Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Állandóan hallom mostanában,...

Állandóan hallom mostanában, ahogy anyámék szexelnek. Borzalmasan kész vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

egyre többször hallom, h anyám a nevelőapámmal..mert most elhatározták, hogy közös gyerekük lesz. ezt onnan tudom, hogy megkérdezték, mit szólnék egy tesóhoz. annyira nem bírom..minden este anyám szinte sikítozik. a nevelőapám meg hörög. tudom, h nem az én dolgom, de mégis rohadtul zavar és hányingerem van. nem akarom hallani, ahogy izélnak! ti mit tennétek? a szobám mellettük van.

l/16

2011. febr. 10. 19:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
78%
De ha nem akarsz velük beszélni erről,akkor miért várod,hogy változzon a helyzet?Tudod néma gyereknek az anyja se...
2011. febr. 10. 19:47
 22/87 anonim ***** válasza:
41%

irtó bunkó dolognak tartom úgy szexelni, hogy azt más is hallja, pláne gyerek, rokonság.

pofán leszakad.

nem szégyellik magukat?

ne hagyd annyiban, szólj nekik!

2011. febr. 10. 19:48
 23/87 A kérdező kommentje:
lehet, hogy elmegyek egyik barátnőmhöz aludni.nem nagyon szeretek ott aludni senkinél, de ennél bármi jobb. most már megint előre félek az estétől
2011. febr. 10. 19:48
 24/87 Vadmeggy ***** válasza:
69%
Pedig muszáj lesz velük beszélned:(... Mert ez nagyon gusztustalan lehet. Mondd meg nekik, hogy akkor szexeljenek, ha te nem vagy otthon és hogy ez számodra megalázó. Ha pedig rossz viszonyban vagytok, akkor tegyél be valami Zámbó Jimmy számot esetleg vmi Death Metal-t de ha egy áriát játszanál le nekik full hangerőn biztos abbahagynák egy percen belül :D
2011. febr. 10. 19:49
 25/87 anonim ***** válasza:
21%

akkor ha lesz gyereked , utánna nem is fogsz szexelni?

a szex nem csak gyermeknemzésre való. hanem rendberakja a testet és lelket. és nem utólsó sorban kυrva jó tud esni. épp annyi joguk van szexelni mint neked. teljesen természetes dolog.

ha megkéred őket hogy csinálják halkabban , akkor azt éred el vele , ha megteszik , hogy nem tudnak egymásra ás a szexre figyelni 100%ban. nem a legjobb dolog ha hangos zenével válaszolsz rá. inkább a fülhalgatós (méginkább fejhallgatós mer jobban szól) zenehallgatást alkalmaznék.

2011. febr. 10. 19:50
 26/87 anonim ***** válasza:
41%

Sok hasznos ötletet kaptál, mindenre van kifogásod, vagy figyelembe se veszed.

Téged nem is a hangerő zavar, mert az ellen lehet tenni, hanem az, hogy anyád szexel. Márpedig akkor is fog, ha a fejed tetejére állsz. Te is egy ilyen aktusból születtél.

Mit undorkodsz, hogy minden este? Mit gondolsz, anyádnak miért van párja? Csak nem fognak az autóba menni, vagy a bokor alá, hogy kényes izlésedet meg ne sértsék!

2011. febr. 10. 19:50
 27/87 sz12 ***** válasza:
58%

most h így olvasgatom a válaszokat. az jutott eszembe, hogy mi van, ha ők teljesen abban a hitben vannak, hogy mivel te már alszol, így semmit se hallasz. Szóvá nem teszed, hogy hallod, így lehet h ők azt hiszik h semmit sem hallasz nem kelsz fel rájuk. Persze ez nem jelenti azt, hogy visítozni kell, mikor más is van rajtuk kívűl otthon.

(Lehet h csak egy rossz gondolat)

2011. febr. 10. 19:52
 28/87 A kérdező kommentje:

csak tudjátok mi a leggázabb? hogy oké, beszélek velük, de ezt egy életre nem felejtem el. jó írok nagybetűvel, mert lehet, h így nem áttekinthető, amit írok..csak már kissé ki vagyok készülve.

Szóval ha beszélek velük akkor is ez bennem marad. Én régebben nem hallottam, ahogy..3 hete megy ez. Először hétvégenként, aztán már minden este szinte. Az biztos, hogy én legalább 5 évig nem fogok szexelni ezek után, pedig van barátom. Én nem tudom, h másnál mi szokás, meg h ki hogy éli ezt meg, de én már nem bírom sokáig.

2011. febr. 10. 19:53
 29/87 A kérdező kommentje:
Írtam már, h nem azzal van bajom, h mit csinálnak. Hanem hogy úgy, hogy az egész ház hallja! Szerintem akik ennyire könnyelműen írják, h ne foglalkozzam velük, nem hallották a saját szüleiket visítozni több héten át. És én figyelembe veszek mindent mert tudok olvasni és értelmezni! Bocs, ha nem reagálok egyesével csak bővebben írom még le azt ami történik. Füldugó oké..hangos zene nem nagyon mehet, mert lekopok fentről a szomszéd.
2011. febr. 10. 19:57
 30/87 anonim ***** válasza:
38%
szerintem nem azzal van a baja a kérdezőnek h szexel az anyja, hanem hogy hangos... és szerintem is gusztustalan lehet úgy h hangoskodnak minden éjjel és a gyerekükre nincsenek tekintettel! Lehet halkabban is, én azt gondolom ...
2011. febr. 10. 19:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!