Állandóan hallom mostanában, ahogy anyámék szexelnek. Borzalmasan kész vagyok. Mit tegyek?
egyre többször hallom, h anyám a nevelőapámmal..mert most elhatározták, hogy közös gyerekük lesz. ezt onnan tudom, hogy megkérdezték, mit szólnék egy tesóhoz. annyira nem bírom..minden este anyám szinte sikítozik. a nevelőapám meg hörög. tudom, h nem az én dolgom, de mégis rohadtul zavar és hányingerem van. nem akarom hallani, ahogy izélnak! ti mit tennétek? a szobám mellettük van.
l/16
nehezen hiszem, hogy egy 16 éves lány ennyire prűd legyen!
félrehívod jóanyádat, szépen utalsz rá, hogy szeretnél éjszakánként csendben aludni.
venni fogja a lapot, nem kell emiatt kellemetlenül érezned magad.
elég rossz viszonyban lehetsz az őseiddel, ha ennyit nem bírsz nekik kibökni...
"vagy te utolsó, te is ordítva szexelsz, nem figyelembevéve másokat?"
Nem ordítva, de van hangja az orgazmusomnak. És ha más is van a lakásban rajtunk kívül, és vissza kell fojtani a hangokat, feleannyira sem jó. Erről nem tehetek.
Tényleg nem tudom, hogy fogjuk megoldani, ha gyerekünk lesz - ugyanakkor az, hogy tudom,mennyit ront az élvezet szintjén az, ha egy egyébként hangosan élvező embernek csendben kell maradnia, abszolút megértővé tesz mások iránt. Én senkire nem tudnék emiatt rászólni, soha nem lehet tudni, mennyire fogja lerontani az élvezet színvonalát..
Oké, egy kisgyerek még nem érti, és megijedhet, de egy tizenéves miért ne alkalmazkodhatna zenehallgatással, füldugóval?(Persze ezek után próbálja csak mondani az anyja,hogy a barátja nem alhat ott! Kérdező, gondolj arra, hogy ha majd ne akarják ezt megengedni, akkor sokk-szerűen bedobhatod azt, hogy Te is mit hallgattad őket.
Nem értem, ez miért veszi el a Te kedvedet a szextől. Igenis a 40-50 évesek, sőt, idősebbek is szexelnek, és ez a jobbik eset.
az enyemek is, nyugi. engem nem zavar, mert tudom, hogy en is szoktam csinalni.
Es akkor csinaljak, miutan elalszol, gondoljak, hogy nem erbedsz fel ra.
Szoval nem akarnak idegesiteni teged.
Ne legy ennyire prud!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!