Volna-e értelme megprobálni újrkezdeni egy elromlott házasságot?
Nekem kicsit homályos a történeted.Mint írod ,a feleséged minibálbárt keresett,te hétszerannyit.Ha a feleségednek 14 év alatt elege lett az elszámoltatásból-legalábbis szerinte- akkor mivel számoltattad el,ha Te nem adtad haza az egész fizetésed?Ha meg nem számoltattad el,akkor Ő adta oda neked a fizetését,mert szükség volt rá?
Ki kezelte a pénzt,és ki osztotta be ?
De a feleséged a nem csak a fizetésed hazadását kéri,hanem még a robogó árát is,akkor neki is a pénz a legfontosabb.és a gyerekeiddel zsarol. Ha nem békültök ki,akkor nem fogod látni a gyerekeidet felnőni? Legfeljebb nem élsz velük együtt,de attól még a részese leszel az életüknek,hacsak a feleséged nem neveli ellened őket.
Tisztázzátok ezeket a dolgokat,és azután dönts.
Hát tökéletesen egyetértek az előttem szólókkal.A gyerekekkel beszélgetni,sztem akármekkorák is,tudniuk kell hogy SZERETED ŐKET,és attól hogy anyával elváltok még őirántuk nem változik semmi.Én lelépnék,támogatnám a gyerekeket.A pénzéhes a nej meg ...na mind1,csak a gyerekeket sajnálom,h milyen életük lesz ezután...ne negedd h a gyerekeket ellened uszítsa!
30/anyuka
Gondolom azért váltok mert nem tudtok normálisan együtt élni.Akkor meg mi értelme lenne együtt maradni válás után?
Ha ezt akarjátok miért váltok?De már most azon huzakodtok,hogy hogyan legyen utána...
Nincs ennek így értelme,éljétek mindketten ezután külön az életeteket,a gyereketek legyen mindkettőtöknek egyformán fontos.Ne menjetek bele kicsinyes bosszúkba egymás ellen mert semmi értelme, a gyereketek inná a levét annak is,gondolom elég neki a válás.
Egyébként eléggé ellentmondásos az irományod is,mert azt írod Te a 7 szeresét kerested mint a nejed,amíg Ő minimálbért csak,a másik mondatodban meg,hogy az Ő fizetésére is szükség volt mindig,akkor most mi az igazság?Ha a minimálbér hétszeresét vitted Te haza,akkor nem volt ott akkora szükség az asszony fizujára is....
De arról nem teszel említést,hogy amit még a munka után Ő csinált azt mennyire értékeled,vagy ez természetes?
Mindegy,ha anyagiakon huzakodtok váljatok el,és felejtsétek el egymást mint lehetséges társat.
Váljatok el a lehető legnagyobb békében és éljétek külön az életeteket tovább.
De a gyereketekre nagyon figyeljetek ezután is,remélem jó szülők vagytok mindketten,felelősségteljesek és lelkiismeretesek,és meg tesztek mindent érte amit csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!