Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Állandóan hallom mostanában,...

Állandóan hallom mostanában, ahogy anyámék szexelnek. Borzalmasan kész vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

egyre többször hallom, h anyám a nevelőapámmal..mert most elhatározták, hogy közös gyerekük lesz. ezt onnan tudom, hogy megkérdezték, mit szólnék egy tesóhoz. annyira nem bírom..minden este anyám szinte sikítozik. a nevelőapám meg hörög. tudom, h nem az én dolgom, de mégis rohadtul zavar és hányingerem van. nem akarom hallani, ahogy izélnak! ti mit tennétek? a szobám mellettük van.

l/16

2011. febr. 10. 19:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
78%
Egyesek ugye nem komolyan gondolják, amit írnak? A 16 éves gyereknek esténként hallania kell, ahogy a nevelőapja keféli az anyját. Segítséget kér, mert nem bírja elviselni. Erre olyan válaszokat kap, hogy "Örülj inkább" "Ne hisztizz". Komolyan, én vagyok itt az egyetlen normális gondolkodású ember? Vagy ti, akik ilyeneket írtok, a gyereketek előtt kefélnétek a másikkal? Mert ez már csak egy lépés lenne. Undorító állatok. Szerintem természetes dolog a szex, de azt úgy kell intézni, hogy ne zavarjon másokat. Vagy ti az utcára is kimennétek, hogy mindenki lássa, hogy intézitek a szexuális szokásaitokat, mert feltűnési viszketegségetek van? A kérdező anyja és nevelőapja helyében jó mélyre elásnám magam. A kérdező helyében pedig azonnal elköltöznék ilyen állatok mellől.
2011. febr. 10. 23:22
 52/87 anonim ***** válasza:
100%
utolsó én is hasonlót írtam, hogy nem az a baja h szexelnek, hanem hogy hangosak, aztán jól le is lettem pontozva. nemtudom ki örülne ha az anyja szexuális életét hallaná, mert én k*rvára nem. felőlem szexeljenek, de nemvagyok rá kiváncsi, ahogy a kérdező sem.
2011. febr. 10. 23:28
 53/87 anonim ***** válasza:
Tudtál aludni? De tényleg miért nem szólsz? Pl. mikor reggel mész suliba, kimész az ajtón és annyit mondasz: legközelebb halkabban lszi. Aztán már mész is, le fog esni neki, és nem lesz kínos beszélgetés.
2011. febr. 11. 06:14
 54/87 anonim ***** válasza:
61%
Ez nagyon gáz, pláne az, hogy téged jobban zavar, mint anyádat.Benned legalább van egy kis egészséges szemérem,ami bizony a szülőkből hiányzik. Szerintem,ha szolnál anyádnak elmagyarázná, hogy egy ........stb és Te is leszel egyszer szülő és lesznek szükségleteid és ,..... Tehát hiába mondanád ,ha nem akarná vigyáznának. Vagy lehet ,hogy a nevelő apa szándéka egész másra akarja felkelteni a nevelt lányának ilyen alapon történő szándékát ? Bocs a magyartalan kifejezését. Ez lehetne a kérdésed mögöttes szándékának alapja ? MIlyen beállitású a nevelő faterod ? Nem adta még a jelét a próbálkozásának?Tulzott szeretet, simogatás egyéb ? Légy résen!
2011. febr. 11. 07:33
 55/87 anonim ***** válasza:
53%

nehezen hiszem, hogy egy 16 éves lány ennyire prűd legyen!

félrehívod jóanyádat, szépen utalsz rá, hogy szeretnél éjszakánként csendben aludni.

venni fogja a lapot, nem kell emiatt kellemetlenül érezned magad.

elég rossz viszonyban lehetsz az őseiddel, ha ennyit nem bírsz nekik kibökni...

2011. febr. 11. 09:55
 56/87 anonim ***** válasza:
19%

"vagy te utolsó, te is ordítva szexelsz, nem figyelembevéve másokat?"

