Az első nagy szerelmet el lehet felejteni?
Így 15 év távlatából azt tudom mondani, hogy halvány emlékeim vannak róla De nem az érzésről, csak egy-két eseményről. Úgyhogy simán el lehet felejteni.Pláne ha jön a mindent elsöprő....
:D
Az elsőt igen.
Az első nagyot nem, de túl lehet lenni rajta.
Az első (és egyetlen) igazit soha...!
Szerintem.
22:11
Nem tudom. Nekem az első pár hónapban volt csak olyan érzésem, hogy nem vagyok benne biztos, szeretem-e annyira a páromat, mint az első szerelmemet.
De aztán, mintha elfújták volna! Sokkal jobban szeretem, mint az elsőt.
Természetesen nem lehet elfelejteni, de simán túllép rajta az ember és többnyire csak vicces régi emlékként gondol vissza rá egy 5-10 év múlva.
Persze egyén és eset függő, nehéz általánosságban beszélni erről.
Az első szerelmemet egy nyári táborozás alkalmával ismertem meg. 17 éves voltam, 2 hétig tartott a dolog, és mivel a tábor után 450 km választott el minket megbeszéltük, hogy nem találkozunk többet. Ez 18 éve volt, akkor még nem volt mobil és nem volt internet sem.
13 éve boldog vagyok a mostani párommal, most várjuk a második babánkat, de néha eszembe jut az első szerelem. Megkerestem iwiw-en, de nem jelöltem be. Neki is családja van, 3 szép gyermeke. Néha azért ránézek a profiljára, és elmerengek az emlékeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!