Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme megpróbálni?...

Van értelme megpróbálni? Folyt. Lent

Figyelt kérdés

A párommal minden téren eltávolodtunk egymástól. A szeretet még megvan mert igazából nem ártottunk a másiknak csak belemerültünk a hétköznapokba. A szerelem elmúlt...

Érdemes lenne megpróbálni helyrehozni a dolgokat vagy hosszú távon úgysem lenne jobb és inkább most váljunk el egymástól békében bármennyire is nehéz?

Tapasztalatok?

21/nő

2011. jún. 14. 12:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
12.46-os vagyok,én is úgy érzem mkint az utolsó.és én sem értem neked mi a bajod??mi bajod van azzal,hogy nem tart örökké a szerelem.?nem is kell,nem csakmi normálisak gondoljuk igy de a szakemberek szerint sem ez a jó.Azért meert 7 év után már nem ég úgy a szerelem,még nem vagyunk depisek,vagy hülyék,vagy magányosak.sőt.....mennyivel másabb,érzelmekkel telibb,életrevalóbb egy ilyen kapcsolat.nem csak egy érzés tart össze két embert,hanem maga az élet,maga a szeretet,nekm pl jó házaségletem,és igenis nagyon szeretem a párom,és bizsergek ha jön haza a munkából és lesem a kedvét mint egy kamasz.szerintem te nem tudod mi a szerelem,de igy nem leszel képes tartós boldog kapcsolatra,ha csak aí szerelem után mész,ami szeinted az.
2011. jún. 14. 14:28
 12/12 anonim ***** válasza:

13:14

A mi kapcsolatunk pont ilyen mint a tietek.10eve vagyunk egyutt.

Nagyon tetszik ahogy leirtad a dolgokat,ez mind igaz.

2011. jún. 14. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!