Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám le akarja vágni a...

Anyám le akarja vágni a hajam, mert állítólag hosszú hajjal nem mehetek se továbbtanul, se dolgozni. Mi mondjak neki?

Figyelt kérdés
Egyébként fiú vagyok. 21 éves és egy szakmunkás suliba fogok menni szakot tanulni, mert nincs megfelelő végzettségem. De ő előtte rövidre akarja vágni, mert szerinte így nem mehetek se oda, se dolgozni, mert így nem vállalnák a tanításomat és nem adnának munkát. Pedig nagyon ápolom a hajamat.
2011. febr. 6. 17:19
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

21:13

Ízlések és pofonok.

De ha levágatnám hajam, akkor azzal csak anyámnak felelek meg. A többi csajnak nem. Szerintük inkább a hosszú haj áll rajtam jól. Meg nemcsak miattuk hosszú, hanem magam miatt is, mert így érzem jól magam. Régen rövid hajam volt. Nem tőle magam jól, nagyon torz volt az énképem és akkor kevésbé voltam sikeres a lányoknál. Most javult és még több lánynak jövök be, mint röviddel. Ha levágatom, akkor az olyan, hogy most nem többségre hallgatok, hanem a kisebbségre. Ezzel magammal szúrok ki.

Ápolom, mosom és összefogom. Mindent megteszek, hogy ne legyen ápolatlan hatású.

2011. febr. 6. 21:30
 42/46 anonim ***** válasza:

Akkor közöld anyukáddal a döntésed, gondolom,éjjel nem fogja levágni,míg alszol. (csak nem...)

Vagy ha célravezetőbbnek érzed, mondd azt,hogy jó,"majd",és mindig odázd el.

2011. febr. 6. 23:43
 43/46 A kérdező kommentje:
Ezt már csináltam és szerintem tudja a döntésem.
2011. febr. 7. 00:03
 44/46 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat.

Ez butaság, én nő vagyok, érettségi után szakmát mentem tanulni (kozmetikus) szinte mindenkinek hosszú haja volt, csak lányok voltunk, munka közben természetesen össze kell(ett) fogni, műkörmünk nem lehetett, mert nem lehet vele rendesen tisztítani, masszírozni és a karmolás veszélye is nagy, de ezt év elején úgy is elfogják mondani, kizártnak tartom, hogy a hosszú haj akadály lenne, munkavállalásnál csak max. az '50-es években nevelkedett vaskalapos főnöknek lehet vele problémája (az előző rendszerben a hosszú hajú fiatalembereket akár csak úgy fogták a rendőrök és bekísérhették fodrászatba levágatni a hajukat, iskolában sem nézték jó szemmel). Mondjuk nekem nem jön be a hosszú haj egy férfin, de ez abszolút a Te döntésed, ha 14 lennél, anyukádnak akkor sem igazán lenne beleszólása abba, hogy hord a hajad, nyilván ez azért még nem extrém eset (pl. lila, punk haj) amikor én is szólnék a gyerekemnek, de a hosszú hajban semmi extrémitás nincs.

2011. febr. 7. 00:28
 45/46 anonim ***** válasza:
Jah amúgy apámnak is kb. 33 éves koráig hosszú haja volt, még a '80-as évek közepén-végén kezdte el növeszteni a szüleim esküvőjük után (21 évesen), politikai rendszer ellen lázadás képen (na meg rocker volt), bár Ő mindig vágatta, szóval ilyen váll alá érő volt de mindig össze volt foga, enyhén göndör haja van (nem balázspali féle...) és a fülét is átszúrta (de nem strasszköves fülbevalója volt) és mindig is volt munkája (fizikai). :):)
2011. febr. 7. 00:40
 46/46 anonim válasza:
Mindig legalább heti egyszer kétszer hajat mosok kit érdekel a divat a divat a hülyéknek való amúgy meg engem mindig piszkáltak a hajam miatt mikor rövid hajam volt fru frum volt akkor abba kötöttek bele mikor rövid hajam volt fru fru nélkül mert épp le volt vágva akkor abba kötöttek bele 2007 tavaszán megnövesztettem a hajam félhosszúra hosszúra egyenes vállig érő dús hajam van volt már hát közepig érő is 2008-2009-es tanévben 3-dik gimis koromban tehát az általános iskolában meg a gimiben megállás nélkül osztálytársaim az évfolyamtársaim illetve más osztályokból való kötekedő bunkó nagypofájú emberek meg a bunkó szüleim is minden egyes áldott nap szóvá teszik a nagyanyámról nem is beszélve sose értetem miért piszkálnak csöndes vissza huzockodó srác vagyok mindig piszkáltak rohadtul idegesített de nem vágattam le a hajam mert én így érzem jól magam a bőrömben minden zenét meghallgatok de a legközelebb a rock és metál zene áll legközelebb hozzám az istenért sem vágatnám le rövidre a hajam amúgy meg mindenki sokkal jobban néz ki fél hosszú hajjal hosszú hajjal raszta hajjal csikófarokba összekötött hajjal frufruval hátra fésült hajjal mint kopasz pár mm-es hajjal rövid zselézett tüsi hajjal.Remélem nem vágattad le a hajad vagy ha igen növeszd vissza aki meg bunkóskodik nagyképűsködik annak nyugodtan húzz be neki üss állj ki magadért ne tűrd nem szabad hagyni egy lány aki meg nem fogadja el a hajad azt szard le nagy ívben.26/f metalhead Miért ilyen hülyék a szülők miért okoskodnak bele mindenbe mi ebben olyan nagy cucc mi ebben olyan nagy szám konkrétan semmi köze nincs is hozzá amúgy akár ezt kérdést jómagam is feltehettem volna.
2018. febr. 17. 01:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!