Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Állandóan hallom mostanában,...

Állandóan hallom mostanában, ahogy anyámék szexelnek. Borzalmasan kész vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

egyre többször hallom, h anyám a nevelőapámmal..mert most elhatározták, hogy közös gyerekük lesz. ezt onnan tudom, hogy megkérdezték, mit szólnék egy tesóhoz. annyira nem bírom..minden este anyám szinte sikítozik. a nevelőapám meg hörög. tudom, h nem az én dolgom, de mégis rohadtul zavar és hányingerem van. nem akarom hallani, ahogy izélnak! ti mit tennétek? a szobám mellettük van.

l/16

2011. febr. 10. 19:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:
21%

ma 12:53 hat te tenyleg nem vagy szakmunkas, hogyha igy beszelsz, igen, mi vagyunka parasztok.

Kepzeld en szemely szerint egyetemet vegzett no vagyok, nem szakumunkas.

Es csak veled van a baj, ha enm tudod felfogni azt, hogy a szex az elet resze.

Es mindenki akkor csinal gyereket amikor akar.

2011. febr. 11. 12:56
 62/87 anonim ***** válasza:
72%
A szex az élet része, de nem kell mindenkinek tudnia róla. Főleg nem a gyereknek. Vagy te esetleg még a gyerekedet is behívnád a szobátokba, hogy nézze? Mert ha valaki nem tudja visszafogni magát, halkabban csinálni, hanem visítozik, akkor ott gondok vannak. Ja, és akkor sem egészséges egy 16 éves mellé csinálni egy gyereket.
2011. febr. 11. 13:11
 63/87 anonim ***** válasza:
12.53 Az IQ szintje nem diplomához kötött. Analfabéta is tud normális nemi életet élni. Már a benszülött anya kisgyermekével tudatosan tanitja az örömszerzés fortélyait, de azt is szemérmesen. Tudja, hogy a szülő feladata a nemi életre való felkészités. Abban igazad van ,hogy nem vagyunk állatok, hogy egymás szeme előtt , vagy füle hallatára HÁGJANAK. De van egy bizonyos vitakultúra és szokásjog,amit bizony nehéz egyeztetni.Itt egy felnött gyermeknek kellene segíteni.Ez kell figyelembe venni.
2011. febr. 11. 13:14
 64/87 anonim ***** válasza:
17%

De akkor csinlajak, mikor azt hiszik, hogy a gyerek alszik. most ha beleeli magat, es jolesik ne vistiozzon?

Persze a kerdezo is beszelhetene az anyjaval, hogy fogjak magukat hallkabra. De ha egyszeruen enm szol nekik, nincs ahonnan tudja, hogy ejjel felebred.

Mert mikor szertkezel, akkor gondolom te sem arra gondolsz, hogy a holnapi bevasarlaskor miket fogsz majd venni, es hol talalod a tejet a polcon es hogy most hangos vagy vagy sem.

Figyel, az, hogy egy 16 eve melle szeretne gyereket, az mindenkinek a maganugye, edesapamnak, az occse 18 evvel fiatalabb nala, es mostanra nagyon jo baratok lettek.

Es megis egeszseges mindketto.

2011. febr. 11. 13:17
 65/87 anonim ***** válasza:
100%

"Mert mikor szertkezel, akkor gondolom te sem arra gondolsz, hogy a holnapi bevasarlaskor miket fogsz majd venni, es hol talalod a tejet a polcon es hogy most hangos vagy vagy sem."

A hülyeségeken való agyalást ne keverd össze a másokra tekintettel levéssel. Én szégyellném magam az anyjáék helyében és mélyen elgondolkodnék, hogy milyen ember vagyok én. Ha gyereket szülök, akkor úgy élem az életemet, hogy RÁ is tekintettel legyek, ne a saját érdekeimet tartsam elsődlegesen szem előtt. És azzal, hogy ilyeneket kell szegénynek hallania, örökre kárt tehetek benne. Elvégre ki akarná szívesen hallgatni az anyját, ahogy éppen dugják? Vagy ti erre izgultok?

