Éreztetek már úgy, hogy megtaláltátok az igazit, de mégsem volt minden tökéletes?
Ismerős a helyzet,én továbbtanulás előtt állok és jelenleg úgy vagyok vele,h most így jó de mi lesz ha felköltözöm Bp-re és albérletbe fogunk lakni.
h fogom mindezt kibírni?vagy talán mégsem ő az igazi?
19/L
Ilyen érzéseid vannak és ő az igazi????? Nekem a leírásodból nagyon úgy tűnik, hogy nem ő az. Főleg, hogy azt írod, hogy mintha börtönben lennél, mikor vele vagy. De te tudod.
Hittem már azt, hogy megtaláltam az egyetlen igazit, de annyira nem működött vele, hogy nem tudtunk együtt élni. Pedig "halálosan" szerelmes voltam, mégsem ment.
Aztán szakítottunk és én találtam valaki mást, egy másik igazit.
Az ember többször érezheti úgy az életében, hogy megtalálta az igazit, és így igaz, több lehetőségünk is van rá. Nem úgy működik ez az egész, hogy valakit nekünk rendelt a sors és csak vele lehetünk boldogok.
Szerintem ha valakivel börtönben érezzük magunkat, nélküle pedig szabadnak, akkor nem hogy nem az igazival, vagy egy igazi jelölttel vagyunk, hanem még csak nem is vagyunk olyan nagyon szerelmesek.
Ráadásul a barátnőd nem véletlenül foglalkozik a nap 24 órájában a barátnője kislányával. Még ha tagadja is, ő már lassan családot, gyereket szeretne.
Nagyon jó lenne, ha egyszer leülnétek és komolyan megbeszélnétek, hogy mik is a terveitek az elkövetkezendő pár évben. Meg kell vele értetned, hogy te a közeljövőben semmi esetre nem fogod ezt a kapcsolatot tovább mélyíteni. Méghozzá nyomatékosan meg kell vele értetned, különben hamis reményekbe fogja magát ringatni.
ma 14:49 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!