Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme megpróbálni?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok mindig az vártam fiatalabb koromban hogy egyszer "nagy" leszek én is és rám is buknak majd a csajok.15 évesen azt hitem 20 évesen majd már jó lesz.20 évesen látom hogy 15-16-18 éves csajok 30 as pasikkal vannak .soha nem volt még barátnőm ,hány éves lányoknál próbálkozzak egyátalán elmondható még az hogy 20 évessel összejönnek hány éveseknél próbálkozzak ?nem akarom 30 as éveimben elkezdeni azt az életet ami a csajoknak kijár már 14 évesen nem tudom miért kell ennyit várnom ,osztályba hallagatom a velem egykorú pasikat és mondják hogy ők már sexeltek meg sok nőjük volt én meg csodálkozok hogy hogy lehet ez ha nem 30 évesek2011. okt. 31. 10:37
1/3 anonim válasza:
18-19évesnél próbálkozz!Van értelme.
2/3 Vízhányó Gréta válasza:
azok a 15-16-17 éves lányok egy külön világban élnek velük nem kell foglalkozni...
3/3 anonim válasza:
Jó lenne .ha nem görcsölnél ennyire...amugy inkább a korosztályodban keresgéj az az egészséges...mert ha fiatal az felelőtlen...ha idős akkor kiöregedet a sexből...ha egykorú veled akkor jöhet...én ezt igy gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!