Állandóan hallom mostanában, ahogy anyámék szexelnek.
Borzalmasan kész vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
egyre többször hallom, h anyám a nevelőapámmal..mert most elhatározták, hogy közös gyerekük lesz. ezt onnan tudom, hogy megkérdezték, mit szólnék egy tesóhoz. annyira nem bírom..minden este anyám szinte sikítozik. a nevelőapám meg hörög. tudom, h nem az én dolgom, de mégis rohadtul zavar és hányingerem van. nem akarom hallani, ahogy izélnak! ti mit tennétek? a szobám mellettük van.
egyszer rakj be ilyenkor zenét. jó hangosan h hallják. akkor leesik nekik h áthallatszik...
2011. febr. 10. 19:39
12/87 anonim válasza:
Ja hogy alvásból ébreszt fel! Akkor aludj füldugóval, semmi káros hatása nincs (orvostól kérdeztem rá) és a csörgőórát azért meghallod.
2011. febr. 10. 19:39
13/87 A kérdező kommentje:
én komolyan rosszul vagyok ettől..elegem van. ez gusztustalan úgy, ahogy van. nem az, hogy mit csinálnak, hanem AHOGY csinálják. mi az istenért kell nekem ezt hallgatnom mostmár szinte minden este? legszívesebben elköltöznék. reggel már a szemükbe se tudok nézni.
2011. febr. 10. 19:40
14/87 anonim válasza:
Szia!
Mikor elkezdik a szexet, vagyis hallod őket, akkor kezdj el jó hangosan zenét hallgatni. Olyasmit ami nem túl romantikus, és zavarja őket. Többedik alkalomra lehet hogy leesik nekik miért csinálod. Ha rád szólnak, akkor őszintén elmondhatod, hogy mi a helyzet, vagyis azért hallgatsz hangosan zenét, hogy ne őket hallgasd. Igazából ők a figyelmetlenek veled szemben, ne te legyél zavarban.
2011. febr. 10. 19:41
15/87 anonim válasza:
Ha emiatt nem tudsz aludni, akkor mindenképpen szólj, hogy kicsit hangosak.
De emiatt nem kell ennyire rosszul lenni.
2011. febr. 10. 19:42
16/87 A kérdező kommentje:
tudod nem is az, hogy zavarban vagyok. mert nem. hanem szó szerint rémálom. de most ezt kinek mondjam? menjek be az iskolába és meséljem el a barátnőimnek? na nem. már sírhatnékom van, annyira nem bírom. oké, hogy egyszer előfordul ez. de könyörgöm nem minden este! és én nem fogok velük erről beszélni. ezzel azt érik el, hogy nem lesz kedvem rájuk s enézni
2011. febr. 10. 19:44
17/87 anonim válasza:
Aki fül fájós, annak nem tesz jót a füldugó.Olyan munkahelyen dolgoztam, ahol kötelező volt használni és sokszor a fülem bepált.Orvos mondta, hogy többször szellőztessem a munkahelyen ha van rá lehetőségem.Ellenkező esetben váltsak munkahelyet. Nem javaslom az alvás alatti füldugót.
2011. febr. 10. 19:45
18/87 anonim válasza:
Próbálj ovatosan beszélni anyáddal! Szerintem elég beteges dolog a szülőktől, hogy ennyire nem törődnek a saját gyerekükkel ilyen szempontból! A szexbe semmi kivetnivaló nincs, de ez a ő legteljesebb magánügyük, nem illő úgy csinálni, hogy más is hallja, különösen nem a gyerek!
19/87 anonim válasza:
Barátnő/nagyszülő/nagynéni-bácsi nem lakik a közelben, akihez egy pár napra elmehetnél aludni? Csak leesne nekik, hogy mi van.
20/87 sz12 válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 19:41 : teljesen igaza van!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!