Állandóan hallom mostanában, ahogy anyámék szexelnek. Borzalmasan kész vagyok. Mit tegyek?
egyre többször hallom, h anyám a nevelőapámmal..mert most elhatározták, hogy közös gyerekük lesz. ezt onnan tudom, hogy megkérdezték, mit szólnék egy tesóhoz. annyira nem bírom..minden este anyám szinte sikítozik. a nevelőapám meg hörög. tudom, h nem az én dolgom, de mégis rohadtul zavar és hányingerem van. nem akarom hallani, ahogy izélnak! ti mit tennétek? a szobám mellettük van.
l/16
Hát akkor srined nekem milyen lehet? Előttam és a 2 tesóm előtt nappal, hangosan, nyíltan beszélnek a szexuális dolgaikról! Hányok tőlük! De nem hogy szégyellik vagy valami, azért ezt a ,,kiszopás"-t ne előttünk beszéljék már meg.
12/L
mi lenne ,ha te ,és a párod is ,hangoskodnátok kicsit.
most komolyan.
Csak szólnod kellene pedig, de ha úgyérzed már tökmindegy, és úgyse mersz, akkor ne várj tőlünk csodát
Kopogtasd meg a plafont a szobájuk felől, hátha azt hiszik a szomszéd volt fölülről.
Szerintem amúgy semmi gond,ha megmondod anyudnak, hogy kicsit halkabban légyszi, mert felébredsz, és traumát okoz. El is nevetheted, de hátha veszi a lapot.
Hű én nem mernék így sexelni tuti, mint ahogy nem is , pedig még kicsik.
szólj bátran, ha változtatni akarsz !
szia, teljesen megértelek, hisz átéltem
kicsi voltam, 11-12 éves, hangokra ébredtem fel, nyögésekre, anyámék szobájából jött, azt hittem vmi baj van, benyitottam..nem kellett volna...apám és anyám khm közben nyögve... azonnal visszamentem a szobámba s bebújtam a takaró alá. Persze nem vettek észre semmit. Akkor egy életre elment a kedvem a sextől, nekik köszönhetően. Máskor (mivel a mellettem lévő szobában voltak) is hangoskodtak és engem is felébresztettek,de bosszútálltam : amikor felkeltettek levertem vmi könyvet az asztalomról, ami jó hangosan leesett, aztán észbe kaptak és azóta kuss van, hála Istennek! De a kedvem most sincs hozzá , pedig már 6-7 év eltelt és borzasztóan szerelmes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!