Van értelme megpróbálni? Folyt. Lent
A párommal minden téren eltávolodtunk egymástól. A szeretet még megvan mert igazából nem ártottunk a másiknak csak belemerültünk a hétköznapokba. A szerelem elmúlt...
Érdemes lenne megpróbálni helyrehozni a dolgokat vagy hosszú távon úgysem lenne jobb és inkább most váljunk el egymástól békében bármennyire is nehéz?
Tapasztalatok?
21/nő
Erre a kérdésre csak te tudod a választ, és a párod. De ahhoz még fiatal vagy, hogy szerelem nélkül élj. Én 21 évesen ismertem meg a jelenlegi páromat. 1-2 éve érzem úgy, hogy a nagy láng elmúlt, de szeretjük egymást, jól megvagyunk, normális a szexuális életünk is (úgy értem van:D) de ez valószínű csak azért változott meg, mert már család vagyunk. Most 10 hónapos a kislányunk. (Majdnem 7 éve vagyunk együtt)
Mennyi ideje vagytok együtt?
"a szerelem mindig,mindenhol elmúlik"
Ez nem igaz, csak az embereknek fogalmuk nincs róla mi a szerelem.
"A szerelem, mint ahogy a boldogság is, csak egy pillanat."
Mi baja van az embereknek??? Nem csoda, ha mindenki boldogtalan, meg depressziós, meg válik...
Köszönöm a válaszokat!
Mindegyikben van valami igazság, főleg abban hogy nem tudjuk mi a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!