Milyen gyerekkori baleseteid, sérüléseid voltak? Hogyan gyógyultál meg belőlük?
3 évesen elestem a betonon,szétnyílt az állam,varrni kellett. 7 évesen ráesett a kezemre egy kb 70 kilós gyerek,csak zúzódott szerencsére. 8 évesen ültem a bicikli csomagtartóján,bekapta a küllő a lábamat,ÉS az is csak zúzódott,igaz 2 hétig nem tudtam a lábamra állni. Építkezésnél kb 3 méter magasról leestem a betonra,megúsztam zúzódásokkal. És még volt egy pár ilyen kisebb balesetem...
Anyukám egy épület tetejére mászott fel barátnőjével(kb 7 évesek voltak),tűzoltólétrán. Amikor jött le,elengedte kb 2 méter magasról,és a létra széle (tüskés volt) felvágta az oldalát. Az anyja dolgozott,az apja pedig csak beborogatta neki (a bordáját lehetett látni anyumak,de az apját nem nagyon izgatta).Kb 7 óra után vitték csak kórházba. Mai napig beleborzong,ha arra gondol...
Mikor 8 éves volt,elesett a biciklivel,keze tört.
A legrosszabb az egészbenm az, hogy bár túlétem/átéltem jópár balesetet és felkészültnek éreztem magamat a gyerekvállalásra, a gyerekeim mégis szintén megsérülnek így vagy úgy (de nem úgy ahogy én), nem lehetsz elég kreatív, hogy kitaláld hogyan lesz :-O
A fiam 1,5 évesen magára rántotta az asztalt (jó erőben volt) és eltört a karja, gipszelték is meg minden, szörnyű volt! Teljesen begyógyult szerencsére.
A lányom csapkodta a fiamat a kanapé mögül, erre a fiam hátranyúlt és rántott egyet a lányom kezén, mire neki kiugrott tőle a könyöke, lifegett lefelé, szaladhattunk az ügyeletre, ahol persze azt próbálták kipuhatolni, hogy ÉN mit csináltam a 2 éves gyerekkel, hogy kiugrott a könyöke. Rémes!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!