Van itt olyan aki unatkozik de ettől függetlenül vannak barátnői? Mert velem ez van. Ma is olyan szép idő van és mégsem ér rá senki.
Pont így vagyok. Mikor nekem lenne egy kis szabadidőm a 20 hós fiamtól akkor sose ér rá senki... Gyerekes anyukáknak alszik a gyerekük általában, vagy mivel hétvége van Apukával vannak. Gyerektelen legjobb barátnőm dolgozott délelőtt, most meg a vőlegényével van.
Én mindig gépezek ha van egy kis időm. Nem nagyon szoktam eljárni itthonról mert nincs kivel és időm se nagyon lenne rá mert csak hétvégén tudnék (ha az apja elvállalja a gyereket) de akkor is úgy, hogy mire beérek a városba már jöhetek is vissza...
Másik barátnőm messze van (120 km) a harmadik meg sajnos tartós beteg lett mióta szült. Azért nagy ritkán találkozunk, de már nem olyan mint régen és kicsit frusztrál ez az egész :S Nehéz megfogalmazni...
Szóval marad az itthon ülés, gépezés, kutyával való foglalkozás. Van egy kis Havanesem, szeretem fésülgetni, fürdetni, klikkerezünk, tanítom erre-arra.
Olvasni utálok (most nyertem egy könyvet még érdekelne is, de mivel utálok olvasni még csak a 6. oldalnál tartok)
Ha nagyon unatkozom akkor varrni szoktam, vagy kipakolom a szekrényből a ruháimat és selejtezek, smink cuccokkal, ugyan ez, gyerekjátékokkal, gyerekruhákkal szintén. Ha kitakarítottam az egész házat akkor olyan jó élvezni a szép tisztaságot meg a rendet, persze nem sokáig tart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!