.
2011. febr. 10. 19:59
 32/87 anonim ***** válasza:
53%

Hát akkor srined nekem milyen lehet? Előttam és a 2 tesóm előtt nappal, hangosan, nyíltan beszélnek a szexuális dolgaikról! Hányok tőlük! De nem hogy szégyellik vagy valami, azért ezt a ,,kiszopás"-t ne előttünk beszéljék már meg.

12/L

2011. febr. 10. 20:00
 33/87 anonim ***** válasza:
Szóval 100% megértelek, nekem is nagyon szar :( A zenehallgatás me gnem jó ha már aludsz. Tényleg, mond meg nekik hogy olyankor még nem alszol és kész.
2011. febr. 10. 20:02
 34/87 anonim ***** válasza:
43%

mi lenne ,ha te ,és a párod is ,hangoskodnátok kicsit.

most komolyan.

2011. febr. 10. 20:03
 35/87 anonim ***** válasza:
56%

Csak szólnod kellene pedig, de ha úgyérzed már tökmindegy, és úgyse mersz, akkor ne várj tőlünk csodát

Kopogtasd meg a plafont a szobájuk felől, hátha azt hiszik a szomszéd volt fölülről.

Szerintem amúgy semmi gond,ha megmondod anyudnak, hogy kicsit halkabban légyszi, mert felébredsz, és traumát okoz. El is nevetheted, de hátha veszi a lapot.

Hű én nem mernék így sexelni tuti, mint ahogy nem is , pedig még kicsik.

szólj bátran, ha változtatni akarsz !

2011. febr. 10. 20:08
 36/87 anonim ***** válasza:
29%

szia, teljesen megértelek, hisz átéltem

kicsi voltam, 11-12 éves, hangokra ébredtem fel, nyögésekre, anyámék szobájából jött, azt hittem vmi baj van, benyitottam..nem kellett volna...apám és anyám khm közben nyögve... azonnal visszamentem a szobámba s bebújtam a takaró alá. Persze nem vettek észre semmit. Akkor egy életre elment a kedvem a sextől, nekik köszönhetően. Máskor (mivel a mellettem lévő szobában voltak) is hangoskodtak és engem is felébresztettek,de bosszútálltam : amikor felkeltettek levertem vmi könyvet az asztalomról, ami jó hangosan leesett, aztán észbe kaptak és azóta kuss van, hála Istennek! De a kedvem most sincs hozzá , pedig már 6-7 év eltelt és borzasztóan szerelmes vagyok

2011. febr. 10. 20:10
 37/87 anonim ***** válasza:
100%
En bizony szolnek a helyedben, mert szerintem ok nem tudjak, hogy hozzad mindent be lehet hallani.
2011. febr. 10. 20:15
 38/87 anonim ***** válasza:
58%
Erről van szó,ezt mondom én is,hogy lehet fel sem tűnik nekik.Nekem is van gyermekem,és bizony valószínűleg néha én sem venném észre magam,ha a férjem nem fogja be a számat.Persze igyekszem.
2011. febr. 10. 20:19
 39/87 anonim ***** válasza:
32%
Költözz apádhoz.
2011. febr. 10. 20:31
 40/87 A kérdező kommentje:
Apám meghalt 3 éves koromban. Amúgy meg ne legyél bunkó, mert nem adtam rá okot. Kösz.
2011. febr. 10. 20:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!