Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt élünk, mégsem találkozunk?

Együtt élünk, mégsem találkozunk?

Figyelt kérdés

A probléma az, hogy együtt élünk a pasimmal immár 3 éve.

Ő 1,5éve dolgozik mert előtte mindketten suliba jártunk még.

Mióta elkezdett melózni egy ismerősénél, azóta semmit sem találkozunk. Elmegy reggel 7-8 körül és csak késő este jön haza.teljesen kihasználják ott szerintem ha ismerősei ha nem. sokszor van hogy 11-éjfélig is ott van , mert nem mer szólni nekik, hogy nem így megy ez... és persze ő nem kap ezért több pénzt.

van hogy meséli hogy ott is elalszik munka közben (ami nem olyan jó dolog mivel baj is lehet belőle).

sosem ér haza 9nél előbb..aztán egyből beül a gép elé, nézi a kocsikat, alkatrészeket stb. aztán nagy nehezen elmegy fürödni és alszik. ennyiből áll minden nap..olyan hogy szabad nap? áh nem létezik nála. mostanában orvoshoz kell járnia és eljön ugye arra az 1-2 órára..és azokon a napokon még tovább bent marad.

megcsalni biztos hogy nem csal meg, mivel tudom hogy ott van melózni meg gondolom nem nyakig olajosan megy csajozni stb..amúgy az is probléma, hogy 3 év alatt 2*voltunk együtt valami programon.

sose megyünk sehova. engem ez nagyon bánt. persze én még jobban ki vagyok akadva, mivel jelenleg nincs állásom így járok egy esti képzésre, de az időm nagy részét itthon töltöm a 4 fal között. barátaim sincsenek, mert a régi barátok is lemaradtak már..mindenkinek családja van új társaság elköltöztek stb.

én kezdek belebolondulni abba, hogy egyedül vagyok teljesen, ha bajom van senkivel sem tudok beszélni róla.

már mondtam neki ha nem változtat ezen akkor elhagyom, csak tudja hogy nem tudom mivel nincs pénzem albérletre, de még munkám sincs..rokonok sincsenek akikhez mehetnék.

Ti mit tennétek?

én kezdem úgy érezni hogy bekattanok lassan ebbe a bezártságba.

2011. jan. 27. 14:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
19%
Hát szegény h kettőtökért dolgozik sokat mi??????????????? Hogy szeretne neked is normális életet biztosítani! Vagy Ő tehet róla hogy nincsenek barátaid?? És arról h nincs munkád?? Azt se hiszem... Hihetetlenek ezek a nők, ha meg nem dogozna most azért írnál h milyen lusta... Minek az ilyennek társ?????????
2011. jan. 27. 14:32
 2/24 A kérdező kommentje:

nem kettőnkért dolgozik az az ő pénze amit én kapok munkanélkülit az meg az enyém..külön vagyunk anyagilag. rezsit nem kell fizetnünk max 1-1 csekk mivel nem csak 2-en élünk itt és még nem fogadnak el tőlünk túl sok pénzt.

és szerintem ez nem normális dolog hogy együtt vagyok valakivel és jóformán nem is látom.

