"Sógornőm"évek óta eltartott, öcsémet ezért sajnálom. Alig tudom magam visszafogni, ha találkozunk. Mit tennétek?
...és nézzem hogy szívja a vérét,halljam hírét a veszekedéseknek,amiket anyumnak mesél,és mosolyogjak amikor lelép mert volt 3-4-5éve míg el lebzselt,jól élt.
Mondjuk annyi hogy tesómmal való kapcsolatom biztos megmarad olyannak mint most.Csak asszisztálni nehéz ehhez.
Azért én megértem a kérdezőt.
Ti komolyan bírnátok nézni, ahogy tönkreteszik anyagilag azt, akivel együtt nőttetek fel? Mert én nem. Nekem is van testvérem és ha biztos lennék abban,hogy a párja kihasználja anyagilag ő meg gyakorlatilag tönkreteszi magát a sok munkával akkor legyen belőle akármekkora cirkusz én szóvá tenném! Rohadtul nem tudnám nézni, hogy azzal művelik ezt,akit szeretek.
1. Semmi furcsa nincs abban (sajnos!!!) hogy a mai világban valaki nem talál munkát.
2. Nem csoda, ha a csaj nem szívesen veszt részt a családi találkozókon, ha érzi az ellenségeskedést.
3. Ha az öcséd igazán szakítani akarna a lánnyal, nem maradna csak azért mellette, mert a lány szülei nem örülnének a szakításnak (gondolom, nem pisztollyal fenyegették).
4. Ha egy 23 éves lány még nem akar gyereket, hát nem akar. Majd akar pár év múlva.
Szóval mit is akarsz te segíteni? A 31 éves öcséd egy felnőtt ember! A problémája olyan, amit egy felnőtt embernek magának kell megoldania. A probléma közte és a párja között áll fent, a közös életükkel kapcsolatban, amihez neked semmi, de semmi közöd!
Az egyetlen amit tehetsz és amit tenned is kell, hogy ha az öcséd hozzád fordul, lelkileg segítsd, állj mellette, támogasd a döntésében, bármi legyen is az ebben az ügyben.
De ne avatkozz az életébe kéretlenül! Van neked is saját életed, éld azt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!