Szép, szép, vagy mégsem szép?
Figyelt kérdés
Ez egy elég gusztustalan kérdés lesz de azért kíváncsi vagyok rá . Én még nem tudom mert még nem volt gyerekben részem . Akkor térjünk rá a kérdésre : a szülők mindig azt mondják hogy számukra a legszebb mindig a saját gyerekük . Dédelgetik a gyereket és azt mondják neki hogy szép ami természetes és így van rendjén . De van olyan hogy a szülő belül mást érez ? Hogy rondának érzi a gyerekét persze nyilván azt mondja neki hogy szép és durva is lenne ha másképp tenne ! De mindig meg van az hogy belül mást érez mert mikor meglát egy gyereket akkor azt gondolja hogy bár ilyen szép lenne az enyém is ? Vagy akkor ha már van gyerekük akkor beszűkült szemmel csak a sajátjukat lássák ? Szóval szerintetek van ilyen érzés hogy nem szép a gyereke , legbelül egy szülőben még ha nem is mutatja ki ezt ?? Szerintetek ?2011. aug. 26. 17:54
1/17 anonim válasza:
Amilyen ronda voltam, és amennyiszer anyukám hangoztatta, hogy de szép vagyok, ezen én is hányszor de hányszor elgondolkoztam!!! :D
Én is kíváncsi vagyok a válaszokra!
20L
2/17 anonim válasza:
szerintem annyira nem fontos egy anyának, hogy szép legyen a gyereke, mert nem azért szereti. talán egy modell csalódna ha 100 tonnás gyereke lenne, de akkor is szeretné. és amúgy tényleg nem mindig gondolják szépnek a gyereküket az anyák - nekem is mindig azt mondja hogy szép vagyok pedig gusztustalan hájas.
3/17 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy szép-e, hanem az, hogy szeretem, és ettől megszépül. Mindenki tud olyan embert mondani, aki nem kifejezetten szép, de a szeretet, amit iránta érzünk, megszépíti. És itt a lényeg szerintem.
4/17 anonim válasza:
Osztom az utolsó válaszoló véleményét.
5/17 anonim válasza:
egy szülőnek elsősorban a gyereke egészsége a fontos, az, hogy szép-e vagy a másik gyerek szebb, az mellékes. Minden szülőnek a saját gyereke a legszebb, és ez nemcsak a külső szépségre értendő. A szülő emlékszik a gyereke első mosolyára, az első szóra, az első nevetésére. Ezeknél nemigen van szebb egy szülőnek.
6/17 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy a szülő ne lássa szépnek a gyerekét. Persze, ha lát egy szép gyereket, elismeri, hogy szép, de nem hasonlítja össze az övét máséval. A szeretettől látja szépnek, amit iránta érez.És tudod mi az érdekes? Miután van saját gyereked, a más gyerekét is jobban szereted.
7/17 anonim válasza:
Nincs. Van aki ízt kívánja, bár egészséges lenne a gyermeke, ha fizikailag fogyatékos és vannak olyan szülők, akik szeretnék, hogy lefogyjon vagy épp hízzon a gyerekük, de csak azért, mert nem akarják, hogy kiközösítse őket a társadalom és mert aggódnak. Aki azt kívánja, hogy a gyereke úgy nézzen ki, mint valaki más, az még ha nem is mondja meg a gyerekének... Undorító szülő. Sajnálom, de ez a véleményem. Szidni lehet érte, de én így gondolom.
8/17 anonim válasza:
Kiskoromban nekem is mndig mondták, hogy szép vagyk. De amikor elkezdtem kamaszodni( 10-12 éves korom környékén), nagyon megcsúnyultam, akkoriban anyukám nem mondta hogy szép vagyok, hanem kerekperec megmondta többször is, hogy hogy nézek ki?Olyan vagyokok mint egy fiu,csunya vagyok stb..
Szóval van ilyen is, de minden szülő más.
Azóta már naggyából kinőttem a csúfságot.:D
9/17 anonim válasza:
Mindenki akkor válik széppé ha megszereted :)
10/17 anonim válasza:
Azt mondják mindenkinek a saját gyereke a legszebb. Én fel tudom mérni, ha egy baba szebb az enyémnél. De a vagánysága, huncut arca, akkor is szebbé teszi. Vele vagyok egész nap, őt ismerem és ezért szeretem.A szerelmesek se csak a külsőt szeretik egymásban, hanem úgy összességében szeretik egymást. Sok nő, ha megszeret egy mackós pasit, azt mondja, hogy nem is kéne kocka hasú, mert neki már ez tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!