Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a nők?Miért van az ha a nőket szeretik,szép sms-t írnak nekik,szépen bánnak velük,odafigyelnek rájuk,ettől függetlenül dobják a srácot.
Ha viszont nem kapnak smst,a barátjuktól(vagy csak nagyon ritkán)nem a legjobban bánnak velük,nemigazán figyelnek rájuk akkor viszont hatalmas szerelemre lobbannak...
Mitől van ez?Mert nekem ez a személyes tapasztalatom!
Helló!
nekem az az elképzelésem hogy sok sms-t írnak a csajnak akkor idegek lesznek mert már idegesítővé válik számukra az egész!
ugyan úgy ha sokat vagy vele mert csak az idejét rablód!
vagy amikor már túl sok dicséretet adsz neki az is idegesíti őket!
amikor pedig hanyagolják egymást nem rabolják egymás idejét nem idegesítik egymást és nem is unják megy egymást!
nekem ez a véleményem!
A "szépen bánnak velük" és az "odafigyelnek rájuk" alatt konkrétan mit értesz?
Amúgy meg ugyanúgy, mint a pasiknál, a túlzott törődés inkább menekülésre serkenti az "áldozatot".
A szép esemes meg egy dolog, de azt a WCn is meg lehet írni...az az igazi, amikor a munkahelye előtt várod, szerelmes levelet küldesz POSTÁN,kinyitod neki az ajtót, felsegíted a kabátját, néha vmi apróságot adsz ajándékba...de ezek az sms, email meg elektronikus cuccok...
Hmm.. valóban ez az általános viselkedési forma sajnos!
És nincs igazatok!! Aki KOMOLYAN szereti a párját, az SOHASEM unja meg az sms-eket, és Őt magát sem!! Nagy szerepe van ebben az életkornak, a társadalomnak.. Emberek! Egy tizenéves fiataltól ne is várja el senki, hogy felnőttként viselkedjen és felnőttként szeressen!!
Ebben a korban nem ez a jellemző! Még csak próbálkoznak, tesztelgetik a határaikat, bontogatják a szárnyaikat!
Nem ezek a tulajdonságok a fontosak ebben a korban egy kapcsolatban!
Igen erősen az érzelmek dominálnak, amelyeket ráadásul hajlamosak még össze is keverni, tévesen értelmezni!
Viszont ha felnőtt nők esetében beszélünk erről, akkor:
Ne aggódj, Te is rátalálsz arra a lányra, akinek Rád van szüksége!! Addig pedig gondolj arra, hogy ezek a lányok idővel(amikor elcsattan az első pofon) rájönnek, hogy mennyire rosszul választottak!
Én erre azt mondom, "aki hülye, az haljon meg!"
ha valakinek ez kell... Isten áldja!!! :)
Üdv:
Haven 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!