Együtt élünk, mégsem találkozunk?
A probléma az, hogy együtt élünk a pasimmal immár 3 éve.
Ő 1,5éve dolgozik mert előtte mindketten suliba jártunk még.
Mióta elkezdett melózni egy ismerősénél, azóta semmit sem találkozunk. Elmegy reggel 7-8 körül és csak késő este jön haza.teljesen kihasználják ott szerintem ha ismerősei ha nem. sokszor van hogy 11-éjfélig is ott van , mert nem mer szólni nekik, hogy nem így megy ez... és persze ő nem kap ezért több pénzt.
van hogy meséli hogy ott is elalszik munka közben (ami nem olyan jó dolog mivel baj is lehet belőle).
sosem ér haza 9nél előbb..aztán egyből beül a gép elé, nézi a kocsikat, alkatrészeket stb. aztán nagy nehezen elmegy fürödni és alszik. ennyiből áll minden nap..olyan hogy szabad nap? áh nem létezik nála. mostanában orvoshoz kell járnia és eljön ugye arra az 1-2 órára..és azokon a napokon még tovább bent marad.
megcsalni biztos hogy nem csal meg, mivel tudom hogy ott van melózni meg gondolom nem nyakig olajosan megy csajozni stb..amúgy az is probléma, hogy 3 év alatt 2*voltunk együtt valami programon.
sose megyünk sehova. engem ez nagyon bánt. persze én még jobban ki vagyok akadva, mivel jelenleg nincs állásom így járok egy esti képzésre, de az időm nagy részét itthon töltöm a 4 fal között. barátaim sincsenek, mert a régi barátok is lemaradtak már..mindenkinek családja van új társaság elköltöztek stb.
én kezdek belebolondulni abba, hogy egyedül vagyok teljesen, ha bajom van senkivel sem tudok beszélni róla.
már mondtam neki ha nem változtat ezen akkor elhagyom, csak tudja hogy nem tudom mivel nincs pénzem albérletre, de még munkám sincs..rokonok sincsenek akikhez mehetnék.
Ti mit tennétek?
én kezdem úgy érezni hogy bekattanok lassan ebbe a bezártságba.
köszönöm :)
igen én is ezen agyalok hogy tűrjek-e tovább vagy ne..de hiába vagyok fiatal elment már a kedvem attól hogy együtt vagyok valkivel megint x évet aztán kezdődik minden előröl.. :(
az én férjem programozó, és még hétvégeken is megy dolgozni. ma ilyen világ van. ha nem akarja elveszteni az állását, akkor megy. ugyanis a főnök elvárja. ha azt mondaná, hogy nem, akkor 1) megjegyeznék, és ő lenne leépítéskor előnyben kigolyózás szintjén 2) talán azonnal el is küldenék.
nem lehet a főnöknek ilyet mondani.
ilyen a világ. és még ilyenebb lesz, ha gyereketek lesz és még annak a költségeit is viselni kell. akkor még kiszolgáltatottabb lesz a ffi és még ennyire sem lehet nemet mondani.
Üdv a felnőtt életben. Ma már nagyon kevés az olyan ember, akinek félötkor kihullhat a kezéből a toll, vagy akitől ne várnák el, hogy a heti 5 napon túl (legalább időnként) ne menjen be hétvégén is. NULLA PÉNZÉRT, CSAK A MUNKAVISZONY MEGTARTÁSÁÉRT!
Akkor elhagyom, csak tudja hogy nem tudom mivel nincs pénzem albérletre.
Basszus azért vagy még vele együtt mert nincs pénzed albérletre ha lenne már rég leléptél volna ugye?...Ez a kapcsolat meghalt...
lehetne neki más munkahelye is, de ő nem akar váltani..teljesen bele van őrülve ezekbe az emberekbe..nem értem miért, mert közben a másik szavával meg azt mondja hogy neki is elege van ebből és majd szól majd szól..természetesen semmi. már az apja is mondta hogy szól helyette (mivel az apja is nagyon jól, régóta ismeri őket), de akkor meg kikel magából hogy ő ne szóljon ebbe bele...
nem tudom hogy hogyan lehetne jó döntést hoznom.
nem is igazán lehet vele beszélgetni, mert akármiről kezdek el nem figyel..pl mikor ott kellett hagynom az egyetemet (amit imádtam, meg az akartam lenni amire jelentkeztem az volt a mindenem) és pszichésen elég rosszul viseltem még mai napig is, és úgy érzem nem áll mellettem, nem mondom hogy ellnem van, de mellettem se.
Üdv a modern RABSZOLGASÁGBAN!!! Csak azt nem értem, hogy miért hagyják ezt az emberek, itt tényleg vagy nem melózol és megdöglesz vagy melózol és úgyis megdöglesz, mert a fizetés semmire nem elég. :-)
Az biztos, hogy első adandó alkalommal, elhúzok innen a rákba. Persze máshol is rabszolgaság van, félre értés ne essék, csak ott hagyják is levegőhöz jutni az embereket, mert ami itt van az minden, csak nem élet.
Csináld meg az OKJ-t és viszlát.Ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Egyetem, albi vagy kolesz, diákmunka. Az leszel, ami akarsz.
Ez a pasi téged csak ágymelegítőnek használ. Napi 20 perc, amikor csak rád figyelne és törődne veled emberré léptetne elő.Ha erre sem képes, akkor neki nem kell társ, vagy nem te kellesz társnak.
Bármelyik eset áll, viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!