Éreztetek már úgy, hogy megtaláltátok az igazit, de mégsem volt minden tökéletes?
Szerintem teljesen jogosak és normálisak az érzéseid. 20 évesen még élned kell. Főlefg ha igy érzed jónak. Nincs is értelme 20 évesen összeköltözni és minden pénzt amit keresnél albérletre stb költenéd magad helyett.
Az én barátom nagyon szeret tudom jól,de a gyerek gondolata még megijeszti. Nem is csoda 23 évesen. De nyugodt,mert tudja,hogy én sem akarok még gyereket. És ez igya jó
ma 15:32
Szerintem azért akkor is tudnia kéne. Vagy húzhatod még az időt egy darabig, pár hónap, egy év... Akkor viszont két esélyes a dolog: vagy valamelyikőtöknek változik az álláspontja ennyi idő alatt (aminek azért kicsi a valószínűsége, te még akkor is fiatal leszel az elkötelezettséghez, a barátnőd meg ugyanerre fog vágyni), vagy minden marad ugyanígy és előbb-utóbb a lány fog kész tények elé állítani, hogy döntsd el mit akarsz. Akkor pedig biztos becsapva érzi majd magát. Jó lenne valahogy megértetni vele, hogy szereted, de még nem vagy kész a családi életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!