Állandóan hallom mostanában, ahogy anyámék szexelnek.
Borzalmasan kész vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
egyre többször hallom, h anyám a nevelőapámmal..mert most elhatározták, hogy közös gyerekük lesz. ezt onnan tudom, hogy megkérdezték, mit szólnék egy tesóhoz. annyira nem bírom..minden este anyám szinte sikítozik. a nevelőapám meg hörög. tudom, h nem az én dolgom, de mégis rohadtul zavar és hányingerem van. nem akarom hallani, ahogy izélnak! ti mit tennétek? a szobám mellettük van.
Célozgass nekik, biztosan nekik is kínos lenne, ha tudnák, milyen hangosak.
2011. febr. 10. 20:37
42/87 anonim válasza:
amikor csinálják, kezdj el hangosan köhögni, hogy hallják meg. abból csak lejön nekik hogy áthallatszik minden. ha ez nem válik be, akkor muszáj anyuddal beszélned, mondd meg neki hogy nem tudsz aludni tőlük. vagy ha panelban laktok mondd azt, hogy a szomszédok olyan hangosan dugnak minden este, hogy a pofám leszakad. vagy valami ilyesmi.: D
2011. febr. 10. 20:49
43/87 anonim válasza:
A munkavédelmi füldugó nem ugyanolyan, mint a sima zajdugó.
2011. febr. 10. 21:06
44/87 anonim válasza:
Én komolyan nem tudom felfogni, miért ekkora sokk az embereknek, hogy a szüleik szexelnek. Csak a tizenévesek szexelhetnek? Mások meg arról panaszkodnak, hogy feszült a légkör, szüleik utálják egymást, stb.
2011. febr. 10. 21:08
45/87 anonim válasza:
nem az a baja hogy szexelnek, de ezt már 50szer leírta, hanem az hogy ordítva szexelnek. én sem örülnék ha hallanám anyumékat, vagy tesómat szexelni, mert én érezném magam kellemetlenül. szerintem ez teljesen megérthető. vagy te utolsó, te is ordítva szexelsz, nem figyelembevéve másokat?
2011. febr. 10. 21:19
46/87 anonim válasza:
Megértelek kérdező, én is borzasztóan kiakadnék a helyedben! Én aztán nem kapcsolnék zenét, és nem vennék füldugót sem. Amikor csinálják, szépen bekopognék hozzájuk, és bekiabálnék, hogy jó lenne ha visszafognák magukat, mert már 3 hete nem tudok tőlük aludni...
Ha nem csinálsz semmit, akkor semmi nem fog változni, és te szívod meg!
2011. febr. 10. 21:27
47/87 anonim válasza:
Sajnálom, borzasztó lehet... De hátha teherbe esik lassan anyud... Azt mondtad, hetek óta ez megy.
Am, beszélj vele. Szerintem szólj, h hangosak...
2011. febr. 10. 21:59
48/87 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy hangosak... ne szégyenkezz ezen, mert inkább nekik kéne!
2011. febr. 10. 22:22
49/87 anonim válasza:
Komolyan mondom én a helyedben (16 évesen) átkiabálnék, hogy:
B@zmeg' ne olyan hangosan dugj@tok már.
Probléma megoldva, és nem te kerülsz kínos helyzetbe hanem ők.
2011. febr. 10. 22:38
50/87 anonim válasza:
Ami azt illeti, örülhetnél is, hogy jóban vannak, és boldogok. Gondolj pozitívan rá, nehogy elrontsd magadnak a saját hozzáállásodat, mert ha eljön az ideje lehet, hogy útálni fogod érte magadat is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!