Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire hiteles ez? Hiányzok...

Mennyire hiteles ez? Hiányzok neki de mégsem hív fel?

Figyelt kérdés

mennyire hiteles valaki aki írja hogy annyira hiányzok neki meg velem akar lenni meg szépeket ír ha hetek óta képtelen felhívni egy pillanatra is?

a "barátomról" van szó aki nemsokára jön haza külföldről, nem találkoztunk már pár hónapja.

2011. aug. 28. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy más kommunikációs csatornát választott-e. Hányszor írt? SMS-t, e-mailt vagy hagyományos levelet?
2011. aug. 28. 17:27
 2/6 A kérdező kommentje:
sms-t ír. napi 1-2 kb. szépeket ír, de megkérdőjelezem, mivel ez elég gyenge
2011. aug. 28. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Az én párom soha nem hivott fel,én sem őt.Mi mindketten utálunk telefonálni,valahogy az nekünk nem megy,beáll a kinos csend,kellemetlen.Mi is sms-ztünk ha nem tudtunk találkozni.

Hivd fel te,kiderül akkor mi a helyzet,ha el elakad a beszélgetés akkor valószinüleg nálatok is ez a probléma.

2011. aug. 28. 17:46
 4/6 A kérdező kommentje:
nálunk nincs ilyen probléma. én utálom az sms-t.
2011. aug. 28. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
akkor miért nem hívod fel te őt? talán csak túl drága a telefon... vagy beszélgessetek skype-on. neked van interneted, és skype-ról elég olcsón fel tudod hívni a telefonján is, ha neki ott kint nincs net-e.
2011. aug. 28. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyűlölök telefonálni, mondom ezt 17 éves lányként. Amikor 1 hetet távol voltam, én is legszívesebben csak smseztem volna. Egyébként tudom, hogy jó eljátszani az elérhetetlent a kapcsolat elején, de most már egyenrangú felek vagytok, ugyanannyi neked is megemelni a telefont, mint neki. Most akkor sértődjön meg ő is?!
2011. aug. 28. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!