Anyám le akarja vágni a hajam, mert állítólag hosszú hajjal nem mehetek se továbbtanul, se dolgozni. Mi mondjak neki?
Párom diplomás informatikus (27 éves), hosszú hajjal, egy jól menő cégnél kapott munkát, ahol diplomások vannak, szintúgy hosszú hajjal. :D
Ez nem indok, sok helyen vannak hosszú hajú férfiak, kórházban az egyik ápolónak is majd' derékig érő haja volt, szépen össze kell fogni és kész, aztán úgyis kitapasztalja az ember, hogy mi a határ.
... vagy nem közli csak nem veszi fel.
Egyébként szerintem addig fölösleges ilyenen problémázni míg nem tartasz ott, hogy állást keresel. Az iskolában ez biztosan nem lesz probléma, ma már nem ilyen világot élünk. Az meg, hogy nem kapsz vele munkát... Lehet, hogy rögtön elsőre tök jó munkahelyed lesz. De azért 6.-8. próbálkozásra én is átgondolnám ezt a fizimiska váltást.
Le ne vágasd!
Mondom ezt úgy, hogy jó 15 éve rockerek, gótok közt töltöm az életem, közülük kerül ki a barátaim többsége.
A munkakeresés mindenkinek probléma, manapság ez egyáltalán nem számít. (Max. ha csúnya, ápolatlan hajról van szó.)
Változnak az idők, középiskolai, egyetemi férfi tanárt is tudok (természetesen ápolt, összekötött) hosszú hajjal, sőt, orvost is.
Ha jól értem, Te fizikai munkára akarsz menni, ott pláne a kutya nem törődik vele. Max. munkavédelmi szempontok miatt össze kell kötni, esetleg pl. gyárban hajhálót kell viselni (mindenkinek)
Max. akkor lenne ez gond, ha üzletember, menedzser, politikus akarnál lenni, valami szalon állásban akarnál dolgozni. De akinek hosszú haja van, azt úgysem a szalonmunkák felé húzza a szíve :)
Le ne vágasd a hajad, úgy utálom, ha egy hosszú hajú pasi levágatja! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!