Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szép, szép, vagy mégsem szép?

Szép, szép, vagy mégsem szép?

Figyelt kérdés
Ez egy elég gusztustalan kérdés lesz de azért kíváncsi vagyok rá . Én még nem tudom mert még nem volt gyerekben részem . Akkor térjünk rá a kérdésre : a szülők mindig azt mondják hogy számukra a legszebb mindig a saját gyerekük . Dédelgetik a gyereket és azt mondják neki hogy szép ami természetes és így van rendjén . De van olyan hogy a szülő belül mást érez ? Hogy rondának érzi a gyerekét persze nyilván azt mondja neki hogy szép és durva is lenne ha másképp tenne ! De mindig meg van az hogy belül mást érez mert mikor meglát egy gyereket akkor azt gondolja hogy bár ilyen szép lenne az enyém is ? Vagy akkor ha már van gyerekük akkor beszűkült szemmel csak a sajátjukat lássák ? Szóval szerintetek van ilyen érzés hogy nem szép a gyereke , legbelül egy szülőben még ha nem is mutatja ki ezt ?? Szerintetek ?
2011. aug. 26. 17:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ne már. Nekem is van olyan ember az életemben, akit őszintén szeretek (nővérem, barátnőm) mégis LÁTOM, hogy mennyire nem szépek. Most komolyan, attól még, hogy én száz százalékig elfogadom őket, kívül-belül pont olyannak szeretem, amilyenek, attól még nem látom őket szépnek. Fennkölt duma, csak sajnos nem őszinte, hogy megszépít a szeretet.
2011. aug. 26. 19:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem tényleg az én gyerekem a legszebb. Nem tudtok olyat mutatni, akit szebbnek tartanék. De elismerem, hogy sok szép baba van. Igen én még csak a babáknál járok. Kíváncsi leszek, hogy amikor elkezd férfiasodni akkor is jóképűnek tartom-e majd.
2011. aug. 26. 20:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Mert szép és szép között is van különbség.
2011. aug. 26. 20:21
 14/17 anonim ***** válasza:

anyukám tudja, h nem én vagyok a legszebb lány a világon, de mindig mondja, hogy vannak nagyon előnyös külső tulajdonságaim, és büszke ezekre, nem mintha ez érdem lenne, de mégis. szeret :)

igen, a szeretet megszépít, és úgysem lesz még egy olyan ember a világon az édesanyádon kívül, aki úgy fogad el kívül-belül ahogy vagy.

2011. aug. 26. 20:36
 15/17 anonim válasza:
Nekem is mindig azt mondták, szép vagyok, pedig a kiskori képeimen is olyan voltam mint egy torz kis gnóm :/ Most is ocsmány vagyok és amióta a szüleim tudják, hogy tisztában vagyok az igazsággal és el tudom fogadni, azóta nem mondják. Tudom, hogy szeretnek és ezért nem hazudnak. Szerintem nem igaz, hogy a szeretet megszépít. Más amit a szemeddel látsz és más amit érzel, ezek a dolgok akaratlanul is teljesen különválnak. Nem is várom a szüleimtől, hogy kedves dolgokat hazudjanak csak mert a gyerekük vagyok. Sajnálom őket, mindketten jól néznek ki, nem tudom hogy sikerülhettem ennyire félre :(
2011. aug. 26. 21:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Mikor megszületett a fiam, kifejezetten csúnyácskának láttam.

Természetesen ráncos volt, gyűrött, nagy pocak, vékonyka kezek és lábak, és még a kis pofija sem tetszett.

Elállt picit a füle is. Olyan csúnyácska volt.

Ahogy nőtt egyre szebbnek láttam.

Most is nagyon szépnek látom, igazi kis helyes pasi lett belőle, és ahogy visszanézem a képeket róla, vannak előnytelen képei, amiken csúnyácska, de akkor mégis szépnek láttam.

Ki érti ezt.

2011. aug. 27. 14:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám sosem mondta, hogy szép vagyok. Sőt mai napig, ha olyan fényképeket nézegetünk, ahol többen szereplünk, mindenki mást megdicsér valami miatt, engem nem. Tudom, hogy ez azért van, mert nem akarta, hogy beképzelt legyek, mindig lenézően beszélt azokról, akik a gyereküket ajnározták. Azért kicsit mindig rosszul esett a hozzáállása, és lett is némi komplexusom emiatt, amit mostanában sikerült levetkőzni. (Amúgy teljesen átlagosan nézek ki, vannak szép és kevésbé szép dolgok is rajtam).
2011. aug. 28. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!