Oké, hogy azt hiszik, a gyerek alszik, de akkor sem kéne visítozni, mert akkor arra is gondoljanak, hogy ezzel felébredhet. Ha mondjuk te éppen szexelnél valakivel, és benyitna a gyereked, akkor csinálnád tovább, mert éppen benned van valakinek a farka és nagyon élvezed? Esetleg le is ültetnéd az ágy mellé? Mert végül is nehogy már kizökkentsen a hihetetlen örömérzetből. Sőt, ha tűz van, akkor is szexelj tovább nyugodtan, semmi nem akadályozhat meg!

2011. febr. 11. 13:27
 66/87 anonim ***** válasza:
24%

A tanulatlan szakmunkásra reagálnék (és egyébként kikérem magamnak a sértést a szakmunkások nevében,még ha nem is vagyok az)- diplomás vagyok.

11.10

2011. febr. 11. 13:32
 67/87 anonim ***** válasza:
Kicsi koromban nekem is mellettük volt a szobám, és gyakran hallottam őket. Elég megrázó volt, megértelek. :S De aztán elköltöztünk, és direkt jó messzi szobába mentem. :D Végre nyugalom. :D
2011. febr. 11. 13:34
 68/87 anonim ***** válasza:
20%

"ha valaki nem tudja visszafogni magát, halkabban csinálni, hanem visítozik, akkor ott gondok vannak."

Igen, mondjuk olyan gondok, hogy orgazmusa van... Ami a nők több mint felének nincs. Igen, haragudni kell arra,akinek van, és utálni érte. Arról pedig,hogy ez halkan vagy hangosan nyilvánul-e meg nála, nem tehet,típus kérdése.

Én senkitől nem kívánnám, hogy miattam csökkentse az orgazmusa mélységét, csak mert nem akarja a fülét bedugni. Azt hiszem,bedugni a fület kisebb "áldozat", mint lemondani a FESZTELEN,örömteli szexuális életről.

2011. febr. 11. 13:34
 69/87 anonim ***** válasza:
25%

Mi is panelban laktunk, és amikor 12-13 évesen gyanús hangokat hallottam (nem voltam benne biztos,miről van szó,mert halk volt), csak vállat vontam, és arra gondoltam,hálistennek, Anyukám BOLDOG. (Kiskoromban elvált,évekig egyedül volt.) Ha hangosabb lett volna,akkor is ezt gondolom, csak bedugom hozzá a fülem.

Annyira nem értem, miért nem lehet így nézni. (És vszeg Anyukám is hallott párszor, amikor a barátom nálam aludt. Nem szólt. Persze nyilván arra törekszünk, hogy nála legyünk, ahol kettesben lehetünk. De hadd ne mesélljem el, hogy egyszer, amikor hangosra sikeredett az orgazmus, a szomszédok köcsögölés, lekopogás helyett maguk is szexelni kezdtek, amit meg mi hallottunk, összebújva,és örültünk, hogy ihletet adtunk. Ez szép dolog szerintem, és mindenki jobban járt.)

11.10, 13.34.

2011. febr. 11. 13:39
 70/87 anonim ***** válasza:
94%

"Én senkitől nem kívánnám, hogy miattam csökkentse az orgazmusa mélységét, csak mert nem akarja a fülét bedugni. Azt hiszem,bedugni a fület kisebb "áldozat", mint lemondani a FESZTELEN,örömteli szexuális életről."

Nehogy a gyerek dugja már be a fülét, mert nem hagyják aludni. A gyereket meg megfosztják a FESZTELEN, örömteli alvástól, amire szüksége van. Helyette azt kell hallgatnia, hogy hogyan sikítoznak. NEM ez a normális felfogás. Remélem, nincs gyereked.

2011. febr. 11. 13:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!