Anyám le akarja vágni a hajam, mert állítólag hosszú hajjal nem mehetek se továbbtanul, se dolgozni. Mi mondjak neki?
Gyakran mosom. 2-3 naponta. Szóval nem nevezhető ápolatlannak. És igyekszem normálisan is összefogni az egészet.
Nővérem se hagy vele békén, mert szerintem úgy nézek ki, mint "egy elb@szott csaj".
Röviddel meg nem tudok mit tudok mit kezdeni. Úgy nagyon torz az énképem. Szeretem, ha hosszú a hajam. Nagyobb az önbizalmam is és jobb az énképem.
A suliban nem lesz gond.
A munkával kapcsolatban annyi igaz, hogy ha nem teszel jó benyomást a főnökre, mást vesz fel. De természetesen az összkép számít, nem csak a hajad hosszúsága. De tény, hogy lehet hátrány.
34N
Nekem a szülészorvosom volt hosszúhajú fiatalember :D Semmi kivetnivalót nem találtam benne.
Amikor apukám volt fiatal, akkor volt ilyen cirkusz ebből a hosszú hajból, de manapság már szerintem senkit nem érdekel.
Hát fizikai munkásnak szerintem tök mindegy hogy hosszú a haja vagy nem.
Nekem is hosszú a hajam és fizikai melót végzek. Egy szót sem szólt a főnököm, csak munkavédelmi oktatáson kérdezték meg hogy mit csinálok a hajammal (sapka vagy kendő). Első perctől sapkát hordok így nem gond
Semmi hátránya munkavállalás szempontjából.
Le ne vágasd!!!
18:07
Nyilvánvaló. Ilyenekben hajlamos vagyok dolgozni én is. Ezzel nincs gond. Csak amiatt aggódok, hogy tényleg figyelembe veszik-e. Nem fogom levágni, mert így érzem jól magamat a bőrömben.
Ne vágasd lee!
Az mellékes, hogy énis oda meg vissza vagyok a hosszú hajú pasikért, de egyet értek az előttem szólókkal, hogy senkii semmit nem fog szólni. Ma voltam a MediaMarkt-be, és ott is volt több pasi is, akinek majdnem derékig érő haja volt, összefogva. (munkások). Apám üzletember, van egy cégünk, és régebben neki is hosszú haja volt.Mégis jólmegy minden. :D Szóval lene vágasd! :D
Jajj jajj le ne vágasd! Nekem pl. életem álma, hogy majd hosszú hajú férjem lesz aki sosem fogja levágatni, akkor sem ha megőszül :D Egyébként sok srác érettségi után vágatja le a haját, ezt már megfigyeltem az ismerőseim körében, de nagyon nem tetszik ez a "szokás". Szóval jó, hogy vannak akik idősebb korukban sem akarnak megválni tőle :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!