Tényleg lusta lennék? A minap anyósom megjegyzést tett rám, miszerint lusta és hisztis vagyok. Eléggé megbántott a szavaival, és kiváncsi vagyok, hogy ez tényleg így van-e.
Figyelt kérdés
Otthon fával fűtünk, tehát valakinek minden nap be kell hordania a kazánhoz a másnapi tüzelőt. Ezt eddig felváltva csináltuk a férjemmel, mikor ki ért rá alapon. Viszont jelenleg 6 hónapos terhes vagyok, ezért idén télen ez a feladat a férjemre maradt. Miután este hazajön a munkából, még kb 20 percig fát szokott behozni. Ez a férjemnek is és nekem is természetes, hiszen egy fával megpakolt taliga nem kevés súlyt nyom. Viszont anyósom szerint ez csak hiszti, mert semmi bajom nem lenne egy kis testmozgástól. Igaza lenne?2009. febr. 9. 14:55
31/32 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem hiszti, egy 6 hónapos terhes nő lehetőség szerint kerülje a fizikai megerőltetést, ha van helyette más, aki megcsinálja. Meg az anyós is tekintettel lehetne ennyire a születendő unokájára.
Ne érezd magad rosszul, mert igazad van, ez nem a te feladatod 6 hónapos terhesen.
32/32 anonim válasza:
Miert kellene a kerdezonek hordania a fat? Gondolom, o mos, foz, takarit...ellatja a ferjet, a haztartast napi szinten. Szerintem a fahordas inkabb ferfi feladat. Nem azert van egy no, h haztartasi rabszolga legyen, es mindent megcsinaljon otthon. A csalad az csalad, mindenkinek ki kell vennie a reszet a hazkorul. Szerintem alap allapotban is sokkal ferfiasabb feladat fat hordani, nemhogy terhesen. Persze neha ha van kedve segithet a ferjenek, minthogy a ferj is meglepheti a kedveset egy vacsoraval. Ha mozgasra van szuksege inkabb tegyenek egy kiados setat, vagy menjetek el uszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!