Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyerekkori baleseteid,...

Milyen gyerekkori baleseteid, sérüléseid voltak? Hogyan gyógyultál meg belőlük?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 18:08
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Na egy mégis eszembe jutott gyerekkoromból: technika órán a körzőmmel játszottam, ami egyszer csak beleállt a tenyerembe. Sokáig nem mertem anyunak megmutatni, mert azt mondták az osztálytársaim, hogy ha megmutatom, akkor kapok egy szurit a sebbe. Hát amikor már eléggé be volt gyulladva, akkor mégis megmutattam, anyukám megmosta szappannal, lefertőtlenítette, és másnap már alig fájt :)
2011. ápr. 7. 08:36
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

3 évesen elestem a betonon,szétnyílt az állam,varrni kellett. 7 évesen ráesett a kezemre egy kb 70 kilós gyerek,csak zúzódott szerencsére. 8 évesen ültem a bicikli csomagtartóján,bekapta a küllő a lábamat,ÉS az is csak zúzódott,igaz 2 hétig nem tudtam a lábamra állni. Építkezésnél kb 3 méter magasról leestem a betonra,megúsztam zúzódásokkal. És még volt egy pár ilyen kisebb balesetem...

Anyukám egy épület tetejére mászott fel barátnőjével(kb 7 évesek voltak),tűzoltólétrán. Amikor jött le,elengedte kb 2 méter magasról,és a létra széle (tüskés volt) felvágta az oldalát. Az anyja dolgozott,az apja pedig csak beborogatta neki (a bordáját lehetett látni anyumak,de az apját nem nagyon izgatta).Kb 7 óra után vitték csak kórházba. Mai napig beleborzong,ha arra gondol...

Mikor 8 éves volt,elesett a biciklivel,keze tört.

2011. ápr. 7. 09:05
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Testvérem esett le a fáról, bal csuklója több helyen, jobb felkarcsontja és válla valamint a bal bokája törött el. Gondolhatjátok, még pisilni se tudott egyedül 6 hétig :D
2011. ápr. 7. 10:53
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt túl sok balesetem... egyszer még 7-8 éves koromban felrepedt a térdem hosszában, mikor öcsém meglökött hátulról, és elestem... akkor sebészetre kellett vinni, többre nem emlékszem. Egyszer meg rosszul nyúltam tesin a labdához kosarazás közben, és eltört a jobb kezemen a középső ujjam... egy ideig sín volt rajta...
2011. ápr. 7. 11:21
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

A legrosszabb az egészbenm az, hogy bár túlétem/átéltem jópár balesetet és felkészültnek éreztem magamat a gyerekvállalásra, a gyerekeim mégis szintén megsérülnek így vagy úgy (de nem úgy ahogy én), nem lehetsz elég kreatív, hogy kitaláld hogyan lesz :-O

A fiam 1,5 évesen magára rántotta az asztalt (jó erőben volt) és eltört a karja, gipszelték is meg minden, szörnyű volt! Teljesen begyógyult szerencsére.

A lányom csapkodta a fiamat a kanapé mögül, erre a fiam hátranyúlt és rántott egyet a lányom kezén, mire neki kiugrott tőle a könyöke, lifegett lefelé, szaladhattunk az ügyeletre, ahol persze azt próbálták kipuhatolni, hogy ÉN mit csináltam a 2 éves gyerekkel, hogy kiugrott a könyöke. Rémes!!!

2011. ápr. 7. 11:45
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
Kemping biciklimnek kilazult a kormánycsavarja. Jött a villanyoszlop, fordítottam a kormány. Fordult is, csak a kerék nélkül. Fejjel beszálltam az oszlopba. Akkora volt az ütközés, hogy az első villa behajlott a váz alá. Egy karcolás nélkül úsztam meg.
2011. ápr. 7. 12:49
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
A fiam 3 egymásra rakott tornaszőnyegen hasalt. Kinyújtózott egy labdáért, lecsúszott, 2 ujja eltört. 3 hét gipsz.
2011. ápr. 7. 12:52
 28/44 anonim ***** válasza:
95%
A kemping bicós a legjobb!Vizuális vagyok :)
2011. ápr. 7. 13:23
 29/44 anonim válasza:
100%
4szer betört a fejem, ebből 3 elesés, 1 pedig hintabaleset következménye. Más balesetem szerencsére soha nem volt.
2011. ápr. 7. 13:26
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a tesom a karomnál fogva pörgetett kijött a vállam a helyéről mentünk a balesetire(5 éves lehettem). Aztán elestem az aszfalton de ilyen kavicsos volt és csak ömlött a térdemből a vér(6 éves lehettem). Amikor 11 voltam megfogtam egy boros üveget de összekoccintottam az ajtóval és belenyúltam a szilánkba a kisujjammal. Még mindig megvan a helye de fájni nem fáj. Voltak ennél durvábbak is de én se unatkoztam :D
2011. ápr. 7. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!