Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyerekkori baleseteid,...

Milyen gyerekkori baleseteid, sérüléseid voltak? Hogyan gyógyultál meg belőlük?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 18:08
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Hál égnek, ti sem lesztek a gyerekeim!

Én is "jó" gyerek voltam, de inkább az a verekedős fajta.

Most retteghetek, hogy mi lesz, ha a lányom is ilyen lesz!

2012. jan. 4. 20:32
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

4 évesen felmásztam egy fára és anyámék mondták hogy másszak le mert le fogok esni, nem hallgattam rájuk és le is estem. Eltört a könyököm és majdnem egy évig nem tudtam mozgatni. Már olyan mintha meg se történt volna.

10 éves lehettem amikor verekedtem a bátyámmal és ráestem egy üvegasztalra, a karomon van egy heg.

8-9 évesen bevittem nagyon sok békát a fürdőszobánkba és beleraktam őket a kádba (fogadtunk a haverjaimmal:D) amikor anyám meglátta én meg elkezdtem menekülni és lefejeltem az ajtót és egy kicsit vérzett az orrom. Vicces volt, mindig felhozza valaki..:D

Nem tudom hány éves lehettem de biciklivel átmentem egy bokron, biciklivel ketten is bementünk egy nagy árokba, leestem a székről és letört a fogamból egy darab (szerencsére tejfog volt). 14-15 évesen pedig motorral estem és lehorzsoltam a kezemet és a lábamat de nem látszik csak 1-2 helyen. Igaz már nem gyerek voltam de 20 évesen mikor katona voltam lábon lőttek de csak heg van ott. Rossz gyerek voltam, és sajnos a fiam pont rám ütött.

30/F

2012. jan. 4. 21:33
 43/44 anonim válasza:
100%
betörtem az állam, lefejeltem az asztalt és eltörtem a bal nagylábujjam (ráesett egy tégla) :D
2012. jan. 4. 21:59
 44/44 anonim válasza:
100%
ja és kitörtem az egyik fogam :D 21:59 voltam
2012. jan. 4. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!