Nem ordítva, de van hangja az orgazmusomnak. És ha más is van a lakásban rajtunk kívül, és vissza kell fojtani a hangokat, feleannyira sem jó. Erről nem tehetek.

Tényleg nem tudom, hogy fogjuk megoldani, ha gyerekünk lesz - ugyanakkor az, hogy tudom,mennyit ront az élvezet szintjén az, ha egy egyébként hangosan élvező embernek csendben kell maradnia, abszolút megértővé tesz mások iránt. Én senkire nem tudnék emiatt rászólni, soha nem lehet tudni, mennyire fogja lerontani az élvezet színvonalát..

Oké, egy kisgyerek még nem érti, és megijedhet, de egy tizenéves miért ne alkalmazkodhatna zenehallgatással, füldugóval?(Persze ezek után próbálja csak mondani az anyja,hogy a barátja nem alhat ott! Kérdező, gondolj arra, hogy ha majd ne akarják ezt megengedni, akkor sokk-szerűen bedobhatod azt, hogy Te is mit hallgattad őket.

Nem értem, ez miért veszi el a Te kedvedet a szextől. Igenis a 40-50 évesek, sőt, idősebbek is szexelnek, és ez a jobbik eset.

2011. febr. 11. 11:10
 57/87 anonim ***** válasza:
34%

az enyemek is, nyugi. engem nem zavar, mert tudom, hogy en is szoktam csinalni.

Es akkor csinaljak, miutan elalszol, gondoljak, hogy nem erbedsz fel ra.

Szoval nem akarnak idegesiteni teged.

Ne legy ennyire prud!!

2011. febr. 11. 12:28
 58/87 anonim ***** válasza:
27%
ne nyafogj és nem értem ettől miért készülsz ki. mit gondolsz te majd halkan zokszó nélkül fogsz szeretkezni mint egy farönk:D különben is ez nem undorító akkor sem ha anyád csinálja,hisz nem mesterségesen jöttél létre.Igazi 16 éves jaj nekem a legszörnyebb a sorsom a világon szindróma.Ha annyira zavar légy nagy lány és beszéld meg anyuval aztán vegyél sima füldugót és ennyi.Nem nagy dolog és nem olyan vészes mint az hogy miből fizesd ki az adót!!!és hidd el te is szépen hangosan fogsz nyögni, plusz csak a te hisztid miatt nem tudnak új falat felhúzni és gyereket akarnak még szép,hogy minden nap szexelnek és is azt teszem és kééépzeld ez az egészséges:P de ha már meg akarod ezt úszni nyafka kisasszony közöld velük,hogy a ritkább szex hoz nagyobb sikert mert a túl gyakori szex miatt nem lesznek olyan virgoncak a spermák.
2011. febr. 11. 12:47
 59/87 anonim ***** válasza:
61%
Ne hallgass ezekre a primitívekre, látszik az írásképükből, hogy valami tanulatlan szakmunkások lehetnek maximum. Anyádéknak szégyellniük kéne magát, mert másra is tekintettel kell lenniük. Örülök, hogy nem ilyen családban nevelkedtem és normális felfogású ember lett belőlem. Egyébként az sem normális, hogy a 16 éves gyerek mellé akarnak egy gyereket.
2011. febr. 11. 12:53
 60/87 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nemi élet gyakorlása az intim szféra.Ennyi erővel a nevelő apa és édes anya gyertya tartónak is elhívhat az előző hozzászóló laza felfogás szerint.Lehet, hogy ez a szabad és modern nevelés ,de a szülők szexje nem tartozik egy 16 évesre. Tudomásul veszem, hogy egy 16 éves akár teljes egészében felvilágosult ilyen tekintetben.De ebben az esetben akár gumit vagy fogamzásgátlót is kérhetne a lányától. De ezért ez még ebben a korban akkor is korai.
2011. febr. 11. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!