Ki örököl ha a férjem meghal? Gyerekünk nincs.1 éve vagyunk házasok. A férjem szerint én de én ezt nem nagyon hiszem, szerinte felesleges a végrendelet mert a törvényes örökös én leszek
Végre valaki! Kábé itt kezdődik egy egészséges vita!
Nem értem, hogy összességében, hogy alakult ki ez a vélemény rólam és pontosan miért gondolod azt amit írtál, de a valóság a következő:
Tisztában vagyok azzal, hogy ez nem jogi fórum és hogy nem mindenki szakember. Ez még nem baj, sőt tévedni is lehet, emberek vagyunk. A szakember is téved néha. Én a hozzáállást kritizáltam és a stílust. Olyan elánnal tudják nyomni az emberek a hülyeséget, hogy az félelmetes. Nem kell senkinek a tudása előtt meghajolni, hanem érvelni kéne. Ez nem hatalmi játszma, legalábbis én nem csinálok belőle presztízskérdést. Ha nincs igazam én biza leírom, hogy bocs srácok ezt elqrtam, meg olyat is tudok mondani, hogy "neked van igazad". Ez nem csak itt a fórumon fontos számomra, hanem az életben is. Ha valamihez nem értek, legalábbis nem kezelem megfellebbezhetetlen igazságként, amit kinyilatkoztatok. Különbséget teszek továbbá a tényállítás és a véleménynyilvánítás között. Ízlésekről nem szoktam vitatkozni. A %-októl nem fogom másképp gondolni, amit írtam, de egy jó ellenérvtől biztosan!
Egyáltalán nem vagyok megsértődve. Sosem sértődöm meg, mert tiszta a lelkiismeretem és nem fáj beismerni, ha hibázok. Nem húztam fel magam, csak izgalmas kérdésnek tartom ezt a jelenséget, személy szerint én sokat tanultam belőle. Amint látható, szmjálikkal jelzem, hogy igazából nem veszem véresen komolyan és hogy jól szórakozom. :)Teljes mértékben élvezem az itt tartózkodást, úgyhogy ezzel sincs gond. Csináltam is egy másik topic-ot erre a kérdésre, de nem nagyon vannak érvek, de nem baj. Félre ne érts, nem lekenyerezni akarlak, de végre értelmes mondatokat látok és ezt értékelem: megy a zöld kezecske! Ha valakinek más a véleménye az nem baj! A baj az, ha csak szimplán tapló és még érvelni sem tud/akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!