Együtt élünk, mégsem találkozunk?
A probléma az, hogy együtt élünk a pasimmal immár 3 éve.
Ő 1,5éve dolgozik mert előtte mindketten suliba jártunk még.
Mióta elkezdett melózni egy ismerősénél, azóta semmit sem találkozunk. Elmegy reggel 7-8 körül és csak késő este jön haza.teljesen kihasználják ott szerintem ha ismerősei ha nem. sokszor van hogy 11-éjfélig is ott van , mert nem mer szólni nekik, hogy nem így megy ez... és persze ő nem kap ezért több pénzt.
van hogy meséli hogy ott is elalszik munka közben (ami nem olyan jó dolog mivel baj is lehet belőle).
sosem ér haza 9nél előbb..aztán egyből beül a gép elé, nézi a kocsikat, alkatrészeket stb. aztán nagy nehezen elmegy fürödni és alszik. ennyiből áll minden nap..olyan hogy szabad nap? áh nem létezik nála. mostanában orvoshoz kell járnia és eljön ugye arra az 1-2 órára..és azokon a napokon még tovább bent marad.
megcsalni biztos hogy nem csal meg, mivel tudom hogy ott van melózni meg gondolom nem nyakig olajosan megy csajozni stb..amúgy az is probléma, hogy 3 év alatt 2*voltunk együtt valami programon.
sose megyünk sehova. engem ez nagyon bánt. persze én még jobban ki vagyok akadva, mivel jelenleg nincs állásom így járok egy esti képzésre, de az időm nagy részét itthon töltöm a 4 fal között. barátaim sincsenek, mert a régi barátok is lemaradtak már..mindenkinek családja van új társaság elköltöztek stb.
én kezdek belebolondulni abba, hogy egyedül vagyok teljesen, ha bajom van senkivel sem tudok beszélni róla.
már mondtam neki ha nem változtat ezen akkor elhagyom, csak tudja hogy nem tudom mivel nincs pénzem albérletre, de még munkám sincs..rokonok sincsenek akikhez mehetnék.
Ti mit tennétek?
én kezdem úgy érezni hogy bekattanok lassan ebbe a bezártságba.
nem kettőnkért dolgozik az az ő pénze amit én kapok munkanélkülit az meg az enyém..külön vagyunk anyagilag. rezsit nem kell fizetnünk max 1-1 csekk mivel nem csak 2-en élünk itt és még nem fogadnak el tőlünk túl sok pénzt.
és szerintem ez nem normális dolog hogy együtt vagyok valakivel és jóformán nem is látom.
az oké hogy nem az ő hibája..egy érettségivel jól fizető állást meg nem találok, de még gyárba se vesznek most itt fel felénk. ráadásul most végzek el egy okj-t de még van 1 évem.. anno jártam egyetemre de nem bírtam anyagliga tovább. de akikkel eddig jóban voltam azok nem a szomszéd városban laknak hanem vagy kimentek külföldre melózni,vagy aki a legközelebb lakik az is 80km.
és nem a több pénz miatt melózik..de nem tudom jobban leírni: hanem lejár a munkaidő hivatalosan 4-6 óra között változó mert lehet túlóra, de ő ott marad tovább amiért nem kap több pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!