2011. jan. 27. 14:35
 3/24 anonim ***** válasza:
15%
keress egy jól fizető melót és akkor nem kell ennyit dolgoznia és lesz több időtök egymásra. amíg te otthon ülsz és eltart addig nincs sok jogod nyafogni, hiszen azért dolgozik hogy megéljetek. az hogy barátaid nincsenek az a te hibád, ha egész nap otthon ülsz igazán lenne időd meglátogatni az ismerőseidet..
2011. jan. 27. 14:36
 4/24 anonim válasza:
79%
Vegyetek egy kutyát. Jó házörző és sose vagy egyedül. Tudom milyen érzés bezárva lenni várni h ha hazajön majd csak leül beszélgetni. Volt már ilyen kapcsolatom. Nem az a baj itt ,h sokat dolgozik, hanem h mikor otthon van sem veled foglalkozik. Ha nem szeretnéd elhagyni csinálj progikat. Először is magadnak: futás, főzés, takarítás. Lepd meg a kedvenc vacsorájával, még ha nehezedre esik is a kedvében járni annak ellenére h ő sose kedveskedik neked. És nem utolsó sorban keress vmilyen melót. Akár szoláriumban, hostessként,rugalmas munkaidőben.Hívjatok át barátokat(ha az övéit is az is jo) vagy szomszédokat.
2011. jan. 27. 14:37
 5/24 anonim ***** válasza:
86%
erre csak azt tudom mondani, hogy ma este ha hazajön, mond azt neki, hogy holnap ne üljön le a gép elé...inkább vacsorázzatok meg együtt, főzöl valami finomat,egy közös filmnézés vagy egy közös pancsolás.ha azt az 1-2 órát együtt töltitek el, már az is javíthat a kedveden...
2011. jan. 27. 14:38
 6/24 anonim ***** válasza:
Hát sokat nem tehetsz! Ez most egy ilyen világ! Vagy nem lesz senkid, és akkor nincs akivel ne találkozni, vagy leszel mint a nők 90%, keress egy pénzest, az majd elvisz vásárolgatni meg erre-arra, cserébe csak szét kell tenni! Ilyen egyszerű!! Én annak is örülnék ha nem egyedül feküdnék le aludni..
2011. jan. 27. 14:38
 7/24 A kérdező kommentje:

az oké hogy nem az ő hibája..egy érettségivel jól fizető állást meg nem találok, de még gyárba se vesznek most itt fel felénk. ráadásul most végzek el egy okj-t de még van 1 évem.. anno jártam egyetemre de nem bírtam anyagliga tovább. de akikkel eddig jóban voltam azok nem a szomszéd városban laknak hanem vagy kimentek külföldre melózni,vagy aki a legközelebb lakik az is 80km.

és nem a több pénz miatt melózik..de nem tudom jobban leírni: hanem lejár a munkaidő hivatalosan 4-6 óra között változó mert lehet túlóra, de ő ott marad tovább amiért nem kap több pénzt.

2011. jan. 27. 14:40
 8/24 A kérdező kommentje:
és volt már hogy volt melóm és akkor is ugyanez volt. mondom nem a pénz miatt csinálja..csak mert nem mer szólni nekik, mert gyakorlaton rászoktatta őket erre, hogy ő ingyen ráhúz még órákat persze nem több pénzért.
2011. jan. 27. 14:43
 9/24 A kérdező kommentje:
mindennap álláshirdetéseket böngészek, de itt vidéken ahol én lakok sajnos nincs lehetőség..semmire... mivel járok tanfolyamra így ahol lett volna egy gyárban meló nem engedtek el havi 2 napot+vizsgázni+gyakorlat. ezért nem tudok akármilyen munkát elvállalni..szívesen hostesskednék, de az itt nincs, csak bp a legközelebb ahova meg lehet oldani a feljárást, de az ott keresett pénzem csak a bérletre, jegyre elmegy. így nem éri meg.
2011. jan. 27. 14:47
 10/24 anonim ***** válasza:
79%
Én megértelek,még ha a többiek nem igazán.Nekem is ugyanez a gondom,csak mi nem élünk együtt.Belevetette magát a munkába még jobban egy ideje,lassan már találkozni se tudunk,úgy érzem nem figyel rám.Sokat gondolkozok ezen.Vagy tűrök,és elfogadom ezt a helyzetet,és megvárom azt az időt mikor azt mondja,hogy ez igen,ez a nő nem nyafogott össze-vissza,vagy azt mondom hasta la vista,mert igenis elvárom hogy minimálisan velem is foglalkozzon.Nem tudom,hogy az én türelmem is meddig véges.Viszont azt tudom,hogy nekem már nincs kedvem több pasival megismerkedni,elegem van az ilyen dolgokból,úgyhogy lehet hogy mégiscsak azon leszek,hogy ebből fogok valamit kihozni hogy jó legyen.Neked annyiból jobb,hogy minden nap egy picit talán látod,ezt az időt kell kedveskedéssel eltölteni,azzal a szöveggel,hogy te mindenképp szeretnél tenni a jó kapcsolatért:)Én is nehezen tudom elfoglalni magam,de valamit kell találni hogy gyorsabban menjen az idő.kitartás:)
2011. jan. 27. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!