"Sógornőm"évek óta eltartott, öcsémet ezért sajnálom. Alig tudom magam visszafogni, ha találkozunk. Mit tennétek?
Tudod az emberek csak panaszkodni szoktak általáblan. Azt senki nem mondja el, hogy mi a jó, meg mi a szép, mert az természetes, de ha összevesznek, vagy valamikor nem takarított ki, vagy valami, azt biztos elmesélik egyből. Ettől te még nem tudhatod, hogy milyen nekik otthon.
Amúgy most néztem, hogy te is otthon vagy? És még így is nagy a szád? Ejnye-bejnye.
Semmi közöd hozzá. És ez a saját érdeked is.
Nálunk bár mindketten keresünk, egyszer tett szóvá anyós egy ajándékomat és a férjem olyan dührohamot kapott, hogy mi a k.urva istenit szólnak bele az ő életébe és ahhoz sincs semmi közük, ha fizetés napon kiveszi az összes pénzét és befűt a kazánba vele, mert az ő pénze és az ő élete és senki ne pofázzon neki bele. Még én is csodálkoztam, nem hogy ők.
Most látom még sok komment érkezett!
Itthon vagyok valóban 1,5éves picivel még 3 éves koráig.Van tán valakinek ez ellen kifogása?Úgy gondolom ez normális.Mellette alkalomszerűen besegítek barátnak a könyvelésbe itthon,apró pénzért meg hogy ki ne essek a gyakorlatból.Nem hivatalosan.
A másik dolog ,azóta eltelt az az ominózus hétvége,nem jött a kedves sógornő jelölt,lelépett öcsémtől elvitt a cuccain kivül még ezt-azt alakásból,míg öcsém dolgozott.
Ennyit a megérzésről.Csak nagyon sajnálom tesómat.
Én ami a családi életünket illeti,ahogy azt páran kommentelték,szóval tökéletes,fel is lélegezhetek,mert egy gonddal kevesebb,lelépett ez a vérszopó vámpír nő.És ezentúl mégjobban kivagyok az ilyen eltartott ingyenélő nőcskéktől mint ez a fajta,messziről érzem a szagukat.Olan kifinomult a zsaglásom ez irányban,hog még gép előtt is érzem,fél mondatokból.:-))Szánalmas hogy arra képtelenek hogy dolgozzanak.Persze más aki nemtalál munkát,de Ő nem is keresett.Öltözködött,evett,nyaralt,nem főzött-hízott,hízott...lelépett
Az ilyeneket elitélik szembe(mint én is),és a háta mögött is a családtagok.Csak a békesség kedvéért,és a szerettükkel való összeveszés elkerülése végett nem szólnak.Ciki felnőttként ilyennek lenni.Nos,lássuk csak ,mi az amit tudnak adni cserébe az eltartásukért?Takarítanak,főznek?Nem ,az a nő,feleség kötelessége,ez természetes,mint ahogy a nő marad otthon a picivel gyeden.Szóval akkor mi marad amit cserébe ad?...hogy is hívják ezeket a nőket?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!