Ha azt érzem, hogy hiányzok; csak ő kell érdemes újra megpróbálni?
Még csak 1 hete, hogy szakítottam párommal. De nagyon szenvedek a hiányától. Nem kell más, csak ő.
Azért szakítottam, mert elhanyagolt, nem foglalkozott velem, sokat veszekedtünk. Ugy szeretném vele "folytatni" persze ha ő is akarja, hogy változtatunk dolgokon. És figyelmesebbek leszünk egymással.
Szerintetek van értelme kezdeményeznem? Vagy még várnom kellene?
Bírd ki! Nem véletlenül szakítottál, persze hiányzik, mert megszoktad, hogy van, aki szeretget, meg persze őt is szereted. De meg volt a szakítás oka.
Legyél kemény, bírd ki!
Szerintem kutyából nem lesz szalonna, max. kutyaszalonna...és jöhetnék azzal, hogy a káposzta milyen felmelegítve...
Szerintem ha most újrakezditek egy ideig-óráig lehet fog törődni Veled, de telnek a napok, hetek, hónapok...évek és visszaáll minden a kerékvágásba.
Én keresnék olyan valakit aki mellett ez a dolog nem áll fenn. Nem is értem hogy tudsz eltekinteni attól hogy egyáltalán valamikor is elhanyagolt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!