Miért kell anyámnak ennyire igazságtalannak és szemétnek lennie velem? -. -
Figyelt kérdés
Nem értem miért csinálja ezt, de mintha direkt nem akarná hogy boldog legyek vagy nem tudom... Akármikor akármilyen időpontban akármilyen helyzetben megkérdezem tőle, hogy elmehetek-e haverokkal mászkálni, dumálni, velük lenni, esetleg barátnőmmel lenni már alapból nemre bólogat, meg sem hallgatja, hogy mit akarok, NEM ENGED SEMMIT! Én nem is értem az észjárását, pedig szerintem már vagyok annyira idős, hogy megértsek ennyit, de azt, hogy pénteken délután nem akar elengedni barátokkal az iskolától kb 100 méterre dumálni, EZ MI? Persze persze ha kicsit várok még utána, meg teljesen elvette az életkedvem, akkor elenged utána mindig, de miért jó ez neki, hogy akármit megkérdezek, ami a kapcsolataimmal hozható össze, negatív a véleménye és semmit nem akar megengedni? Ez nagyon bánt engem, hiszen ha én lennék ilyen helyzetben, hogy a fiam szeretne haverjaival dumálni suli után pénteken, én örömmel engedném el, hiszen legalább vannak barátai, és ezzel ÖRÖMET SZEREZNÉK NEKI!! Ami szerintem a legfontosabb.. De az anyám még ezt sem bírja megengedni... Kezdem nagyon nagyon megutálni, pedig lehet hogy félt meg ilyenek, de azért ha alaszkába akarnék menni egy pedofil maffia családhoz, akkor megérteném, nade haverokkal nem mehetek el mászkálni, legalábbis húzza az idegeim mindig azzal, hogy ő mindenhez így áll hozzá? Nagyon elszomorít mindig, mikor nyugodtan megyek elé, hogy megkérdezzek egy talit a barátaimmal, erre ő nem engedi meg, csak később.. F/142011. jan. 26. 22:15
11/11 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen úgy szokott lenni, hogy szeretnék valamikor koccani a haverokkal, este vacsoránál felvezetem a témát, azután elmondom, hogy mit szeretnék.. De miközben mondom, anyukám már a nemre bólogat, én meg gondolom magamba, hogy basszus már megint mi a baja? És csak annyit szokott mondani, hogy "Ne menj el csak úgy csavarogni." És ez idegesít a legjobban! Elmondom a szövegem, ami az, hogy "őőő szóval majd pénteken maradhatok-e egy kicsit a suli közelében, mert szeretnék barátokkal beszélgetni, mászkálni, stb stb..." És ebből a szövegből kivesz egy szót, például a csavarogni szót, és azon pattog nekem, hogy "de ne menjél el csavarogni sehova sem".. És akkor mondom jólvan hagyjál békén! Később felvetem újra, hogy a barátnőmmel lehetek-e egy kicsit.. Arra azt mondja, hogy jó, lánnyal lehetek, csak négy 9.-ikessel ne csavarogjak (megint kiveszi ezt a szót -.-).... Én meg szerintem vagyok annyira értelmes, hogy kiszűröm, h kik a normálisak és kik nem, és úgy választom meg a barátaim, de anyukámnak hiába mondom el, hogy ők nem olyanok, és ha olyanok is lennének, akkor otthagynám őket stb.. Nem hatom meg semmivel.. Mindenesetre köszönöm, hogy ilyen érettnek láttok a koromhoz képest, hát nem tudom, lehet néha előny, néha hátrány, de legtöbbször hasznos az érett gondolkodás :) (csak anyám nem hiszi el az én érveim...)
2011. jan. 27. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!